Скупштинска кафана број XXV - "Код лајавог крелца"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a oke i trepuske da umres od lepote :D
Jao ja jednom sa mojom kumom spavala u bračnom krevetu
I sanjala mekano, milo, tek rođeno tele
I mazila ga u snu
Kad me budi grohotan smeh, ja joj sve vreme mazim sisu - al ne onako ko što se mazi sisa- već kako se mazi tele

Jao ja jednom sa mojom kumom spavala u bračnom krevetu
I sanjala mekano, milo, tek rođeno tele
I mazila ga u snu
Kad me budi grohotan smeh, ja joj sve vreme mazim sisu - al ne onako ko što se mazi sisa- već kako se mazi tele
Jao što je lepa priča! :snovi:

Ja sam stvarno mislila da je to nešto u fazonu IŠ IŚ samo za krave
Uopšte nisam bila ironična
Па кад читам на латиници стварно је ХААААЈЦ !!!
Звучи као нешто везано за краве...а да није конопац...
:mrgreen:

zašto zemlja snijegova?
pa Kiril Mandjaro seljaci glupi! :rtfm:

8004364-mount-kilimanjaro-national-park.jpg

(iza slona pa gore ćorčo ćoravi
dolje čecret pet u ladu a gore da se ukočiš od minusa)

Poslednja izmena:

Blokiran saobraćaj ispred Skupštine: Nezadovoljna grupa frilensera postavila šatore nasred ulice (FOTO)​

Protest frilenseri Skupština
FOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ / RAS SRBIJA
Deo frilensera nezadovljan dogovorom sa Vladom Srbije da im optiše dugove, blokirao je jednu saobraćajnu traku ispred Doma Narodne skupštine, tako da je nemoguće ići ka tunelu.

Pojedini postavljaju šatore nasred ulice. Nema ih mnogo, ali su uspeli da blokiraju jednu saobraćajnu traku.

b87k9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTW1RN01EQV8vNWMyMTYyZjc4NDE2MTJkYmRiNmU1MzM2NzViOGRlMjAuanBnkZMCzQKAAIEAAQ
FOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ / RAS SRBIJA
Podsetimo, novim predlogom za uređenje poreskih obaveza frilensera koji je Vlada napravila posle konsultacija sa Udruženjem radnika na internetu i Udruženjem frilensera i preduzetnika Srbije (UFPS) održanim u utorak, 30. marta, bio bi uveden neoporezivi iznos od 384.000 dinara godišnje, za ceo obuhvaćeni period pet godina unazad.
ptmk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT0dRN01EQV8vNTI2MjY1MDdkMTAyYjJkYzM1NTNhZjUyMDk4MWE0ODcuanBnkZMCzQKAAIEAAQ

Time je država sa prethodno predloženih 18.300 na mesečnom nivou, povećala iznos na 32.000 dinara, koliko iznosi minimalna zarada u Srbiji.

Rifke, u kojem si šatoru?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back