Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
whiskey.jpg

Svet ne cini jedan chovek,......da me ne shvatish pogreshno ,"karte su pale na sto,otvorene" u medjuvremenu (prati datum),smatram da se vishe ne mozhe,i ne skriva se
ono shto je problem,.....dakle "svest i potreba za realnim reshavanjem problema" se podigla .............................shto je i svrsishodnost diskusija........
Da li si uspela "snimiti" ,shta sam hteo......?

Pravo da ti kažem ja volim kada ljudi kažu bez uvijanja ono što imaju da kažu, ponude odgovor ako ga imaju ili da se prebace na pdf. filozofija.

Science is what you know. Philosophy is what you don't know. - kao što reče Bertrand Russell

Pride, dobri odnosi sa svima - je lepa želja ali u životu najčešče nesprovodiva. Ljudske odnose prate i sukobi a ne samo idila. :)

Znaš da u stvari i nije. Čim je neko dogurao do titule - baba, znači da je prošao i sito i rešeto. Svekrve mogu da budu posebno gadne... tako se priča :???:

Svekrve su čudo. Ja stalno kukam na svoju jadnu svekrvu, a onda se osvrnem oko sebe, vidim kakvih ima, onda odem kod bajkice na kafu pa je izljubim. Ona me onda obično pita šta mi treba. :D

Zamisli da me zapala neka lujka...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back