Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Njemu ćemo dati neko ministarsko mesto. O izboru vlade pdf politika kasnije. Predlažem sledeće:

predsednik skupštine pdf politika - Eremita
potpredsednik - Bezkorisničkogimena

A sad, spektakl. Formiranje vlade pdf politika.

Premijer
Vicepremijer

Ministri:
Ekonomija
Odbrana
Spoljna politika
Finansije
Zdravstvo
Rad i socijala - PICOLOLEONE
Kultura
(dodaj-oduzmi-DAJ PREDLOG)

Daj da se na brzinu formiramo, pa da krenemo...Kad rešimo kadrove, idemo na izbor tema, za svaki resor po jedna tema, diskusiju započinje ministar. Eremita ima ekskluzivno pravo da daje i oduzima reč, aj' da probamo...da vidimo kakvi smo.:D

Ахаха.......... таци.... заиста духовито - а ја да се у истом стилу надовежем, наиме ЈА МОГУ БИТИ ПРЕшЕДНИК АЛИ САМО ВЛАДЕ ПДФ "У СЕНЦИ" - А ОВЕ ЖУТЕ ПРЕДЛОЖИТЕ ЗА ГЛАВНЕ - добили су изборе, можете Ирона, ИДИ ДАДУ или сличне...

Njemu ćemo dati neko ministarsko mesto. O izboru vlade pdf politika kasnije. Predlažem sledeće:

Premijer
Vicepremijer

Ministri:
Ekonomija
Odbrana
Spoljna politika
Finansije
Zdravstvo
Kultura

Daj da se na brzinu formiramo, pa da krenemo...Kad rešimo kadrove, idemo na izbor tema, za svaki resor po jedna tema, diskusiju započinje ministar. Eremita ima ekskluzivno pravo da daje i oduzima reč, aj' da probamo...da vidimo kakvi smo.:D

Daj meni "Spoljne poslove",hocu u posetu rvatima?:mrgreen:

Premijer
Vicepremijer

Ministri:
Ekonomija
Odbrana
Spoljna politika
Finansije
Zdravstvo
Kultura

Ja bih mogao da budem vice premijer..........Da imam funkciju a da ništa ne radim:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back