- Poruka
- 3.629
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz paktičnih razloga. Nećeš valjda tako često da menjaš posteljinu? Ili voliš da spavaš u stvrdnutoj posteljini?
Ma daaaaaaaaaaaj....
Noću se mrsi oko nogu a onda sjutra pred budženje zapinje za jorgan

Šta, nema na tom otoku domaćih?

TAKIH JE TU I TAMO JEDNIH I DRUGIH ..
NI JEDAN NAROD I DRZAVA NISU CJEPLJENI OD PRIMITIVACA I HULIGANA NASILNIKA
![]()
OBRNUTO KOLEGA ..NA OTOKU SU SAMO DOMACI ...BODULI ..NEMA ONIH DRUGIH
![]()
Trpim sve zarad umetnosti.![]()

I ne smeta ti da ti se upliće oko nogu 'naki smlitavljen?![]()

za sibenik ne znam ..
za ZG vjerojatno bi ..kao i u BG mozda da mozda ne
kod mene na otoku sigurno garamtiram ...
ovde su svi normalni ..u velikim gradovima ima previse raznih ljudi .. makar 99,99% nece biti problema u ZG
![]()
Риферу, хтедох да те питам овде (пошто си се толико избљувао на мој нови аватар), зар твоје уметничко око не види мене на овом мом аватару?![]()
Што вичеш?Добро ферцера интернет.

Iz paktičnih razloga. Nećeš valjda tako često da menjaš posteljinu? Ili voliš da spavaš u stvrdnutoj posteljini?
Samo ono što joj je dopušteno .

Ma jok, čak ni blurovano kao kolegicu poljoprivrednicu. Ima da te sanjam kao muškarca... ali dobro, bar će mi gaće ostati mekane.

Ma jok, čak ni blurovano kao kolegicu poljoprivrednicu. Ima da te sanjam kao muškarca... ali dobro, bar će mi gaće ostati mekane.

A purgeri?

Imam kucu koja gleda na Krk, pa tacno znam gde mogu parkirati.Nigde.Ali, znam par lokalnih dzibera, pa nece da me kamenuju.Ali, svako godine, dok slavite Olujuu gradu duhova, pijani slavljenici pozdravljaju me u prolazu podignutom na gore ili ka gore.Charming.

ne vicem ..pisem sa stampanim .. pobeglo ..ebiga ..
a i da vicem ..mislim ne bio te bas kosnulo mnogo...
![]()
Pa i ti si jednoj ženi napravio muški avatar !?![]()
ma sve je to isto.
ma sve je to isto.