Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vi bolje odma da se pripremite za ban i da već sada poskidate kolačiće da bi mogli posle bar da gledate forum na miru. :rotf:

Nego bolje ja da ućutim i da begam odavde da ne bi i ja popio ban od teta Registre i čika Lacija. Aj u zdravlje. :hahaha: :bye:

jedan predlog za moderatore
svaki crveni karton skidanje recimo pola kvadratica, 50 poena valjda, za zuti karton kazna 25 i tako....
valjda bi se ovim mozda stimulisalo nase pristojnije ponasanje

jedan predlog za moderatore
svaki crveni karton skidanje recimo pola kvadratica, 50 poena valjda, za zuti karton kazna 25 i tako....
valjda bi se ovim mozda stimulisalo nase pristojnije ponasanje
Ne možemo mi da pokažnjavamo i poskidamo koliko su forumaši sposobni da reputaciju napune. :mrgreen:

Ja samo ne mogu da shvatim da kolege forumaši ne žele da forum shvate kao druženje ... Svi su (valjda) ovde došli radi toga. A drugarstvo se ne bazira na vređanju. Znači i kad se o ozbiljnim stvarima priča koja je poenta da "prijatelja" nazoveš konjem, stokom bagrom i sl.

Međutim, znam da pričam u vetar. Pokazalo se da mnogi ovde dolaze da leče frustracije, komplekse i slično ... nažalost.

A smeju li da se rade "one" stvari za vreme ramazana ?
a093.gif

Не желим више да пристајем на свет превара, намештаљки, лажирања, пун ми је куфер више... ја јесам за трку и такмичење и надметање сваке врсте - али онај ко то организује нека нацрта старт и циљ и нека пукне у ваздух - али не може пре тога неким тркачима да сломије обе ноге па да се после ишчуђава што ови не трче и да их још зајеб*ва... мислим "не може" - ствар је у томе што очигледно може, а мени то смета... и верујем да смета свакоме ко има мало части и поштења уколико то нису постале само "мислене именице"..........:cool:

Ако се ко овде обрадовао овим променама на пдф то сам ја - јер је уведен пре свега колорит, боја, различитост што би даље довело и до веселости и доброг расположења а не да будемо к'о на сахрани... кад оно - шипак............
Mito,hebote ovo je N E T...Kakvo takmičenje, kakvi bakrači...Koji će ti to...Idi napolje ,udahni vazduh malo, ovo je sve tako nestvarno...Kao balon od sapunice...Oni koji su pustili da NET uđe u globalnu upotrebu su računali upravo na to, KONTROLU ponašanja i uma...Ima malo ''nezavisnih'' na netu...Sve je preuzeto...

• Podržavam
Reactions: 27E
Ne možemo mi da pokažnjavamo i poskidamo koliko su forumaši sposobni da reputaciju napune. :mrgreen:

.

Ако може одговор на једно мало питање. Приметио сам да неким корисницима у јавном профилу пишу подаци у две опције:

последња активност

тренутна активност

а некима не пишу те опције. Да ли то сами корисници уређују и на којој опцији, или??? Разумем да су те опције избрисане модераторима, али из ког разлога су избрисане и неким корисницима?
icon6.gif

korisnicima koji koriste nevidljivi mod ne pise trenutna aktivnost,a onima koji su vidljivi tj koji svetle zeleno,pise trenutna aktivnost,vidi se koje su profile posecivali itd...

Најлепше хвала.............:cool:

живео сам у уверењу да је невидљиви мод везан само за лампицу али не и за те опције............

Mito,hebote ovo je N E T...Kakvo takmičenje, kakvi bakrači...Koji će ti to...Idi napolje ,udahni vazduh malo, ovo je sve tako nestvarno...Kao balon od sapunice...Oni koji su pustili da NET uđe u globalnu upotrebu su računali upravo na to, KONTROLU ponašanja i uma...Ima malo ''nezavisnih'' na netu...Sve je preuzeto...

Све је то мени више него јасно - само покушавам да не дозволим да ми неко одузме СЛОБОДУ ... покушавам да има више независних... не може ми нико успоставити контролу понашања и ума ако нас има доста који се томе одупиремо...који не дамо своју СЛОБОДУ, своју СЛОБОДУ ИЗБОРА...:cool:

@ moderatori, administratori

питање:

Некада смо могли сазнати одмах по конекцији на пдф који је корисник банован тако што му је то писало испод ника. Сада тога више нема.

Како сада можемо сазнати да ли је неки корисник банован и на колико времена ???

pa sustina i jeste da ne znas ko je, kada i zbog cega banovan :)

Не могу да верујем да је то тако. То би била врло ружна порука, далеко било, ја верујем да је време УДБ-е, ОЗН-е, НКВД и свих осталих глупости као што су Голи оток и сличне измишљотине из серије "ПОЈЕО ТЕ МРАК" давна прошлост...:otkacio:

Сигурно то има негде да се види, а ја сам глуп за компове...........:mrgreen:

Не могу да верујем да је то тако. То би била врло ружна порука, далеко било, ја верујем да је време УДБ-е, ОЗН-е, НКВД и свих осталих глупости као што су Голи оток и сличне измишљотине из серије "ПОЈЕО ТЕ МРАК" давна прошлост...:otkacio:

Сигурно то има негде да се види, а ја сам глуп за компове...........:mrgreen:

Mislim da je banovani nik u crnoj boji umesto u plavoj, ali ne bih da se kunem u nerođenu decu....:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back