Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
Pola kobasičar, pola Osmi putnikЛеп је. Која раса?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pola kobasičar, pola Osmi putnikЛеп је. Која раса?
Haha ne, odavno.aleksandar2 ne radi?
Da, ali ne znam kad, izvesno je da ce u nekom momentu i vidu dotaci i nas.Мислиш општег рата? Хоћемо и ми да се тепамо?
Zdravo Acke, "radikalu", ja sam, Picolo!
Malo je od straog drustve ostalo, ali provlaci se tu i tamo jos uvek poneko. Admin Tab najavljuje i skoro zatvaranje foruma.
Gde je Bilja?
Нема везе. И ја имам једну кучку, пола рупарче, пола јазавичар. Али, више повукла на рупара. Опасно куче, страх и трепет за пацове, мишеве и остале штеточине!Pola kobasičar, pola Osmi putnik![]()
Mnoge su teme istrosene, ali ja samo verujem da su "pritajene" dok se ne nadje neki drugi, novi izraz za njih.Наравно .
Не очекујемо унапређење и развој дискурса, друштвених питања и комуникације, већ колико траје...
Mnoge su teme istrosene, ali ja samo verujem da su "pritajene" dok se ne nadje neki drugi, novi izraz za njih.
Drustvena pitanja su vecna i uvek se ima sta o njima pisati. Ali da postoji neki zamor ("materijala"), postoji.
jelde da ja sotim veze nemam?Haha ne, odavno.

Добро, и? Шта ти тражиш овде?Није то у питању.
Крстарица је застарела, није се развијала уопште, а пре 12-13 година отишли/отерани су они способни са врлинама и знањима, који су генерисали друштвена и државна питања по медијима, књигама, институтима, публицисти, академици, научни радници,...

Добро, и? Шта ти тражиш овде?![]()

ma reko zvezdaru zbog njega da mi se opet ne kaci...kad bi pricao koliko problema ima zvezdara sa naponom....Možeš, ali ovo ovde ima apsolutno bolju infrastukturu. Dobro na Zvezdari možeš za te pare i mnogo veće, ali toamo sve zagađeno, uske jednosmerne ulice, ovde bulevari. Tamo septičke jame, ovde kanalizacija. TAmo Stojko sipa sirće na pse, ovde ih ljudi šetaju.![]()
kad se ne zna sta ce da se kaze na argumente svi odabrani i voljeni postavljaju to pitanje...Чекам крај трулежи, јер крстарица је мртва већ одавно...![]()

Nija baš tako, imamo mi zaista lepih delova grada.stari grad je jedina opstina dostojna ovog grada...sve ostalo je q.
Ložiš se na smrad truleži? Koji si ti F?Чекам крај трулежи, јер крстарица је мртва већ одавно...![]()

Чему злурадост?Чекам крај трулежи, јер крстарица је мртва већ одавно...![]()
nisam omasio jer kad bi ti pricao o tim jadnim starijim ljudima koji veze sa vezom nisu imali sta ce se desiti, a banda ih je nalozila i izvela da masu...ko onaj dans macabre kod usca...Nisu bili penzioneri, opet si omašio.
jastaNija baš tako, imamo mi zaista lepih delova grada.

Ložiš se na smrad truleži? Koji si ti F?![]()
...о трулежи и исквареностиАхааа, ти си племић!"Шта може да ради племић у пропалом народу. Може само да описује узроке пропасти."
Тако почињу моје књиге......о трулежи и искварености

a nbgd je leglo kulturnog srpskog establismenta, takoreci srpska post moderna![]()
Жал за младост.Чему злурадост?![]()