скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sakupile se dva prematora SFRJ-ovca da lupaju nesto o klasicnom baletu.

Pa to je da se valjas po patosu od smejanja, ali bukvalno...

neg KAMI , CUJEM DA OTVARAS BIZNIS DILER DROGA

i to neke nove droge zvan kamicak tj cigla.

ako , ako , dobro je da ces uvecati , svoju zaradu

euro po euro , dva eura.

e onda mozes i da pocnes i piruete da pravis...

ako znas sta je to

- - - - - - - - - -

Све сами уметници! :lol:

zamisli Kmi-licu ,

kao balerinu

znam , tesko je to i zamisliti.

e pa lepo...

plaćen internet, plaćene cigare, vratio neki sitan dug, bio do Soko Štarka, častio snajku na šalter i jednog malog komšiju
i jopet maločas sve refundirao... došla moja projekcija... prosto me sramota koliko mi dobro ide... bar danas :D

ihhh, sada ce kami da lupa glavom o zid.

tolko mu je krivo , jer je za ceo dan , danas , bas ki svaki mesec , zaraddio 1 EURO.

ubi ga ti u pojam , jes da nema blage veze sta to znaci..

al , ce da zapise to i onda , ima da otrci do nekoga djaka prvaka da mu objasni.

Sakupile se dva prematora SFRJ-ovca da lupaju nesto o klasicnom baletu.

Pa to je da se valjas po patosu od smejanja, ali bukvalno...

Ками, шта мислиш шта је ово ?

Pojilo za babune, demokrate i naprednjake.jpg

bar su nas čašćavali što smo bili mali, treba to preneti na novu generaciju

ali avaj... više od pola roditelja časti decu fotkanjem preko mobilnog

Данас је заебато да чашћаваш туђе клинце, ако одбаце идеју да си педофил, увек остаје опција да си можда дилер... :lol:

Мада, кад се сетим, није било много другачије ни раније - од малих ногу су нас учили да од незнанаца не примамо ништа, а познаници су чашћавали у присуству родитеља а ми би са стрепњом чекали да ли ће родитељ1 или родитељ2 климнути или одмахнути главом. А рођаци су увек хтели да те науче да све треба да зарадиш, па су ту увек падала прања кола, трк до трафике по новине, и сличне работе. :lol: Ипак, када би неко чашћавање успело да промакне свеопштој цензури, то је било посебно весеље. :D Што нам говори шта? Да нам је у крви да је џабалеску најслађе? :lol:

Kami me podseća na one što kad dobiju nešto džabe odmah mu nabiflaju "tržišnu cenu"

FIFA 365 kutije se dobijaju besplatno, sve što treba je da skupiš odredjene sličice i poašlješ prazne poledjine
A on uzeo 7 komada besplatno i sad će da ih prodaje naplatno

Ko ovi Rifetovi seljaci sa NBGD što dobili stan džabe ali ga naplaćuju po "tržišnoj vrednosti"
Za džabe si ga dobio - džabe ćeš ga i dati

Данас је заебато да чашћаваш туђе клинце, ако одбаце идеју да си педофил, увек остаје опција да си можда дилер... :lol:

Мада, кад се сетим, није било много другачије ни раније - од малих ногу су нас учили да од незнанаца не примамо ништа, а познаници су чашћавали у присуству родитеља а ми би са стрепњом чекали да ли ће родитељ1 или родитељ2 климнути или одмахнути главом. А рођаци су увек хтели да те науче да све треба да зарадиш, па су ту увек падала прања кола, трк до трафике по новине, и сличне работе. :lol: Ипак, када би неко чашћавање успело да промакне свеопштој цензури, то је било посебно весеље. :D Што нам говори шта? Да нам је у крви да је џабалеску најслађе? :lol:

ja rekoh - malog komšiju a ti odmah SPC, Kačavenda, Pahomije...
I da, seljačka familija nikad detetu nije kupovala ništa - "ko je mene kupovo, vala ćeš i ti tako ko slepac"
Zidarske logike haraju ovom državom

- - - - - - - - - -

Kada smo kod domaćih navika, primetili ovi sa Zapada neke pojave kada su im nagrnuli iz jugoistočne i istočne Evrope...

Kaže priča ovako:

naš čovek ode u bolnicu, jedan dan ga obidje žena, drugi dan sin ili ćerka
a ovima za najmanju povredu dodje cela familija, kolege, ortaci...

KAKO OVO OBJAŠNJAVAŠ? :D

I da, seljačka familija nikad detetu nije kupovala ništa - "ko je mene kupovo, vala ćeš i ti tako ko slepac"

:lol:

Баш ти, који су нас подучавали да за све у животу треба да се потрудиш, били су добростојећи. Несам ти ја из фамилије са 'зидарском логиком'. :lol:
Иначе, данас иди у неки паркић с децом па пробај тамо да частиш неког клинца, да видиш шта ће да те снађе. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Kada smo kod domaćih navika, primetili ovi sa Zapada neke pojave kada su im nagrnuli iz jugoistočne i istočne Evrope...

Kaže priča ovako:

naš čovek ode u bolnicu, jedan dan ga obidje žena, drugi dan sin ili ćerka
a ovima za najmanju povredu dodje cela familija, kolege, ortaci...

KAKO OVO OBJAŠNJAVAŠ? :D

Ти западњаци млого душевни људи... :mrgreen:

:lol:

Баш ти, који су нас подучавали да за све у животу треба да се потрудиш, били су добростојећи. Несам ти ја из фамилије са 'зидарском логиком'. :lol:
Иначе, данас иди у неки паркић с децом па пробај тамо да частиш неког клинца, да видиш шта ће да те снађе. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ти западњаци млого душевни људи... :mrgreen:

i opet ponavljam - malog komšiju, znači neko poznat, znači tata mu moj ortak i taj rad
e sad ako nisi iz zidarske kuće onda ti sve jasno, molim, i drugi put...

- - - - - - - - - -

Zapad je naučila katolička crkva - ako je neko u bolnici to je ZATO ŠTO JE ZASLUŽIO-LA, pa nemojte da se mešate

i opet ponavljam - malog komšiju, znači neko poznat, znači tata mu moj ortak i taj rad
e sad ako nisi iz zidarske kuće onda ti sve jasno, molim, i drugi put...

- - - - - - - - - -

Zapad je naučila katolička crkva - ako je neko u bolnici to je ZATO ŠTO JE ZASLUŽIO-LA, pa nemojte da se mešate

Па и ја говорим о клинцима, не мислиш ваљда да говорим о маторим коњовима да неко треба да их части (зато што су матори). :lol:

Да, тај рад је то што је 'измицало цензури', у мом случају.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back