Скупштинска кафана број XXV - "Код лајавог крелца"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јели, који је просек пива дневно код СДК-а? :mrgreen:
Ту би колеза Опсенар био позванији да да процену... Ја сам више рекреативац. :mrgreen:

Некад сам држао просек 2-3 дневно ако нема повода да се пије тај дан. Оно... Навика после посла

Ту би колеза Опсенар био позванији да да процену... Ја сам више рекреативац. :mrgreen:

Некад сам држао просек 2-3 дневно ако нема повода да се пије тај дан. Оно... Навика после посла
То ме, уствари, занимало. Колико пије неко ко заправо и не пије сваки дан него рекреативно.

То ме, уствари, занимало. Колико пије неко ко заправо и не пије сваки дан него рекреативно.
To zavisi od rasporeda i društva. Sigurno neću sam da pijem? Nekad mogu 2-3 kad je neko društvance, nekad celu nedelju bez piva. Ali cenim da je za rekreativce 5-6 piva nedeljno sasvim OK?

Шта знам... Пиво два, два три пута недељно. Не рачунајући ванредне ситуације попут одласка у кафану. :mrgreen:

Ја бих ипак да уђемо у преговоре око легализације тог жирија.

Да не игноришемо реалност.

Мада ако прихватимо овај жири, следеће ће бити синдикално удруживање Пироћанки, а само нам још то треба.

Ево не знам нисам паметан :(
Ајде, ајде, можете ви то.
Сетите се како смо се Жабица и ја лепо удружиле с агенцијама за проводаџилук.
Моја ''Фортуна'' и њена ''Живот као сан'', сада раде као једно представништво које покрива целу западну Европу, Азију и северну и јужну Америку.
Ваш сан, наша реализација, срећа гарантована!- наш слоган.
Одлично нам иде.

:mrgreen:

@Stevcina zabica

To zavisi od rasporeda i društva. Sigurno neću sam da pijem? Nekad mogu 2-3 kad je neko društvance, nekad celu nedelju bez piva. Ali cenim da je za rekreativce 5-6 piva nedeljno sasvim OK?
5-6 kao, skoro svakog dana po jedno ili nekoliko, pa pauza dan, dva, tri? Šta fali da piješ sam ako ti se pije?

Јели, који је просек пива дневно код СДК-а? :mrgreen:
Ајд и наша радозналост да буде задовољена... Колико у просеку џин тоника оде релаксирајућим данима... А колико џека по километру дежурства? :mrgreen:

Да се не присећамо :mrgreen:
Шта је бре?
Јеси био ожењен тад?
Јеси!
Како да те оженимо дупло кад није по закону?
Наша агенција ради часно и поштено и у складу са законом прописаним нормама. :mrgreen:
Сад кад си слободоан, можемо опет да те женимо.
@Stevcina zabica стигла пријава старог-новог клијента. :lol:

Сад кад си слободоан, можемо опет да те женимо.
@Stevcina zabica стигла пријава старог-новог клијента. :lol:
Још ми нисте рефундирали 200е од прошлог пута, ич нема од нове сарадње.

Ајд и наша радозналост да буде задовољена... Колико у просеку џин тоника оде релаксирајућим данима... А колико џека по километру дежурства?
Ух, џин-тоник пијем само за рођендан, не волим слатка пића.
А Џек, јао човече, морам да бежим од претпостављене. Њој се не може парирати, а неко мора да ради посао.:lol:
Шалу на страну, само после посла, на дежурствима ни кап. Рад ноћу ми иначе тешко пада тако да уз то тек алкохол не иде.

Ne znam, ja ne volim i ne pijem pivo, a ni Pepsi, ali kad mi se pije nije mi problem da pijem sama. Samo retko mi se pije.
Па почнеш.. невољно, натераш себе... После то иде.
Првако камен друга ко слама... Трећа иде сама.

Мада мени се више свиђа она... "Једна је много, две су већ мало" ... Метафизика еј!

Pa vidi... s obzirom na trenutnu situaciju, nemam posla a više i ne idem na poso... puštio sam kosu i bradu pa delujem i majci srednjevekovno, tako se i ponašam :mrgreen:
Daklem, u ta vremena je voda bila jako lošeg kvaliteta pa se ko je mogo napijao pivom...
A ja, pošto mogu, a i volem, idem max do 10, al uglavnom od 5 do 7 :pivce:

Пиво не доживљавам као неки озбиљан алкохол, више као сок од хмеља.:lol:
Тако да ми није чудно кад неко и на дневном нивоу попије 2 пива.
Nije cudno za dva komata dnevno?
Samo po jedno posle rucka i vecere?
@Opsenar cujes ti ovo? :sad2: :lol:

Ja sam crnka već 20 god crvena
Plava nisan ni pomišljala da budem,izgledala bih ko čovečija ribica

ијао, што ја волим црвену косу,ух...

ала сте се расписали...
ја сад к'о Опси почела све да читам, и стигла до косе па прескочила :zcepanje:

барвече ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back