- Poruka
- 33.624
cini mi se da bi i broj bonboncica koje delimo morao biti veci... za ove stare forumase....
ovi mladji i tako ne znaju kako i kome da ih daju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa to ti pričam ...![]()

Nemaju stan, nemaju posao, žive na račun oca i majke ... pa ih sramota ... a onda vide da nam je zemlja u maleru pa se dali u politiku da poprave stvari ...Eh, kuda ide ovaj svet....tako lepe, a sirote...
A kude gi neki sirotanovići za nas devojke na forumu? Kad već saosećam...
pa se rađe ne eksponiraju ...Pazi kad tvoja "boNbona" vredi 16 poena ...cini mi se da bi i broj bonboncica koje delimo morao biti veci... za ove stare forumase....ovi mladji i tako ne znaju kako i kome da ih daju
![]()

Nemaju stan, nemaju posao, žive na račun oca i majke ... pa ih sramota ... a onda vide da nam je zemlja u maleru pa se dali u politiku da poprave stvari ...
Ne žele da se svađaju svekIva i snajka ...pa se rađe ne eksponiraju ...
, po definiciji.

Pazi kad tvoja "boNbona" vredi 16 poena ...![]()
Izgleda, kad dodeljuju forumaši s velikim brojem postova nije isto kao i oni s malim ...
Zamisli tek koliko vrede Mitine boNbone ...![]()

Pa dobro, a tehnika ?E, ne mogu da se uzdržim:
To nikad nije isto, ma šta nam muškarci pričali.![]()

Pa dobro, a tehnika ?![]()

Pazi kad tvoja "boNbona" vredi 16 poena ...![]()
Izgleda, kad dodeljuju forumaši s velikim brojem postova nije isto kao i oni s malim ...
Zamisli tek koliko vrede Mitine boNbone ...![]()

auuuuu

Auuuuu čepuljo ....auuuuu
a vidim ja da ponekad broj mojih poena odjednom skoci.....
dobro je, da znam koga da muvam
inace pametan potez to vrednovanje.
odoh da delim komplimente mitketu![]()
jedna velika sopranistkinja iz nasih krajeva
nadam se da ova vrsta muzike nece isprazniti kafanu:???::???:

Mozda nece vrsta muzike, ali vrsta krajeva preti da je isprazni
Elem, je l' mi dobar avatar?![]()

.........nevezano,....
PROMENE, inicirane otrezhnjenjem svesti (spochitavanjem problema),na drushtveno politicko ekonomsku stvarnost..........
"Svetlo je upaljeno".....ali je pitanje, ko ,koliko daleko ima "dogled"...
Zahvaljujuci beskonacnom nizu kombinacija,ljudski um nikada nece oskudevati za novim idejama
i usavrshavanjem.
Kako je razmrshena "haoticna masa"velikim praskom........?
Kako doci do finalne formule "teorije svega".......?
Cudne ,misticne su granice intelektualnog i duhovnog.Da li je doshlo vreme revolucije u nacinu
poimanja ,sazhimanja ,..... razmishljanja.
Postoji li veza materijalnog ,energetskog i "duhovnog" ?
Kako doci do spoznaje zakona kojima podlezhu :misao ,i zhivot (para. i metaf.).
Sad smo "chovechanstvo",...ali....,,stremimo li "onima koji su prezhiveli" ili "onima koji su postali JEDNO".
Neverovatno je kako "primitivnost pohlepe pojedinaca"mozhe da DEGRADIRA "gobalnu svest" ,
slepim razmishljanjem "samo za danas ,i samo za sebe".
U kom pravcu mozhemo ocekivati pravac i smer razvoja drushtveno ekonomskih odnosa......
ili je to samo pojava ponovnog "kretanja u krug" bez novog "filozofskog" inovativnog stanovishta.
Pitam se ,zashto li su se pojedinci kroz istoriju zhrtvovali radi napretka chovechanstva......
koji ih je vrhunski motiv vodio............i NESEBICNOST ?!

Ja sam da budem iskrena verovala da si ti odlučio da se više ne javljaš...kao nije potrebno... a to bila greška... toliko pitanja na koje se odgogovori retko nađu na jednom forumu... više je to za u četiri oka...mada ni onda nije sigurno da je moguće usaglasiti stavove i rešiti dileme...
Inače sam oštro protiv filozofije tipa - posle mene potop.
Kada se ona odbaci, sve nastavlja da teče svojim tokom![]()
Šteta, pošto ćemo se svađati svakako, po definiciji.
Elem, jedna moja baba hvali verenika neke moje rođake, pa kaže: Ma, super momak, lep, pametan, završio fakultet, ima stan, umrli mu i otac i majka....Mi svi:![]()