Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo pojedine vrste skoljki dobro prijaju...bar meni...
a morski plodovi opcenito je najbolja i najukusnija ishrana uopce na svijetu...
a za nekoliko minuta naucis filetirati ribu, tako da ni s kostima nemas problema..

mozda je problem da ja bas ne brinem o tome sta se ima za pojesti, mogu jesti bilo sta, sve mi je jedno. ali zato sam za kolace veoma izbirljiv, npr. nikada ih ne jedem po slasticarnicama, restoranima... ako nisam pre toga cuo da su ili "domaci" ili da su izvrsni i... najvise volim kucnu radinost

"Koljači"??? Pa to je stanje duha....:hahaha:

Nego, u Nišu je sve teže naći dobar ratluk.... Čudo jedno...

Kako se zove, ona duguljasta crvena poslastica u na bazi želatina, kroz koju se nižu orasi na koncu?

ne bih znao sta ti je na umu. kod nas ima puno vrsta ratluka, a sve to iz turske, samo mogu reci da izgledaju puno bolje nego sto jesu. razne boje, filovani i sl.
ps. ili mislis na ovo

lokum-1.jpg

ne bih znao sta ti je na umu. kod nas ima puno vrsta ratluka, a sve to iz turske, samo mogu reci da izgledaju puno bolje nego sto jesu. razne boje, filovani i sl.
ps. ili mislis na ovo

lokum-1.jpg

nevjerojatan (za mene prosjecno osjecana gdje se jedu uglavnom kojekakve strudle i krofne) izbor poslalstica i svih mogucih kolacica (i opcenito pecene tjestenine) vidjela (i ponesto probala) u Tunis, Maroko, Alzir i Egipat...nevjerojatno i po boji i po ukusu i po obliku,,,price iz sto i jedne noci...

Dačo ako ideš u Bg ima kod Ekonomskog na uglu Kameničke i Gavrila Principa
privatni koji pravi najbolji ratluk na svetu....ili neka ti neko donese pa da vidiš šta
je ratluk mislim da to ko jednom proba...mora uvek da jede.....:super:je stvarno:)

Barem jednom mesečno sam u BG.... Radio sam svojevremeno u NBS, pa sam dolazio u onu zgradu u Pop Lukinoj... To bi trebalo da je blizu... Po onim strmim uličicama prema ŽS..

dakle sa moje tacke gledista te mlade godine su za vas opterecenje...kao sto se iz prilozenog vidi stari vukovi mogu da izdze mnogo duze u nocnom zivotu od ovih klinaca:mrgreen: hahaha moram va priznati ne spava mi se pa malo vesticarim po forumu
ko prvi ustane evo ja zelim dobro jutro i cekacee ga jedna kafa

ppih opet ne znam da postavim sliku
dobro umesto kafe zamislite kafu:D:cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back