kazaki
Primećen član
- Poruka
- 640
Да ли неко може да ми објасни како се постављају клипови директно на форум? Јбг нисам био одавно на форуму 
Хвала
)

Хвала

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nemam pojma. Ja bi im jos i platila da me odvedu i ne pustaju![]()
..izdrzala bi bez..."vode"..2 tjedna..Ma nemam pojma. Ja bi im jos i platila da me odvedu i ne pustaju![]()
..odes na youtube..i copy/paste.sve sto je iza znaka =..prije toga odes..onaj kvadratic..youtube u porukama..klik..i izmedju zagrada..snimis copy paste..onda posaljes...yebi ga ..malo sam ti zakompliciro..ali snaci ces se..Да ли неко може да ми објасни како се постављају клипови директно на форум? Јбг нисам био одавно на форуму
Хвала)
E znate šta mi se sinoć desilo ? Ulazim ja u sobu i palim svetlo, kad ono eksplodira mi sijalica ! Znači staklo se rasprštelo, doduše nije bilo sitnih staklića, ono vlakno izgorelo skroz a grlo ostalo u fasungu ! A ja u sobi imam one manje elipsaste sijalice sa takozvanim E14 grlom i sad, često se dešava da takva sijalica kad pregori pukne unutra (i uplaši me) ali da eksplodira to mi se nije desilo do sada.
I pišem ja to drugaru i pošaljem mu poruku a on meni odgovori ! Pokušali atentat na tebe! 'Teli DUBIJU budalu !
Xexexe.Ali nisu uspeli u toj opakoj nameri.
I u to ime, evo 1 lepe pesmice:
Kanada je bila da pliva,
voli ona da uživa,
kupala se u bazenu,
bućkala je mi****u njenu.
Laci mislim nemo se ljutiš,
a de ga je Dača iz Niš,
čas ga ima, čas ga nema,
bez njega tuga golema !
Napravili malu šalu,
'teli DUBIJU budalu,
al ne ubiVa se budala tako lako,
ne može to uradit' svako,
treba 2 BIA-e i 3 CIA-e
da se budala ubije !
Razneli mi sijalicu,
'teli i meni da raznesu picu,
ali džabe su to hteli,
u zloj nameri nisu uspeli.![]()
..al su to bila vremena..kad se sad sjetim..1982..suzuki..gs500e..preko Drave u barutani..bem ti...Ja se bas obradovala kad sam videla sta si postavio i pocela da slusam..........kad prilazi mi dete (7 god) i pita: "Koji su ti ovo SHABANI?"
Umrla sam od smeha![]()
..al su to bila vremena..kad se sad sjetim..1982..suzuki..gs500e..preko Drave u barutani..bem ti...
...ti bi isla na neki otok...da prezivljavas..yebote..pa kad se vratis..ko bi te pripitomio..
..daj..****** syebo sam tamo motorin.....meni nista..on u smeće...je...bila vremena..ali i sad su..bem ti ovi klinci gaze..ali jos uvijek se zna ko pisa stojecki..nema zayebancije...cuj..polako nagriza godina proizvodnje 1965...Da, stvarno su bila luda vremena. Prelepa vremena.
A tek Grobnik........... secam se da mene roditelji u prvom gimnazije nisu pustili sa drugarom da idem tamo motorom.
Pa sam morala busom do tamo. Tada mi je to izgledalo kao katastrofa![]()
..daj..****** syebo sam tamo motorin.....meni nista..on u smeće...je...bila vremena..ali i sad su..bem ti ovi klinci gaze..ali jos uvijek se zna ko pisa stojecki..nema zayebancije...cuj..polako nagriza godina proizvodnje 1965...
..dobri stari..Aki..koliko se koka na njegovu grbu uz stiskavac smuvalo...Evo za tebe jedna..........da zaustavis vreme
..evo ide bona..A jel mogu ja da te vodim na pusto ostrvo džabe al pod jednim uslovom-bez da vodiš decu tamo ?
Kanada gleda Survivor
gleda i Laci moderator,
idu tamo gde je Panama,
Kanada ide bez dece-sama,
Laci će do Paname da nađe putanju
al neće tamo da vodi ženče Tanju.
Otišli su na Panamu Laci i Kanada,
u igri "Survivor" su oni sada.
Pridružio im se i Reckless,
ima da bude urnebes.
Jedu gliste i zmije, jure majmune,
zrelim plodovima korpe pune,