Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
misliš Seka Persu Mladića?:cool::rumenko::hahaha:

Ma ne, mislim na Dr Dragana Davida Dabića koji uz pomoć alternativne paranenormalne medicine leči Nemce u Beču. :hahaha:

Je li, jel nosiš i platne kartice tamo ili ćeš u Beču plaćati isključivo GOTOVINOM ? Ne znam dal oni tamo primaju i GOTOVINU. :mrgreen:

Nije valjda da ideš u Bratislavu preko Beča ? Da ti nije to malo zaobilazni put ? Bratislava ti je u Čehoslovačkoj a Beč je u NemačkU. :rotf:

Ajde momci rasanite se malo ... da pomognem :lol:

judyramirez3ls.jpg

..bez obzira na sexualno opredjeljenje...ovo je "remek" dijelo..od Fredija...

Kad sam bio malo mlađi , sedim ja u dnevnoj sobi ispred TV-a i gledam spotove na MTV.... Išli su Guns n' Roses, a ja pustio onako, malo glasnije.... Prilazi moja keva i pita me, dobro bre sinko, što gledaš te pedere, kako ti nisu grozni... Pitam ja, što bre ****** kevo?...
Kaže keva, pa pogledaj kakvu kosu imaju, kako se ponašaju... Dobro, kažem kevi ...Ajde begaj... U tom momentu se završavju Gansi, a počinje Queen... Kaže keva meni...Eto, što ne slušaš njega, pogledaj kako lep , kulturan čovek..... :eek:

:hahaha::hahaha::hahaha:

..pretpostavljao sam...da ce me mozda neko za Fredija.."bocnuti"..ne znam da li je bio "kazandžija" ..ili.."furundžija"...po mome je misljenju bio pederčina...ali.. da je imao dobrih pjesama..yebi ga ..je...tko se goozi..kratko zivi..ebga pa to ti je...ima jedan dobar film..a "Angelom" ..GIA..meni jako dobar....sjaj i bijeda.."pozorinice"...ima ga za skinuti na rapidšare-u,..

..pretpostavljao sam...da ce me mozda neko za Fredija.."bocnuti"..ne znam da li je bio "kazandžija" ..ili.."furundžija"...po mome je misljenju bio pederčina...ali.. da je imao dobrih pjesama..yebi ga ..je...tko se goozi..kratko zivi..ebga pa to ti je...ima jedan dobar film..a "Angelom" ..GIA..meni jako dobar....sjaj i bijeda.."pozorinice"...ima ga za skinuti na rapidšare-u,..

kyo bi te "bocnuo" sigurno

kakite vi muskarci cudo jedno:D no dobro jutro i do vidjenja..idem da vidim ima li ko hoce da se otcepi..ima li ameboidnih vojvodjana koji misle da je bolje bez Srbije..moram da im malo zaprzim corbu...oni me uzasno nerviraju//...lep dan vam zelim
i da...pojavio se nik na forumu konzab1...hm neki spijun:D..upratite da mi ne bruka nik

kakite vi muskarci cudo jedno:D no dobro jutro i do vidjenja..idem da vidim ima li ko hoce da se otcepi..ima li ameboidnih vojvodjana koji misle da je bolje bez Srbije..moram da im malo zaprzim corbu...oni me uzasno nerviraju//...lep dan vam zelim
i da...pojavio se nik na forumu konzab1...hm neki spijun:D..upratite da mi ne bruka nik

...no problemo..:mafijas:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back