- Poruka
- 51.779
NIje Mita premijer, no prešednik Skupštine. Premijera nismo izabrali.
Ne, ne, Mita za premijera!
Predsednika skupstine mozemo da biramo, jer Mita nikad nece da zakaze ovakvu sednicu skupstine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NIje Mita premijer, no prešednik Skupštine. Premijera nismo izabrali.
Ја би да се мени додели ново министарство- Министарство за пољопривреду и дисциплину.
Та два треба сјединити. Прво , пољопривреду нико неће а делује невино, а дисциплина обухвата морално.политичко образовање, и дисциплиновање, а пошто је уједно и портфељ пољопривреде, ето нама и бесплатне радне снаге на пропалим ПИК.-овима.
), онда мош виртуелни министар... :

Ne, ne, Mita za premijera!
Predsednika skupstine mozemo da biramo, jer Mita nikad nece da zakaze ovakvu sednicu skupstine.![]()

Откад удружење семенкара има функције!?Hvala na ponudi, ipak ne bih, dovoljno imam funkcija![]()
Вала баш, кад већ ниси постао мод (како ти је обећано), онда мош виртуелни министар... :
![]()

To bi ti, kao jedan od najistaknutijih članova, trebalo najbolje da znašОткад удружење семенкара има функције!?

Prokleta AntisrBska zaveraВала баш, кад већ ниси постао мод (како ти је обећано), онда мош виртуелни министар... :
![]()

A sta se to ovde formira?![]()

Ти би од ње тражио извод из матичне књиге рођених!?
Tražila bih...![]()
Dobro vece gospodo, ima li u ovoj kafani nesto da se mezne i cirne? Imal neka fotelja za mene?
Dobro vece gospodo, ima li u ovoj kafani nesto da se mezne i cirne? Imal neka fotelja za mene?
Ти би од ње тражио извод из матичне књиге рођених!?
Tražila bih...![]()
Лапсус лингве
Али што се тиче држављанства, каква је ситуација у претходној и садашњој влади Србије?
Дакле да не цепидлачимо....![]()
Али што се тиче држављанства, каква је ситуација у претходној и садашњој влади Србије?
Na koga mislis?
Ево мени првог кандидата!
- Сутра ујутру у 5 код железнике станице, понеси четкицу за збе, преобуку за седам дана и ћебе.
Воз без возног реда број 452 вози до ПИК "Проклета пољана".
![]()
), те форе и фазоне продај неком другом. Ја већ имам ресоре.
Лапсус лингве
Дакле да не цепидлачимо....![]()
Vidi ovako, pošto ćemo održavati sednice vlade i skupštine preko kompa, ako obezbediš aktivno učešće dotične lepotice, OK. Nema zabušavanja.

Malo mi je smešno kako se tzv patriJotski blok grabi za fotelje, makar i virtuelne
Eh šta ti je vlas'![]()

Prokleta AntisrBska zavera![]()