Skupštinska kafana broj XXXI "Obrni - okreni"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ове дахије, кланови и олигархија, преглупи су за префињени хумор, камоли за сатурналије!!!

Цинизам, дрскост и бахатост јесте њихова врста хумора, на који се ми не смејемо

Zdravo Acke, "radikalu", ja sam, Picolo!:uja:

Malo je od straog drustve ostalo, ali provlaci se tu i tamo jos uvek poneko. Admin Tab najavljuje i skoro zatvaranje foruma.

Gde je Bilja?

Наравно .

Не очекујемо унапређење и развој дискурса, друштвених питања и комуникације, већ колико траје...

Pola kobasičar, pola Osmi putnik 😁
Нема везе. И ја имам једну кучку, пола рупарче, пола јазавичар. Али, више повукла на рупара. Опасно куче, страх и трепет за пацове, мишеве и остале штеточине!
Сад је матора,али добро се држи.

Наравно .

Не очекујемо унапређење и развој дискурса, друштвених питања и комуникације, већ колико траје...
Mnoge su teme istrosene, ali ja samo verujem da su "pritajene" dok se ne nadje neki drugi, novi izraz za njih.

Drustvena pitanja su vecna i uvek se ima sta o njima pisati. Ali da postoji neki zamor ("materijala"), postoji.

Mnoge su teme istrosene, ali ja samo verujem da su "pritajene" dok se ne nadje neki drugi, novi izraz za njih.

Drustvena pitanja su vecna i uvek se ima sta o njima pisati. Ali da postoji neki zamor ("materijala"), postoji.

Није то у питању.

Крстарица је застарела, није се развијала уопште, а пре 12-13 година отишли/отерани су они способни са врлинама и знањима, који су генерисали друштвена и државна питања по медијима, књигама, институтима, публицисти, академици, научни радници,...

Није то у питању.

Крстарица је застарела, није се развијала уопште, а пре 12-13 година отишли/отерани су они способни са врлинама и знањима, који су генерисали друштвена и државна питања по медијима, књигама, институтима, публицисти, академици, научни радници,...
Добро, и? Шта ти тражиш овде? :manikir:

Možeš, ali ovo ovde ima apsolutno bolju infrastukturu. Dobro na Zvezdari možeš za te pare i mnogo veće, ali toamo sve zagađeno, uske jednosmerne ulice, ovde bulevari. Tamo septičke jame, ovde kanalizacija. TAmo Stojko sipa sirće na pse, ovde ih ljudi šetaju. :ljutko:
ma reko zvezdaru zbog njega da mi se opet ne kaci...kad bi pricao koliko problema ima zvezdara sa naponom....

"Шта може да ради племић у пропалом народу. Може само да описује узроке пропасти."

Тако почињу моје књиге...:zelenko2:...о трулежи и искварености
Ахааа, ти си племић!
Што раније ниси рекао. Сад све постаје јасније. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back