Nastia
Veoma poznat
- Poruka
- 12.173
Па ваш жири ви бирате... Не морају бит буткице![]()
Ovo mi se svidja...lepo od vas kada ste tako predusretljivi! Sto se mene tice, moze i plecka, ali mozda cemo morati na zasedanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ваш жири ви бирате... Не морају бит буткице![]()
Ма отворих још једно пиво и сад ни тамо ни овамо... И ето гледам Борусију садА ти?
Шта радиш будан, прошло 23?
Хваташ белешке где је Рифкица залегао?
АФЖmozda cemo morati na zasedanje![]()
Јели, који је просек пива дневно код СДК-а?Маотворих још једно пиво и сад ни тамо ни овамо... И ето гледам Борусију сад
Ту би колеза Опсенар био позванији да да процену... Ја сам више рекреативац.Јели, који је просек пива дневно код СДК-а?![]()
Значи жири одложио заседање... лаку ноћJa odoh na spavanje, laku noc, uzivajte!![]()
То ме, уствари, занимало. Колико пије неко ко заправо и не пије сваки дан него рекреативно.Ту би колеза Опсенар био позванији да да процену... Ја сам више рекреативац.
Некад сам држао просек 2-3 дневно ако нема повода да се пије тај дан. Оно... Навика после посла
To zavisi od rasporeda i društva. Sigurno neću sam da pijem? Nekad mogu 2-3 kad je neko društvance, nekad celu nedelju bez piva. Ali cenim da je za rekreativce 5-6 piva nedeljno sasvim OK?То ме, уствари, занимало. Колико пије неко ко заправо и не пије сваки дан него рекреативно.
Шта знам... Пиво два, два три пута недељно. Не рачунајући ванредне ситуације попут одласка у кафану.То ме, уствари, занимало. Колико пије неко ко заправо и не пије сваки дан него рекреативно.
Ајде, ајде, можете ви то.Ја бих ипак да уђемо у преговоре око легализације тог жирија.
Да не игноришемо реалност.
Мада ако прихватимо овај жири, следеће ће бити синдикално удруживање Пироћанки, а само нам још то треба.
Ево не знам нисам паметан![]()
5-6 kao, skoro svakog dana po jedno ili nekoliko, pa pauza dan, dva, tri? Šta fali da piješ sam ako ti se pije?To zavisi od rasporeda i društva. Sigurno neću sam da pijem? Nekad mogu 2-3 kad je neko društvance, nekad celu nedelju bez piva. Ali cenim da je za rekreativce 5-6 piva nedeljno sasvim OK?
Pa nije pivo baš toliko lepo ko Pepsi da ga pijem sam!5-6 kao, skoro svakog dana po jedno ili nekoliko, pa pauza dan, dva, tri? Šta fali da piješ sam ako ti se pije?
Да се не присећамоОдлично нам иде.
Ne znam, ja ne volim i ne pijem pivo, a ni Pepsi, ali kad mi se pije nije mi problem da pijem sama. Samo retko mi se pije.Pa nije pivo baš toliko lepo ko Pepsi da ga pijem sam!![]()
Ајд и наша радозналост да буде задовољена... Колико у просеку џин тоника оде релаксирајућим данима... А колико џека по километру дежурства?Јели, који је просек пива дневно код СДК-а?![]()
Шта је бре?Да се не присећамо![]()
Још ми нисте рефундирали 200е од прошлог пута, ич нема од нове сарадње.Сад кад си слободоан, можемо опет да те женимо.
@Stevcina zabica стигла пријава старог-новог клијента.![]()
Ух, џин-тоник пијем само за рођендан, не волим слатка пића.Ајд и наша радозналост да буде задовољена... Колико у просеку џин тоника оде релаксирајућим данима... А колико џека по километру дежурства?
Па почнеш.. невољно, натераш себе... После то иде.Ne znam, ja ne volim i ne pijem pivo, a ni Pepsi, ali kad mi se pije nije mi problem da pijem sama. Samo retko mi se pije.
Pa vidi... s obzirom na trenutnu situaciju, nemam posla a više i ne idem na poso... puštio sam kosu i bradu pa delujem i majci srednjevekovno, tako se i ponašamТу би колеза Опсенар био позванији да да процену... Ја сам више рекреативац.
Некад сам држао просек 2-3 дневно ако нема повода да се пије тај дан. Оно... Навика после посла
Ja sam crnka već 20 god crvena
Plava nisan ni pomišljala da budem,izgledala bih ko čovečija ribica