- Poruka
- 4.833
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njemu ćemo dati neko ministarsko mesto. O izboru vlade pdf politika kasnije. Predlažem sledeće:
predsednik skupštine pdf politika - Eremita
potpredsednik - Bezkorisničkogimena
A sad, spektakl. Formiranje vlade pdf politika.
Premijer
Vicepremijer
Ministri:
Ekonomija
Odbrana
Spoljna politika
Finansije
Zdravstvo
Rad i socijala - PICOLOLEONE
Kultura
(dodaj-oduzmi-DAJ PREDLOG)
Daj da se na brzinu formiramo, pa da krenemo...Kad rešimo kadrove, idemo na izbor tema, za svaki resor po jedna tema, diskusiju započinje ministar. Eremita ima ekskluzivno pravo da daje i oduzima reč, aj' da probamo...da vidimo kakvi smo.![]()
Ахаха.......... таци.... заиста духовито - а ја да се у истом стилу надовежем, наиме ЈА МОГУ БИТИ ПРЕшЕДНИК АЛИ САМО ВЛАДЕ ПДФ "У СЕНЦИ" - А ОВЕ ЖУТЕ ПРЕДЛОЖИТЕ ЗА ГЛАВНЕ - добили су изборе, можете Ирона, ИДИ ДАДУ или сличне...
Ја би да се мени додели ново министарство- Министарство за пољопривреду и дисциплину.
Та два треба сјединити. Прво , пољопривреду нико неће а делује невино, а дисциплина обухвата морално.политичко образовање, и дисциплиновање, а пошто је уједно и портфељ пољопривреде, ето нама и бесплатне радне снаге на пропалим ПИК.-овима.
Спојмо лепо и корисно!
Министар за пољопривреду и дисциплину
Алекасандар3, с.р.

picololeone ma ja nisam konobarne znam sto ti ne bi bila konobarica?

Ја би да се мени додели ново министарство- Министарство за пољопривреду и дисциплину.
Та два треба сјединити. Прво , пољопривреду нико неће а делује невино, а дисциплина обухвата морално.политичко образовање, и дисциплиновање, а пошто је уједно и портфељ пољопривреде, ето нама и бесплатне радне снаге на пропалим ПИК.-овима.
Спојмо лепо и корисно!
Алекасандар3, с.р.

Ахаха.......... таци.... заиста духовито - а ја да се у истом стилу надовежем, наиме ЈА МОГУ БИТИ ПРЕшЕДНИК АЛИ САМО ВЛАДЕ ПДФ "У СЕНЦИ" - А ОВЕ ЖУТЕ ПРЕДЛОЖИТЕ ЗА ГЛАВНЕ - добили су изборе, можете Ирона, ИДИ ДАДУ или сличне...

Mita treba da predlozi ostale ministre!
peti ligament ti bi mogao da budes ministar omladine i sporta?
Спојмо лепо и корисно!
Алекасандар3, с.р.
![]()
Ha ha ha, nisam ti ja za to
Ne treba meni fotelja...ali stan moze

Извњавам се што сам постирао погрешну слику. наиме претходна слика гулага је из моје личне колекције и случајно се ту нашла.
Ово је права слика:
![]()
Аууууууууууу............ који лудаци.......... ускоро ће поноћ А ПЕПЕЉУГА МОРА ДА БЕЖИ.............. јер ће кочије да се претворе у НИКС........ ћао.........лаку ноћ БРАТИЈО..............