Skupštinska kafana broj XXII - U Zmajevom Gnezdu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ваистину се роди, срећан Божић лики!
81034004_10221321129922153_6600620386054832128_n.jpg

:lol:
То сам ја рекао венчаном куму. Сусрет пре тога смо спаринговали ( он није хтео, ја инсистирао) и успавао сам га за десет секунди.
Није кум цвећка, пустио ротвајлера морао сам се претворити у Драгутина Топића.

што ли ме ово подсети на ову слику...

mhmk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTldNN01EQV8vYmNmOGNhNmI2M2YxOWQwZGRiODc1ZTUxNjJkNDNkMmYuanBnkZMCzQLkAIEABQ

:mrgreen:

Он не хаса трикове који пале код људи. :mrgreen:
Стоји... :lol:
Мог познаника, пре доста година, напао рот; а ту су негде, по интелигенцији...:lol: Обојица неустрашиви.
Познаник први напад одбије песницом у вугла, рот се откотрља, и још није пао- окреће се у ваздуху да чим доскочи- устане и крене опет у напад!?:confused:
Лудо псето 100 гради.
Све се завршило тако што је познаник морао да га заврљачи у хладну Саву, јер се све догађало на кеју код Сава Центра...:hahaha:

Стоји... :lol:
Мог познаника, пре доста година, напао рот; а ту су негде, по интелигенцији...:lol: Обојица неустрашиви.
Познаник први напад одбије песницом у вугла, рот се откотрља, и још није пао- окреће се у ваздуху да чим доскочи- устане и крене опет у напад!?:confused:
Лудо псето 100 гради.
Све се завршило тако што је познаник морао да га заврљачи у хладну Саву, јер се све догађало на кеју код Сава Центра...:hahaha:

Мени су фацинантни НЛТ. Гледао сам једног када се трудио око корњаче. Она се увукла у оклоп и он јој нарафски не може ништа. На крају је почео да јауче од беса и немоћи. :lol:

Мени су фацинантни НЛТ. Гледао сам једног када се трудио око корњаче. Она се увукла у оклоп и он јој нарафски не може ништа. На крају је почео да јауче од беса и немоћи. :lol:
Да, најлуђи пас од свих, кретенчина задрта Боже сачувај...

гледао сам неку сеоску џукелу како напада јежа... јеж се склупчао бодље на све стране, куче напада и гризе, губица му сва крвава... и то што кажеш... на крају јауче од беса и немоћи...

:eek: НЛТ мог другара трчи испред предњег точка трактора од Белог Потока до Раље и назад, да му "прави друштво", а овај, сиромах- све време држи ногу на квачилу и пази да га не премрља, кад се саплете или онемоћа; тамо и назад- око 35 км, минимум, на оним патрљак ножицама...:sad2:
А трактор велики, она "Раковица", која у 6-ој брзини иде охо-хо; кад су се вратили и ушли у двориште- Астор ускаче у језерце са водом и зарони (озидан мали базенчић у башти, са фонтаном); мислим да сам чуо како цвили под водом...:hahaha:
И ништа му није било.
Погинуо пар година касније, остваривши свој сан; успео је да уједе за гуму градски аутобус....:pop:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back