Skupštinska kafana broj XXIII - "Kod veselog proroka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:mrgreen:
Него, занимљиво је да нам је упала у очи иста стварчица. Шта ти је женски истанчани осећај за боје. :lol:
Taман хтео рећи ви сте нуле за Рифкета и стилско распознавање боја... Ал видим, већ се он јавио да се похвали својим ЦМИК способностима... :mrgreen:

Али нешто да буде зелено мора. Макар знак. :mrgreen:

Него, где их шеташ? Зар нису код вас и даље мере ванредног стања са све снаперистима на улици који контролишу ситуацију?:lol:
Изгледа ћу их шетати само по соби... :mrgreen:

i sta si ko neki selja uvukao nogavicu u patiku :malav:
Па да би се видео адидас и зелено!

Дође данас на посао колега из канц... Цео дан заједно у канц, у колима, на састанку, на ручку... Заједно одемо да урадимо пробе на ковид... Обавезно приликом враћања на посао...

Пет поподне обавештавају га да је позитиван и терају га две недеље у карантин...

И сад се ја ето трипујем хах.

Дође данас на посао колега из канц... Цео дан заједно у канц, у колима, на састанку, на ручку... Заједно одемо да урадимо пробе на ковид... Обавезно приликом враћања на посао...

Пет поподне обавештавају га да је позитиван и терају га две недеље у карантин...

Nemoj da tripuješ.Bićeš 14 dana na forumu.Stojko će da pazi da li si tu.

А чиме вас као тестирају? :lol:

А чиме вас као тестирају? :lol:
Па чиме ће... Пруеба рапида... Каже Гугл преводилац...

Који је брзи тест за детекцију САРС-ЦоВ-2?

То је лабораторијски тест који може открити вирус који узрокује ЦОВИД-19 у узорцима крви, детекцијом антитела, тачније ИгГ и ИгМ
.

једино је омашио ово КОЈИ ... Треба да стоји ШТА

Па чиме ће... Пруеба рапида... Каже Гугл преводилац...

Који је брзи тест за детекцију САРС-ЦоВ-2?

То је лабораторијски тест који може открити вирус који узрокује ЦОВИД-19 у узорцима крви, детекцијом антитела, тачније ИгГ и ИгМ
.

једино је омашио ово КОЈИ ... Треба да стоји ШТА
Непоуздан тест тотално.
Ниједан није поуздан али ако већ хоће да га трпају у карантин онда бар нек' му докажу репликацију вируса у носу/грлу. Мада је и то нонсенс тотални, посебно ако човек нема симптоме.
Сви ти тестови имају укрштене реакције са другим коронама, са парвовирусима, чак и са неким бактеријама.
Поштено је рећи да ми појма немамо ко има сарс-ков-19

Ма драми он мало па га ја ватам на ту фору. ;) :mrgreen:
Те ме везујеш, те ме омамљујеш, те ме ваташ... Треба ја тебе да вучем за кике и на неприкладан начин стављам до знања да ми се свиђаш... ане обрнуто!

Те ме везујеш, те ме омамљујеш, те ме ваташ... Треба ја тебе да вучем за кике и на неприкладан начин стављам до знања да ми се свиђаш... ане обрнуто!
Добро, добро, нећу да ти кварим забаву. Нема проблема, мењамо форумске улоге. :lol:
Је л' треба да се фемкам?:manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back