Samson2009
Veoma poznat
- Poruka
- 13.411
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa stavio mi plombu. Pa još dobih belu po ceni amalgamskeJao, šta je bilo sa polomnjenim zubom?
Nisam još ništa uradila po pitanju toga. Kad se ofarbam, ićiću da mi poravnja kosu. Još uvek nosim kapicuA sto je izrendala kosu!

Ко...ел Чеда?Шмекер, шармер, господин човек
Будући наш градоначелник![]()
Po principuБАБОЈЕБАЦ
http://www.alo.rs/politika/46817/Starije_dame_se_otimale_o_Vucica_
![]()
Zamenik predsednika SNS-A od stola do stola sa najstarijim Beograđanima
Starije dame se otimale o Vučića!
Subota - 03.03.2012
Starijim Beograđankama juče je pošlo za rukom ono što mnogim političarima u Srbiji nije - da ukrote i uzmu pod svoje Aleksandra Vučića, pa se zamenik lidera Srpske napredne stranke tako našao na podijumu za ples u zagrljaju dve penzionerke!
Nije pao stiskavac, ali ni prljavi ples, već ih je Vučić sa svilenom maramicom u džepu sakoa džentlmenski pratio u boemskoj četvrti Skadarliji, gde su naprednjaci organizovali druženje svog kandidata za gradonačelnika Beograda sa najstarijim sugrađanima.
Uz stihove „Podseti me šta to beše ljubav ... jer jedno za drugo mi smo stvoreni“ počelo je podnevno druženje sa Vučićem u restoranu „Stara Skadarlija“, a stasiti naprednjak poručio je gostima da računa na njihovu ljubav i podršku!
- Dragi sugrađani, zamolio bih vas samo jedno - da 6. maja, kada se ne u Briselu već u našoj Srbiji bude donosila najvažnija odluka za naše građane i našu budućnost, donesete ispravnu odluku i razmišljate o svojoj i budućnosti svoje dece i unuka. Računam na vas da nam vašim znanjem, iskustvom i energijom koja priliči 19-godišnjacima pomognete u promenama koje slede. Nisam ovde došao da slavimo briselski dogovor, jer u Srbiji danas nema mesta za slavlje. Biće vremena i za to, za malo više od dva meseca - najavio je kandidat naprednjaka za gradonačelnika Beograda i kampanjom „od stola do stola“ ušao u razgovor sa najstarijima. Požalili su mu se na težak život, male penzije, da niko neće da ih sasluša, a Vučić je dobio i jedan simboličan poklon.
- Evo, spremio sam jedan mali set - pljoskicu s dve čašice da naspu „tomovaču“, pa da on i šef nazdrave kad pobede na izborima - otkrio nam je darodavac šta se krije u sjajnom pakovanju.
Kada se divanjenju približio kraj, mikrofon je u ruke uzela pevačica Dragica Radosavljević Cakana i uz „Jorgovane“ podstakla na ples u boemskoj četvrti. Kako se atmosfera zagrejala, tako je i Radojka Vlajić pozvala na podijum visokog naprednjaka, koji je džentlmenski prihvatio da prati stariju damu.
- On ima dve leve noge, ja dve desne, taman se uklapamo - pohvalila nam se Radojka, kojoj je ubrzo partnera preotela Aleksandra Đorđević. Kada je otplesao s damama nekoliko taktova, Vučić se ipak se izvinio i partnerke prepustio umešnijim plesačima.

E pa nije gospodin samo Jovanović...Ко...ел Чеда?
Нови нестраначки покрет са све више присталица...како је кренуло, престићиће Образ по масовности.
Pa stavio mi plombu. Pa još dobih belu po ceni amalgamske...
Dadog 1000 din za skidanje kamenca sa donje vilice, on mi skinuo i sa gornje GRATIS!
Neki nov mladi doktor. Ali je vrh fora bila kad je krenuo odma da mi brusi i gornju vilicu, iako sam mu rekla da kod sebe imam dovoljno za jednu pa nek radi šta je preče pa ću od nedelje da dođem za drugu. I on struže sa onim, meni ona cevka u ustima i kad je prešo na gornju vilicu , ja sa onom sisaljkom u ustima "pokušavam da mu kažem" da imam sad para samo za donju. A on mi gurne glavu na stolicu pokaže mi da ćutim i očistio mi i gornju vilicu
Nisam još ništa uradila po pitanju toga. Kad se ofarbam, ićiću da mi poravnja kosu. Još uvek nosim kapicu![]()
Mada možda navatam kevu da me sutra ofarba. Bzv. mi da palćam 2000 farbanje (sa mojom farbom) kod frizera a onda u ponedeljak - utorak na šišanje

elementarna nepogoda![]()
сад их је два, шљаште 
.gif)
Valja li čemu doktor, hoćemo li ga za kafanskog zeta?
Dobro veče svima.
Po principu
Daj šta daš
E pa nije gospodin samo Jovanović...
Gospodin Vučić
![]()
Рефке ђе си ебо те Леси ?
merhaba drugarcici
sad sam stigao kuci moram da vam kazem da sam preoveo divan dan.. ne mroam ja da budem zaljubljen da bi bilo fiino jel da drugari?
Lepo detence.