- Poruka
- 1.947
odo pravim kajganu sa mistikovom domacom slanincugom
jedino mi to preostalo pored zute dunje sunze joj ebem kako je dobra
jedino mi to preostalo pored zute dunje sunze joj ebem kako je dobra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NE, nisam preljepa djevo andjeoska lica,
da li si ti normalan..moram da pitam![]()
Saberi se covece jer sta sve pises po forumu je van pametiNE, nisam preljepa djevo andjeoska lica,
ljepsa od Bogorodice i Madone skupa.
Imam izliv @Nina u srcu, mogdu, dusi....sta cu BRUTALNO ISKREN i priznam.
Nadam se da moje "drugo stanje" nece da se zloporabi.
Ljp.
Saberi se covece jer sta sve pises po forumu je van pameti
OK...necemo vise...valjda se trebamo saliti, pozitive, rime i dobre klime, cak i koncem studenog.Saberi se covece jer sta sve pises po forumu je van pameti
šala je u redu ..svi se šalimo ali ne na tvoj nacin koji nikome ne prijaOK...necemo vise...valjda se trebamo saliti, pozitive, rime i dobre klime, cak i koncem studenog.
Ljp.
Hoću...koja je mapa puta da si priskrbim novi regulare nik i status?šala je u redu ..svi se šalimo ali ne na tvoj nacin koji nikome ne prija
nadam se da ces prestati i nastaviti da pises normalno kao sto pisu ostali korisnici
za ovakvo pisanje i ponašanje ne postoji mapa puta ..sve dok se ne promenis i upristojis u skladu sa Pravilnikom forumaHoću...koja je mapa puta da si priskrbim novi regulare nik i status?
Ljp.
OK...kako kazes, naredjujes i zelis...ako vidis promjene znas kako me mozes obavjestiti..za ovakvo pisanje i ponašanje ne postoji mapa puta ..sve dok se ne promenis i upristojis u skladu sa Pravilnikom foruma
odo pravim kajganu sa mistikovom domacom slanincugom
jedino mi to preostalo pored zute dunje sunze joj ebem kako je dobra![]()
Čijoj?Gladna sam, spava mi se i hoću kući.![]()
pa el ti ja licim na smuka ybt da pijem po litre dnevnoPa kad je dobra, kako je preostala?![]()
pa el ti ja licim na smuka ybt da pijem po litre dnevno![]()
Tamo te svi znaju, šta ćeš tamo?Svojoj.
Pa gde ću?Tamo te svi znaju, šta ćeš tamo?
Šta ja znam? Što mene pitaš?Pa gde ću?
Rifke krajnje je vreme dapređeš na domaćinske teme.Šta ja znam? Što mene pitaš?![]()
Koje domaćinske, neke domaćice imaš?Rifke krajnje je vreme dapređeš na domaćinske teme.
To je i čar kafića "Uzdravlje"Tamo te svi znaju, šta ćeš tamo?