- Poruka
- 200.835
Ваистину се роди, срећан Божић лики!тебе баш хоће да се не истрошиш
Срећан Божић,Христос се роди!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ваистину се роди, срећан Божић лики!тебе баш хоће да се не истрошиш
Срећан Божић,Христос се роди!
Ваистину се роди, срећан Божић лики!
pa dok trcite ispred rudeDok marski iscitira i svima objasni sta ima ode cela strana![]()
Нисам то никад реко, не лажи!Што би реко Здравко Чолић... ђе сте 'чке стиго Брус Ли...
ђе сте 'чке стиго Брус Ли...
Шта ли радиш душманима, кад кума тако...
То сам ја рекао венчаном куму. Сусрет пре тога смо спаринговали ( он није хтео, ја инсистирао) и успавао сам га за десет секунди.
Шта ли радиш душманима, кад кума тако...![]()
Па, што ниси и рота онесвестио?Није кум цвећка, пустио ротвајлера морао сам се претворити у Драгутина Топића.
Па, што ниси и рота онесвестио?
Хтео да гризе са његовим зубима?
То сам ја рекао венчаном куму. Сусрет пре тога смо спаринговали ( он није хтео, ја инсистирао) и успавао сам га за десет секунди.
Није кум цвећка, пустио ротвајлера морао сам се претворити у Драгутина Топића.
Стоји...Он не хаса трикове који пале код људи.![]()
Стоји...
Мог познаника, пре доста година, напао рот; а ту су негде, по интелигенцији...Обојица неустрашиви.
Познаник први напад одбије песницом у вугла, рот се откотрља, и још није пао- окреће се у ваздуху да чим доскочи- устане и крене опет у напад!?
Лудо псето 100 гради.
Све се завршило тако што је познаник морао да га заврљачи у хладну Саву, јер се све догађало на кеју код Сава Центра...![]()
Да, најлуђи пас од свих, кретенчина задрта Боже сачувај...Мени су фацинантни НЛТ. Гледао сам једног када се трудио око корњаче. Она се увукла у оклоп и он јој нарафски не може ништа. На крају је почео да јауче од беса и немоћи.![]()
Мени су фацинантни НЛТ. Гледао сам једног када се трудио око корњаче. Она се увукла у оклоп и он јој нарафски не може ништа. На крају је почео да јауче од беса и немоћи.![]()
Знаш оно: ко рано рани.... стигне и у кафану и на њиву.Ovde jedino Ilke vredan covek pa ranom zorom u kafanu![]()
mislim da je Ilke ranoranilac i da sve obaveze namiri ujutro i do uvece je miranLako njemu, kad ne može druge... obaveze.![]()
a i reefera daЗнаш оно: ко рано рани.... стигне и у кафану и на њиву.![]()