kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
Ceo svet ide u Pariz a ti ideš u Niš...mislim u Beč i to još u Nemačku.
Ako vidiš negde u Beču doktora Dragana Dabića pozdravi ga !![]()
misliš Seka Persu Mladića?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ceo svet ide u Pariz a ti ideš u Niš...mislim u Beč i to još u Nemačku.
Ako vidiš negde u Beču doktora Dragana Dabića pozdravi ga !![]()
misliš Seka Persu Mladića?![]()
..bez obzira na sexualno opredjeljenje...ovo je "remek" dijelo..od Fredija...
..pretpostavljao sam...da ce me mozda neko za Fredija.."bocnuti"..ne znam da li je bio "kazandžija" ..ili.."furundžija"...po mome je misljenju bio pederčina...ali.. da je imao dobrih pjesama..yebi ga ..je...tko se goozi..kratko zivi..ebga pa to ti je...ima jedan dobar film..a "Angelom" ..GIA..meni jako dobar....sjaj i bijeda.."pozorinice"...ima ga za skinuti na rapidšare-u,..
..aha..ma on je ...uvijek.."nesvrstan"...ali voli "zavuci"...kyo bi te "bocnuo" sigurno
Ajde momci rasanite se malo ... da pomognem
![]()
Au, bre, zadovoljni, pa mršavo ti ono gore...siroticaSva joj rebra možeš prebrojati....E, kakvi ste vi muškarci ćoravi, pokažu vam tangu i više ništa drugo ne vidite.....
kakite vi muskarci cudo jednono dobro jutro i do vidjenja..idem da vidim ima li ko hoce da se otcepi..ima li ameboidnih vojvodjana koji misle da je bolje bez Srbije..moram da im malo zaprzim corbu...oni me uzasno nerviraju//...lep dan vam zelim
i da...pojavio se nik na forumu konzab1...hm neki spijun..upratite da mi ne bruka nik