Taман хтео рећи ви сте нуле за Рифкета и стилско распознавање боја... Ал видим, већ се он јавио да се похвали својим ЦМИК способностима...
Него, занимљиво је да нам је упала у очи иста стварчица. Шта ти је женски истанчани осећај за боје.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taман хтео рећи ви сте нуле за Рифкета и стилско распознавање боја... Ал видим, већ се он јавио да се похвали својим ЦМИК способностима...
Него, занимљиво је да нам је упала у очи иста стварчица. Шта ти је женски истанчани осећај за боје.![]()
Изгледа ћу их шетати само по соби...Али нешто да буде зелено мора. Макар знак.
Него, где их шеташ? Зар нису код вас и даље мере ванредног стања са све снаперистима на улици који контролишу ситуацију?![]()
Па да би се видео адидас и зелено!i sta si ko neki selja uvukao nogavicu u patiku![]()
Nemoj da tripuješ.Bićeš 14 dana na forumu.Stojko će da pazi da li si tu.Дође данас на посао колега из канц... Цео дан заједно у канц, у колима, на састанку, на ручку... Заједно одемо да урадимо пробе на ковид... Обавезно приликом враћања на посао...
Пет поподне обавештавају га да је позитиван и терају га две недеље у карантин...
И сад се ја ето трипујем хах.
А чиме вас као тестирају?Дође данас на посао колега из канц... Цео дан заједно у канц, у колима, на састанку, на ручку... Заједно одемо да урадимо пробе на ковид... Обавезно приликом враћања на посао...
Пет поподне обавештавају га да је позитиван и терају га две недеље у карантин...
И сад се ја ето трипујем хах.
Па чиме ће... Пруеба рапида... Каже Гугл преводилац...А чиме вас као тестирају?![]()
Непоуздан тест тотално.Па чиме ће... Пруеба рапида... Каже Гугл преводилац...
Који је брзи тест за детекцију САРС-ЦоВ-2?
То је лабораторијски тест који може открити вирус који узрокује ЦОВИД-19 у узорцима крви, детекцијом антитела, тачније ИгГ и ИгМ.
једино је омашио ово КОЈИ ... Треба да стоји ШТА
Видиш шта ти донесе авантуризам.kuku zmaje, pored nejebice druga treba jos i korona da strefi
samo neki problemi pffffВидиш шта ти донесе авантуризам.![]()
Вратиће се кући једном...ваљда.samo neki problemi pffff![]()
grozne smoВратиће се кући једном...ваљда.![]()
bas ga lepo tesisМа драми он мало па га ја ватам на ту фору.![]()
![]()
Нормално. Само јако. Бич.bas ga lepo tesis![]()
Ti si bič ili nešto drugo?Нормално. Само јако. Бич.![]()
Шта друго?Ti si bič ili nešto drugo?![]()
Те ме везујеш, те ме омамљујеш, те ме ваташ... Треба ја тебе да вучем за кике и на неприкладан начин стављам до знања да ми се свиђаш... ане обрнуто!Ма драми он мало па га ја ватам на ту фору.![]()
![]()
Ето... А као нећешда ме вежеш за кревет итдитд...Нормално. Само јако. Бич.![]()
Пара на пару, уш на фукару, а на мене само проблеми... Видиш ли ти то??kuku zmaje, pored nejebice druga treba jos i korona da strefi
si ti devojka?Dočeeee!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel' hoćeš da proveriš ili pitaš onako, neke fore radi?si ti devojka?
piškiš čučeći?Jel' hoćeš da proveriš ili pitaš onako, neke fore radi?![]()
Из разних разлога се људи везују за кревет, Ја могу да их смислим, моментално, неколико.Ето... А као нећешда ме вежеш за кревет итдитд...![]()
Добро, добро, нећу да ти кварим забаву. Нема проблема, мењамо форумске улоге.Те ме везујеш, те ме омамљујеш, те ме ваташ... Треба ја тебе да вучем за кике и на неприкладан начин стављам до знања да ми се свиђаш... ане обрнуто!