Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.607
U komunizmu si bar imao istu cenu u svakom objektu pa u koji uletiš...
A ovo danas ti je lud zbunjenog...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to što je ne poznaješ nije bitnone poznajem ženu niti znam adresu
Темпо најјефтинији?U komunizmu si bar imao istu cenu u svakom objektu pa u koji uletiš...
Koga je briga za tom ženom?ne poznajem ženu niti znam adresu
A kako bi to tebi pa bilo jasno?Nije mi jašno to odušavljenje valjevačkim, ništa posebno?
Ne izlazim ispred podruma pića.A kako bi to tebi pa bilo jasno?
Kasi zadnji put sobrno deset komata u jednom danu, m...?![]()
Ономад кад је био горе на северу Финске па дан потрајао од маја до јуна.A kako bi to tebi pa bilo jasno?
Kasi zadnji put sobrno deset komata u jednom danu, m...?![]()
A slab si u ruke da poneseš 10 u ceger do kuće, gde te ionako čeka strogi nadzor i dugotrajne kazneNe izlazim ispred podruma pića.
Брздеј буткице, брздеј буткице!Hvala, hvala. Čekam Ninu i ostale piroćanke da me ljube...ali očekivanja su mi previoska izgleda.![]()
Нисам од прозваних...ипак...нек је са срећом 🖐Ajmo žene, ispoštujete zmajevu želju da me ispoštujte! idemoooooo
dosado jednaHvala, hvala. Čekam Ninu i ostale piroćanke da me ljube...ali očekivanja su mi previoska izgleda.![]()
Klikeri za malog dječaka.dosado jedna
Srecan rodjendan i sve najbolje
ljubi te tvoja drugarica
evo i torte.. .ima i bombonice da posle gadjas prolaznike sa terase
Pogledajte prilog 1261716
Srećan ti divan dan, da si živ i zdrav i sve po redu! Cmok, cmok, cmok!Hvala, hvala. Čekam Ninu i ostale piroćanke da me ljube...ali očekivanja su mi previoska izgleda.![]()
Može butkice, može, okači, tu sam ja.Брздеј буткице, брздеј буткице!
@Nina @Софија @Red @Stevcina zabica @Аги како да ти тагујем звездицу!?
Piroćanka.Može butkice, može, okači, tu sam ja.![]()
Ma ja to zbog tebe, ti si sad čovek u godinama, da ti ne pozli od toliko butkica.Piroćanka.![]()
Mega Maxi jeftiniji od običnog za većinu artikalaТемпо најјефтинији?
Али супер текма… и једни и други су играли отворено фрајерски и да је којим случајем добила СА не би било незаслуженоE jaguari eble vas papuče, ni penal ne umete da šutnete.