Skupstinska kafana :) II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
primetim da na našoj političkoj sceni osetno manjka zgodnih muških primeraka (čak nas i nova hrvatska politička garnitura yebe po tom pitanju)
ništa što bi bilo vredno ni da se uzgred spomene a kamoli posveti značajnija pažnja:roll:

edit: osim što i tamo ono što valja ima srpsko poreklo:lol:

milanović i jovanović su dobri komadi, a imaju i diskutabilna prezimena.
ovi naši nisu više ni za dodelu zlatne maline.
fuj:roll:

Meni je Dodik najbolji.Izgleda nekako cinično,ima taj poluzaleđeni osmeh kroz plave oči...deluje malo hitlerovski :lol:

Milorad-Dodik-21.jpg

Ti otišao iz CG, ali ona nije iz tebe? Znaš li da je to nepoštovanje domaćina i grada u koji si došao da živiš. Iza tog lažnog ponosa se krije ruralno ponašanje koje niko zdrave pameti ne odobrava.
Drugo bi bilo da si ti došao u Beograd na goduinu/dve poslom, ali ako si ga odabrao za život... znaj da ti se ljudi smeju na takav govor.
Ponos se gradi i pokazuje na drugi način kolega.
Ја знам Србе из Беча који у сред Беча причају српским. Тако да свој дијалекат користит ћу на било ком дијелу земаљске кугле исто као што Срби зборе српским у Чикагу, Брлину , Базелу, Бечу...

šteta što nije srbin:lol:

Морам нешто да ви признам: од дана кад је Србија добила фусноту а Косово звездицу, и кад је дара коначно превршила меру, а услед осећаја личне немоћи да ишта променим, постала сам опседнута овим филмом, тј, овим спотом. Замишљам да сам ја тај гладијатор и тако се виртуелно обрачунавам са... знате већ с ким. :lol:

Посебно у делу од 1:55 па наредних тридесетак секунди, разбијам све, без милости. :lol: А музика је феноменална, уживим се за трен ока! :rumenko:

Al pazi, Sur samo nađe zgodnu priliku da postavi taj video.:lol: Mnogo joj se sviđa.

Meni i nije nešto posebno.Previše je nizak i nabijen mišićima za moj ukus :roll:

Па, интересантно, мени се Расел Кроу никад није свиђао, ни пре ни после тог филма, свиђа ми се једино у овом филму.
toljag12.gif
:lol:

Морам нешто да ви признам: од дана кад је Србија добила фусноту а Косово звездицу, и кад је дара коначно превршила меру, а услед осећаја личне немоћи да ишта променим, постала сам опседнута овим филмом, тј, овим спотом. Замишљам да сам ја тај гладијатор и тако се виртуелно обрачунавам са... знате већ с ким. :lol:

Посебно у делу од 1:55 па наредних тридесетак секунди, разбијам све, без милости. :lol: А музика је феноменална, уживим се за трен ока! :rumenko:

surbel, otkad sam videla tvoj potpis, koji je jedan od najboljih na krsti u poslednjih sto godina, ne verujem da će u doglednoj budućnosti biti prevaziđen. :super:
to sam htela još pre neki dan da ti kažem, ali nisam stigla.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back