Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Ti izgleda hoćeš da ja budem pravi pravcati radikal ?!Ja dajem samo one bez šećera![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti izgleda hoćeš da ja budem pravi pravcati radikal ?!Ja dajem samo one bez šećera![]()

jesu li gospodjice munze i konza u nekom srodstvu?
201 поен, стигла и трећа бонааааааааааа. Аааааааааа ја сам најсрећнији човек на свету(после Бред Пита)
![]()

Odgledala sam prwe 4 meseca sve ..oces da ti kazem sta se desava![]()
201 поен, стигла и трећа бонааааааааааа. Аааааааааа ја сам најсрећнији човек на свету(после Бред Пита)
![]()

Ljubi te Andjelija201 поен, стигла и трећа бонааааааааааа. Аааааааааа ја сам најсрећнији човек на свету(после Бред Пита)
![]()

![]()

koliko bona moze da se da za jedan dan? je sam dao svega par i kao sam preterao![]()

NeMožeš li da vratiš bonu...![]()

I ja sam sluđeen. :???: Jednog dana sam podelio 15-ak a danas samo 5 ... i kaže preterao si za 24hkoliko bona moze da se da za jedan dan? je sam dao svega par i kao sam preterao![]()
tkacio:Ma pusti ih, kvare zube ...Kakvo je ovo žickanje?![]()
I ja sam sluđeen. :???: Jednog dana sam podelio 15-ak a danas samo 5 ... i kaže preterao si za 24htkacio:

Kakvo je ovo žickanje?![]()
. Ovo je zavera protiv politike