Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја би да се мени додели ново министарство- Министарство за пољопривреду и дисциплину.
Та два треба сјединити. Прво , пољопривреду нико неће а делује невино, а дисциплина обухвата морално.политичко образовање, и дисциплиновање, а пошто је уједно и портфељ пољопривреде, ето нама и бесплатне радне снаге на пропалим ПИК.-овима.

Вала баш, кад већ ниси постао мод (како ти је обећано :mrgreen:), онда мош виртуелни министар... ::rotf::rotf::rotf:

Има она изрека, обећање, лудом радовање... Е сад, неко би из тога извукао одређене закључке...:mrgreen:

Poslednja izmena:
Вала баш, кад већ ниси постао мод (како ти је обећано :mrgreen:), онда мош виртуелни министар... ::rotf::rotf::rotf:

Ево мени првог кандидата!:P
- Сутра ујутру у 5 код железнике станице, понеси четкицу за збе, преобуку за седам дана и ћебе.
Воз без возног реда број 452 вози до ПИК "Проклета пољана".
:lol::lol::lol:

Ево мени првог кандидата!:P
- Сутра ујутру у 5 код железнике станице, понеси четкицу за збе, преобуку за седам дана и ћебе.
Воз без возног реда број 452 вози до ПИК "Проклета пољана".
:lol::lol::lol:

Чуј стари (вечити кандидату :mrgreen: ), те форе и фазоне продај неком другом. Ја већ имам ресоре. :cool: :D

Лапсус лингве:)
Али што се тиче држављанства, каква је ситуација у претходној и садашњој влади Србије?
Дакле да не цепидлачимо....:)

Vidi ovako, pošto ćemo održavati sednice vlade i skupštine preko kompa, ako obezbediš aktivno učešće dotične lepotice, OK. Nema zabušavanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back