- Poruka
- 397.250
a jel i rasad iz Jovanjice gajiRif ga stvarno gaji na terasi,ne zajebavam ga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel i rasad iz Jovanjice gajiRif ga stvarno gaji na terasi,ne zajebavam ga
e ISTO sam htela da pitama jel i rasad iz Jovanjice gaji![]()
Знаш како кажу... Папучар је онај што одваја више воћа за џем него за ракију!Prijatelj pravi jako lep džem od navedenog...![]()
Ma не знају мукице... Знају само за нешго што зову сируела а личи на ринглов... А и то знају само из прича... А кад им причам о наменама гледају ме као да сам барон Минхаузен.Jes ti njima pričo šta je naša pomaća šljiva? Sveža, suva, sok, rakija, urolana u slaninicu... ideje su beskrajne!
ja mnoga mesa i podvarak pravim sa suvim šljivamaJes ti njima pričo šta je naša pomaća šljiva? Sveža, suva, sok, rakija, urolana u slaninicu... ideje su beskrajne!
Ти сад као они из ''Бакине тајне''.Prijatelj pravi jako lep džem od navedenog...![]()
pirocanac.ni koru ne bacas..Prelepo je, a jede se ceo, sa korom... mmmmmm
a esi videla ..2000 din kg cvarakaIma i kod mene na Kalenić pijaci
ja sam osamdesetih u nekom nemačkom časopisu našla reklamu za smrznute ćevapčićeТи сад као они из ''Бакине тајне''.
Шетам међу рафовима Максија и налетим на џем од поморанџе марке ''Бакина тајна''.
И још пише: ''По рецептурама наших бака''.
И онда замислим моју бабу како прави као џем од поморанџе.
Хау јес ноу.![]()
E kupila sam njihovo kokosovo uljea jel i rasad iz Jovanjice gaji![]()
i ti si onaK sumnjivaE kupila sam njihovo kokosovo ulje
Vrhunsko!!!
Или неки Дубровчанин правио бизнис.ja sam osamdesetih u nekom nemačkom časopisu našla reklamu za smrznute ćevapčiće
Piše: Chevapchichi - spezialitäten aus DUBROVNIKi!!
I SLIKA DUBROVNIKA NA KUTIJI
Samo su za njega čuli
Па, баш у томе је и била бакина тајна- јер је правила џем од дулека, а свима причала да су поморанџе!Ти сад као они из ''Бакине тајне''.
Шетам међу рафовима Максија и налетим на џем од поморанџе марке ''Бакина тајна''.
И још пише: ''По рецептурама наших бака''.
И онда замислим моју бабу како прави као џем од поморанџе.
Хау јес ноу.![]()
Ne znam da li sam ikad to jela tamoИли неки Дубровчанин правио бизнис.
Иначе, хрватски ћевапи су ужас. Евентуално ако набасаш на неког нашег јужњака који оде да ради сезону тамо.
Има, али ако наватају Србе из Србије. Због рецептуре.Ne znam da li sam ikad to jela tamo
ima da mu saljem ove nase kolace koje se pravea jel i rasad iz Jovanjice gaji![]()