- Poruka
- 98.635
a niko da nas vrbujeНа врхунском нивоу, као што видиш.
ЦИА, ФСБ и МОСАД вапе за нама.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a niko da nas vrbujeНа врхунском нивоу, као што видиш.
ЦИА, ФСБ и МОСАД вапе за нама.![]()
Natali, ne idi, razocaraces se i to debeloDođi u Novi Beograd, najbolji je! Pusti ove ostale ljubomorne.![]()
Плаше се да им не преузмемо свеукупне активности.a niko da nas vrbuje![]()
Debelo, debelo. Šta sam ja, bucko, a?Natali, ne idi, razocaraces se i to debelo![]()
kamo srece da ti je taj kikiriki makar buckoDebelo, debelo. Šta sam ja, bucko, a?![]()
hmm nisu ni oni blesaviПлаше се да им не преузмемо свеукупне активности.![]()
Neka, sad samo mo'š maštaš, druga uživa i NAJBOLJEM kikrikiju u gradu.kamo srece da ti je taj kikiriki makar bucko![]()
ala ce da se nauziva, do mogaNeka, sad samo mo'š maštaš, druga uživa i NAJBOLJEM kikrikiju u gradu.
![]()
Ма то он мисли на ону Кинескињу што каже да га је зајахала... оне су уске и воле кикирики како причају они неки Софијини пријатељи...ala ce da se nauziva, do moga![]()
![]()
Ma jok,do moga. Ni to nisi pogodila.ala ce da se nauziva, do moga![]()
![]()
ovaj, do tvoga je kratak putMa jok,do moga. Ni to nisi pogodila.![]()
Али нешто да буде зелено мора. Макар знак.Aли кад ја баталим зелене патичице... И прошетам ове беле ... Па то жене падају ко снопље под саобраћај.
Pogledajte prilog 747498
ha a nema bez zelenog nista, makar znak moraAли кад ја баталим зелене патичице... И прошетам ове беле ... Па то жене падају ко снопље под саобраћај.
Pogledajte prilog 747498
Е, мојне ме копираш.ha a nema bez zelenog nista, makar znak mora![]()
juuu stvarno nisam videlaЕ, мојне ме копираш.
juuu stvarno nisam videla![]()
pa da, on se hvali belim patikama a ja bih se hvalila belim sa zelenim znakom
Него, занимљиво је да нам је упала у очи иста стварчица. Шта ти је женски истанчани осећај за боје.![]()
znaci moras kontru.. kazes mu...kupi belo i on kupi crno i obrnutotako moj drug kaze meni
''eee super, uzela si crne patike''
kako mislis crne kad su bele?
''pa to, sa crnim znakom, znaci crne''
o majko mila, pa njega kad bi poslala da mi kupi nesto posle bi samo mogla da sedim i placem![]()