- Poruka
- 98.702
a oke i trepuske da umres od lepoteBože kakvo milo biće!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a oke i trepuske da umres od lepoteBože kakvo milo biće!
I sir i kajmak!a oke i trepuske da umres od lepote![]()

Jao ja jednom sa mojom kumom spavala u bračnom krevetua oke i trepuske da umres od lepote![]()
Jao što je lepa priča!Jao ja jednom sa mojom kumom spavala u bračnom krevetu
I sanjala mekano, milo, tek rođeno tele
I mazila ga u snu
Kad me budi grohotan smeh, ja joj sve vreme mazim sisu - al ne onako ko što se mazi sisa- već kako se mazi tele

aaaahahahahahhaha souJao ja jednom sa mojom kumom spavala u bračnom krevetu
I mazila ga u snu
Kad me budi grohotan smeh, ja joj sve vreme mazim sisu - al ne onako ko što se mazi sisa- već kako se mazi tele

Najbolji je bio moj krik kad sam shvatila šta radim: aaaaaa a gde je tele?aaaahahahahahhaha sou![]()

НаааајсJao ja jednom sa mojom kumom spavala u bračnom krevetu
I mazila ga u snu

Jel to zvuk za teranje krava?Наааајс![]()
Извини заборавим да ти не волиш такав енглески... То је требало бити ...NiiiiiceJel to zvuk za teranje krava?
Ja sam stvarno mislila da je to nešto u fazonu IŠ IŚ samo za kraveИзвини заборавим да ти не волиш такав енглески... То је требало бити ...Niiiiice![]()
Па кад читам на латиници стварно је ХААААЈЦ !!!Ja sam stvarno mislila da je to nešto u fazonu IŠ IŚ samo za krave
Uopšte nisam bila ironična

Jeste!Па кад читам на латиници стварно је ХААААЈЦ !!!
Звучи као нешто везано за краве...а да није конопац...
![]()

Joooj dernekaajmo raja malo Čola
davidim rukeeee

Blokiran saobraćaj ispred Skupštine: Nezadovoljna grupa frilensera postavila šatore nasred ulice (FOTO
Rifke, u kojem si šatoru?