eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
eremita koji je bese sutra praznik ti to pratis ja sam cuo danas pa sam zaboravio?
28. августа ти је
Успење Пресвете Богородице - Велика Госпојина
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eremita koji je bese sutra praznik ti to pratis ja sam cuo danas pa sam zaboravio?

I QUIT!!!

28. августа ти је
Успење Пресвете Богородице - Велика Госпојина

Eeeee pa ne može sad................Evo ja ću da te štipkam ako nećeš da te ona štipka.............![]()

Gde je konobar?
Konooooooooobaaaaaar..................
Daj račun da platim pa da bežim.....................![]()

Nesa taksista?

Njemu ćemo dati neko ministarsko mesto. O izboru vlade pdf politika kasnije. Predlažem sledeće:
predsednik skupštine pdf politika - Eremita
potpredsednik - Bezkorisničkogimena
A sad, spektakl. Formiranje vlade pdf politika.
Premijer
Vicepremijer
Ministri:
Ekonomija
Odbrana
Spoljna politika
Finansije
Zdravstvo
Rad i socijala - PICOLOLEONE
Kultura
(dodaj-oduzmi-DAJ PREDLOG)
Daj da se na brzinu formiramo, pa da krenemo...Kad rešimo kadrove, idemo na izbor tema, za svaki resor po jedna tema, diskusiju započinje ministar. Eremita ima ekskluzivno pravo da daje i oduzima reč, aj' da probamo...da vidimo kakvi smo.![]()

nema konobara sta cemo sad![]()

Njemu ćemo dati neko ministarsko mesto. O izboru vlade pdf politika kasnije. Predlažem sledeće:
Premijer
Vicepremijer
Ministri:
Ekonomija
Odbrana
Spoljna politika
Finansije
Zdravstvo
Kultura
Daj da se na brzinu formiramo, pa da krenemo...Kad rešimo kadrove, idemo na izbor tema, za svaki resor po jedna tema, diskusiju započinje ministar. Eremita ima ekskluzivno pravo da daje i oduzima reč, aj' da probamo...da vidimo kakvi smo.![]()

Evo stize kafa...![]()

nema konobara sta cemo sad![]()

Premijer
Vicepremijer
Ministri:
Ekonomija
Odbrana
Spoljna politika
Finansije
Zdravstvo
Kultura

Tako je...Ništa.......................Onda 2 flaše tekile na crtu pa kada se javi kmonobar ja ću da platim.........![]()

Dug nije Zec,nece da pobegne,al" se goji...

ne znam sto ti ne bi bila konobarica?Tako je...Dug nije Zec,nece da pobegne,al" se goji...
![]()

Nje!Ova je ona "za gledanje"...pomislis zelju i....![]()