The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.438
I SEE YOU...you are NOT on my ignore list...Еј...еј Нина... пссст... еј... Он ни плавуше не воли, каже црвене су најбоље замисли. Елиминисала си људе и за мање... само кажем
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I SEE YOU...you are NOT on my ignore list...Еј...еј Нина... пссст... еј... Он ни плавуше не воли, каже црвене су најбоље замисли. Елиминисала си људе и за мање... само кажем
![]()

Nem' tu pomaganja...sa ženama može samo jedan na jedan. Pa ko pretekne.Ево их, уватиле ме у жрвањ...помагај, брале...
Али њих је више...значи печен сам...Nem' tu pomaganja...sa ženama može samo jedan na jedan. Pa ko pretekne.

Nisi. Mogu one da čekaju.Svaki put kad se probudiš druga...ili ista svaki put ali uvek spremna i odmorna.Али њих је више...значи печен сам...
a i ne voliš plavuše , vec one pirgave crveno šargarepasteПа шта ћу кад имам бујну машту...ама...види...ОПЕТ се правдам.
Нисам ништа крив, свега ми..види поново...
Ах...такав је живот нас уметника...

vi oženjeni u manjku seksa bludnicite u snovimaDobar dan! Gde su one silne plavuše od sinoć? Sanjao sam ih kao Ruskinje na terasi hotela u Dubaiu.

Еј...еј Нина... пссст... еј... Он ни плавуше не воли, каже црвене су најбоље замисли. Елиминисала си људе и за мање... само кажем
![]()

to ti je bio vlažan sanI sanjao sam Ninu. Ali nešto nije u redu sa slikom, ima sesi 4+.![]()

Nema veze. Uvek je bolje vlažan nego suv.to ti je bio vlažan san![]()
а родитељи у фазону... дал да га спашавамо ил да правимо друго...

Nema veze. Uvek je bolje vlažan nego suv.
samo pazi da te žena ne provali 
Госпођа је потрчала прва, њој се не прави друго дете... отац изгледа и није имао много против.а родитељи у фазону... дал да га спашавамо ил да правимо друго...![]()

ali majka koja se presamitila od smehaа родитељи у фазону... дал да га спашавамо ил да правимо друго...![]()

I optuži za neverstvo...samo pazi da te žena ne provali
![]()

I optuži za neverstvo...![]()
to je vec tvoj problemI optuži za neverstvo...![]()
mnogo volim ovu decurliju

mooolim? eno na zenama se seksam upravocim pocne prica o seksu vi pravac na youtube![]()

Па јел треба да носимо на души колезу Браду?cim pocne prica o seksu vi pravac na youtube![]()
kak' si dusevanПа јел треба да носимо на души колезу Браду?
Да му жена сазна шта сања па да следеће кувано јело што види буде супа за славу? И шта ако не слави Ђурђевдан него Никољдан? Умрео би до децембра.