Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Idi na stranu 21, post 515, pronađi se...Rok za formiranje vlade 28.08.2008. do 24 h.

A j6g, daj onda da jedemo i popijemo. Evo za poklon, jedna lepa slika za zid.

klinhn7.jpg

Vidi ovako, pošto ćemo održavati sednice vlade i skupštine preko kompa, ako obezbediš aktivno učešće dotične lepotice, OK. Nema zabušavanja.

Силвија каже ОК али ако влада одржава редовне седнице бар једном недељно у неком кул апартману. Може да доведе другарице (помоћнице министра):ok:

Чуј стари (вечити кандидату :mrgreen: ), те форе и фазоне продај неком другом. Ја већ имам ресоре. :cool: :D
Ево још један предлог!
Да оформимо "Министарство за истраживање руда и губљење времена" и да Стрела постане министар!
Пошто она има пуууно ресора, нека узме и овај. Када будемо истраживали руде и ништа не нађемо, као што и нећемо наћи, њој то неће тешко пасти!
А и редовно добија бурек за доручак! Па шта ће више од тога!
:ok::ok::ok:

Poslednja izmena:
Ево још један предлог!
Да оформимо "Министарство за истраживање руда и губљење времена" и да Стрела постане министар!
Пошто она има пуууно ресора, нека узме и овај. Када будемо истраживали руде и ништа не нађемо, као што и нећемо наћи, њој то неће тешко пасти!
А и редовно добија бурек за доручак! Па шта ће више од тога!

To je ministarstvo rudarstva i energetike...:lol:
Ali da sklonis onu tvoju sekretaricu!:otkacio:

Poslednja izmena:
Вала баш, кад већ ниси постао мод (како ти је обећано :mrgreen:), онда мош виртуелни министар... ::rotf::rotf::rotf:

Има она изрека, обећање, лудом радовање... Е сад, неко би из тога извукао одређене закључке...:mrgreen:

Ево још један предлог!
Да оформимо "Министарство за истраживање руда и губљење времена" и да Сало односно ја, постанем министар!
Пошто ја имам пуууно ресора, узећу и овај. Када будемо истраживали руде и ништа не нађемо, као што и нећемо наћи, мени то неће тешко пасти!
А и редовно добијам бурек за доручак! Па шта ћу више од тога!

То Салу! :super: Најзад си схватио где ти је место, а и пријаће ти тај бурек за линију! :bye:

Btw. где живиш, односно одакле се јављаш из Вршца, или из Београда? :whistling:

Poslednja izmena:
То Салу! :super: Најзад си схватио где ти је место, а и пријаће ти тај бурек за линију! :bye:

Btw. где живиш, односно одакле се јављаш из Вршца, или из Београда? :whistling:
Пошто фалсификујеш постове других корисника, нећу да ти кажем, а није из београда.
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Пошто фалсификујеш постове других корисника, нећу да ти кажем, а није из београда.
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ма којешта. Ти се константно нудиш за неке функције и то је само у духу твојих генијалних идеја, па рекох кад већ
ниси постао мод, а обећано ти, (и ти си у то поверовао :mrgreen: :lol:) онда барем да постанеш виртуелни
министар енергетике, уз бурек приде... :super:

П.С. А ни то одакле се јављаш није нека тајна. Зна се. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back