Strigoi
Elita
- Poruka
- 23.804
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kupovo u Maxiju.Nisam, đe ima to za kupit?
ne pamtim da sam ista odvratnije probala...ikadae to jesam, ima i ovde...nije mi bas nesto...
jebbo te krastavac
lud covekjebbo te krastavac
Fuuuj!!!!
nis ti to dovoljno tukla!lud covek![]()
nisam uopstenis ti to dovoljno tukla!
stas kad sam slaba na njegova kmecanjavidi se
noćstas kad sam slaba na njegova kmecanja
odo da spavam draga, nocka![]()
Mene ne računaš, a mala?ne pamtim da sam ista odvratnije probala...ikada
Dođi da te vodim odličnu bozu ovde kod mene! Možemo i kesu čvaraka da kupimo, pa da ih zalivamo bozom, da nerviramo ove naše devojke-tetke.Sinoć me ufatila žgaravica samo dok sam gledo ove varijacije dve najpopularnije šećerne vodice...
De nestadoše klaker, kabeza i oranžada...![]()
Uvek kada treba da pređem most obučem se i opremim ko Indijana Džons... svakake egzotike tamo ima, pa možda i neka neistražena bozaDođi da te vodim odličnu bozu ovde kod mene! Možemo i kesu čvaraka da kupimo, pa da ih zalivamo bozom, da nerviramo ove naše devojke-tetke.![]()
Стакло је закон!
To misliš na most koji razdvaja vašu optinu na karaburmu i Krnjaču? Oh, ja te zovem u evropsku civilizaciju.Uvek kada treba da pređem most obučem se i opremim ko Indijana Džons... svakake egzotike tamo ima, pa možda i neka neistražena boza![]()
Ne, mislim na most koji deli grad od močvareTo misliš na most koji razdvaja vašu optinu na karaburmu i Krnjaču? Oh, ja te zovem u evropsku civilizaciju.![]()