naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
da, one nisu fizicki lepe one su duhovno divneТераско, јеси ли видео како је изгледала Лејди Гага пре него што је постала позната?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, one nisu fizicki lepe one su duhovno divneТераско, јеси ли видео како је изгледала Лејди Гага пре него што је постала позната?
ne, u ldp svi imaju stvarno lepu lepotuPa dobro... valjda si navikao na takvu lepotu u LDP-u?
da, one nisu fizicki lepe one su duhovno divne
to nije nikako duhovito drugarЈедна од њих се и претворила у духа...

to nije nikako duhovito drugar
pogodite sta sam sanjao drugarcici
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nikad nisam sanjao tako nestoDa se voziš u avijonu dvosedu, na prednjem sedištu?
djoleone i tension su u pravu fak yea
inacee, sad cu serijicu da gledam na crnogorskom kanalu jer sam gledao samo poslednjih 6 meseci kod nas na prvoj, a ona se pustala oko godinu dana, mozda i vise, a ove epizodilice kojee crnogorci pustaju nisam gledao, ja sam gledao ono od kad je dzem preminuo, secate se toga, pa malko pre toga sam poceo... znate kako su durgaciji svi jer se serijica snimala skoro pet godinica...
yeeeeeeeeeeeey
hihihi, bezobrazni drugarcicuТреба ти титл на српском, како разумеш шта се прича у серији?![]()
jesam drugar, odgovorio sam tiDrugarčiću naterasčiću, jesi li dobio?
yeeeeeeeeeeeey, gde si ti drugar nas?naterasi je bas kul uvek i svuda siri pozitivu
yeeeeeeeeeeeey, gde si ti drugar nas?![]()
tu si u pravu ..cim se ovako dugo vitlam sa tobom
![]()