marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.288
Nina
ej Nina
Ajax je dao goool
to se gleda na drugom laptopu a kuca sa trecega
ej Nina
Ajax je dao goool
to se gleda na drugom laptopu a kuca sa trecega
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš li još koju poslovnu mudros' iz magacina, to nam kaži?Rekni kolezi da izbegava provajderske telefone (ona sranja na 24 meseca ugovorne obaveze sa tarifom)
pametnom nema potrebe objašnjavati zbog čega sve,
a @Reefer se zamoljava da ne dodaje svoje mudrolije na ovo uz pisanu i pečatiranu Zahvalnicu
Nikoga to ovde ne zanima Marsi, idi kod beskonačkog na Jutjub i tamo piši rezultate. Hvala.Napoli dade gol
sada je Ajax -Napoli
1-1
ma znam ja Da Tebe nis ne zanima a razlog jeNikoga to ovde ne zanima Marsi, idi kod beskonačkog na Jutjub i tamo piši rezultate. Hvala.
ako je celo selo igralo GG ili 3+bilo , bas , nezgodno za Barsu , postojala je ruka ali interov igrac pre toga je bio u ofsajdu
jel to , da nas reefer nauci sta i kako se igraako je celo selo igralo GG ili 3+
onda vrlo lako mož da ostane 0:0
znaš, to su profesionalci koji žmurećki pogadjaju stativu sa 20m posle vrtenja u krug dva minuta a i pod Ugovornom su obavezom pa - kako Gazda kaže...
Ti si jedini čovek na planeti kog poznajem a da veruje u Deda Mra...jel to , da nas reefer nauci sta i kako se igra
Zanimaće vas ako se opet bacim na studiozne tikete od 20 dinara ko nekadNikoga to ovde ne zanima Marsi, idi kod beskonačkog na Jutjub i tamo piši rezultate. Hvala.
da a šta piše kod Barse?evo Napoli dade gol
i sada vode u Amsterdamu sa 2-1
sto se ono kazeTi si jedini čovek na planeti kog poznajem a da veruje u Deda Mra...
pošten fudbal...![]()
iz tvog ugla to je oksto se ono kaze
iiijebe mi se ko i sta se kladi
gledam da uzivam i ne nerviram se , jer i ne gledam nase supkove
kapitalizam ti je toiz tvog ugla to je ok
ali gledaćeš cirkusku predstavu jer odakle tim klubovima 2000 miliona po igraču?
od prodatih karata i TV prenosa?
Aham... sutra malo...
možda su bili raspoloženi?Napoli , gle date i treci gool.
Stojko , sta mislis dal je neko i maznuo debelu lovu
Ja ću otvorim "FONDA 200"dje nam je reefer da mu kazem da je Inter dao gool.
ej , nisije to bocanje...
Sta će im tek uraditi Čukarički ma samo da nalete na Banovo brdokuku , lele reefere sta napoli uradi Ajaxu
aj zatrazi pivu, ..Dobro veče![]()