- Poruka
- 33.624
Aaa to ?Kakav debilizam od emisije ...
A i volEm ja moju Tatjanu, ne bi' da je menjam.
![]()
a jel mogu ja neku tudju da poturim umesto svoje:???::???:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaa to ?Kakav debilizam od emisije ...
![]()
Ма ја се зезам, немам појма шта је на ТВ-у, месецима ТВ не гледамAaa to ?Kakav debilizam od emisije ...
![]()
Ne znam, jedan je probo ...a jel mogu ja neku tudju da poturim umesto svoje:???::???:
eno ga na neurohiruškoj ... 
TV je droga, kao i forumašenje ... isto pakovanje ...Ма ја се зезам, немам појма шта је на ТВ-у, месецима ТВ не гледам![]()
Ne znam, jedan je probo ...eno ga na neurohiruškoj ...
![]()

Pa znaš valjda kakvi su balkanski muževi ?!ma salio sam se ja.... pa gde bi ja tako nesto...![]()

jeli IslamPa znaš valjda kakvi su balkanski muževi ?!![]()

pa kako si mi adem

Laci pa što zaključa onu temu...taman mi se otvorio "apetit"![]()
Pa ko što reče Drinjača, naruči pljesku na kajmaku i pivo ...Laci pa što zaključa onu temu...taman mi se otvorio "apetit"![]()
A ono tamo je stvoreno za žestoku pljuvačinu a sve šta bi kad bi ... boli me više ruka od miša i brisanja, poena itd ...
Ово је кафана, наручи ћевапе са луком ако имаш апетит![]()

:shock:
aaaaauuuuu
ademe nemoj .....ne rade sad supermarketi...al bi dobro došlo malo kivija, marelica i banana, pa malo dodati sladoled od vanilije i šlag mmmmm onako za nepce pre spavanja![]()

....
Ma ko zna kako je njima. Ja bih rekao da je to neka sirotinja koja nema šta da obuče ...Ma lako je njima....a na Srbe udarila zima...![]()

Ma ko zna kako je njima. Ja bih rekao da je to neka sirotinja koja nema šta da obuče ...![]()
Eno, ona desno je imala tange do skora....možda prodala za 'leb, mukica 
Pa to ti pričam ...MogućeEno, ona desno je imala tange do skora....možda prodala za 'leb, mukica
![]()