Skupstinska kafana :) II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za sibenik ne znam ..
za ZG vjerojatno bi ..kao i u BG mozda da mozda ne

kod mene na otoku sigurno garamtiram ...

ovde su svi normalni ..u velikim gradovima ima previse raznih ljudi .. makar 99,99% nece biti problema u ZG

:bye:

Imam kucu koja gleda na Krk, pa tacno znam gde mogu parkirati.Nigde.Ali, znam par lokalnih dzibera, pa nece da me kamenuju.Ali, svako godine, dok slavite Olujuu gradu duhova, pijani slavljenici pozdravljaju me u prolazu podignutom na gore ili ka gore.Charming.

Риферу, хтедох да те питам овде (пошто си се толико избљувао на мој нови аватар), зар твоје уметничко око не види мене на овом мом аватару? :)

Ma jok, čak ni blurovano kao kolegicu poljoprivrednicu. Ima da te sanjam kao muškarca... ali dobro, bar će mi gaće ostati mekane.

Imam kucu koja gleda na Krk, pa tacno znam gde mogu parkirati.Nigde.Ali, znam par lokalnih dzibera, pa nece da me kamenuju.Ali, svako godine, dok slavite Olujuu gradu duhova, pijani slavljenici pozdravljaju me u prolazu podignutom na gore ili ka gore.Charming.

ja sam bio precizan ..kolegice ..nisam rekao u priobalju vec na otoku ..a u mom malom ribarskom mjestu ..nema bas tih proslava ..samo se slavi leto i sunce:)

:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back