klikk
Iskusan
- Poruka
- 6.945
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoces s`nogu ili......Dajte mi jedno piće da predahnem od sexa
(mislila sam na pdf)![]()

Hoces s`nogu ili......![]()

Znala sam zato i pitam kako da te posluzimo,da ne pricas da nismo gostoljubiviJoooj, crnjak.

Svet ne cini jedan chovek,......da me ne shvatish pogreshno ,"karte su pale na sto,otvorene" u medjuvremenu (prati datum),smatram da se vishe ne mozhe,i ne skriva se
ono shto je problem,.....dakle "svest i potreba za realnim reshavanjem problema" se podigla .............................shto je i svrsishodnost diskusija........
Da li si uspela "snimiti" ,shta sam hteo......?

Znaš da u stvari i nije. Čim je neko dogurao do titule - baba, znači da je prošao i sito i rešeto. Svekrve mogu da budu posebno gadne... tako se priča :???:

Iz horizontale je bolje. A mogu i da dignem noge uvis da predahnem malo. Klecaju mi kolena od silnog sexovanja![]()

Ademe ne stvaraj, što bi rekla naša modratorka, ---- situaciju

a (na) cuclu volish...?![]()

ima li neshto zanimljivo na 4umu ili moram sama da trazim...neshto mi mrsko

Nema ništa. Zatvorili ti kafanu sexa i bluda![]()
Može, al' da bude dekontaminirana
Cuc-cuc :drunk:

Znaš da u stvari i nije. Čim je neko dogurao do titule - baba, znači da je prošao i sito i rešeto. Svekrve mogu da budu posebno gadne... tako se priča :???:

ok...odesh do prve apoteke...trazhish dekontaminirane Durex cuce...oni ti pokazhu u raznim bojama i ukusima...izaberesh...pa se vrati u kafanche...![]()

Šta je El Muerte, pokušavaš da se ogrebeš preko foruma?![]()

Nema ništa. Zatvorili ti kafanu sexa i bluda![]()
..ko ce biti poshtar...nego..ne mogu da verujem..danas nema tuce oko bona ili je rano..