Да... Али ово са Русима им Џег неће опростити.Не треба се одрицати Немаца.
Велика нација, може свашта корисно да се научи. Само, очигледно је да кризом не умеју да руководе.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да... Али ово са Русима им Џег неће опростити.Не треба се одрицати Немаца.
Велика нација, може свашта корисно да се научи. Само, очигледно је да кризом не умеју да руководе.

Pa nemoj tako, ja to ništa nisam videla, nisam tad bila došla. A jel te slike i iz vremena nastanka Trnove Ružice? Samo pitam...Не дирај га у косу. То му је заштитни бренд. Немој сад опет да почне да нам качи слике из младости са косом ко у Трнове Ружице.![]()

Pa dobro, šta ima veze, nemamo mi predrasude.... из чувених новобеоградских власуаљрница![]()

Па ту негде, можда век касније.Pa nemoj tako, ja to ništa nisam videla, nisam tad bila došla. A jel te slike i iz vremena nastanka Trnove Ružice? Samo pitam...![]()

Не чух ову песму 100 година.
Их бре колезинице, оцрнисте Рифера као дасе у песку играо са Рушком ЈакићПа ту негде, можда век касније.![]()

Мене асоцирала кафанска прича, сетих се добрих маца из спота...Не чух ову песму 100 година.
Па таман посла.Их бре колезинице, оцрнисте Рифера као дасе у песку играо са Рушком Јакић![]()
![]()
То Рифкицино годиште је таман, иф ју еск ми.![]()

Таман?Па таман посла.

Koje je to godište, ako ne pitam previše?Па таман посла.

Ti si iz vremena Trnove Ružice?

Maло млађи од Рифкета, ал ето он је право годиште...Ti si iz vremena Trnove Ružice?![]()

То можда за неке старије генерације, ми млађи кртину нешто не волемо...Кртина је досаднама ништа бреЗ младе кртине![]()

ти из твоју визуру а ја ћу из мојуТо можда за неке старије генерације, ми млађи кртину нешто не волемо...Кртина је досадна![]()
Најбоље месо је око кости ил онако прошарано масноћом... Мљац.![]()

пилеЋина јесВоли се пилетина видим![]()

па ни у супи Pa kako ja sad da znam koje je pravo godište, a koje mlađe? Sve neki rebusi, a posle ja 'vaka, 'naka.Maло млађи од Рифкета, ал ето он је право годиште...![]()
![]()

бравоako mene neko pita. I ako me ne pita isto.