чекај кумкват није нека митска воћка из паралалене метросесуалне хипстерске стварности... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to si stigao da jedeš ?Kandirani kumkvat, slatko, svejedno kako se zove, ali je ekstra.
Pa od ručka nisam ništa, sad smo malo pijukali i grickali smokve, šljive i ostalo.i to si stigao da jedeš ?
E jesi balvančina sa dna, bre!чекај кумкват није нека митска воћка из паралалене метросесуалне хипстерске стварности...![]()
kada udjem u ovu kafanu kao na parastos da sam dosla koliko ste zabavni..![]()
Rif ga stvarno gaji na terasi,ne zajebavam gaчекај кумкват није нека митска воћка из паралалене метросесуалне хипстерске стварности...![]()
Kumkvata najviše ima na Krfu (i kod mene na terasi). Sve od njega prave, likere, kolače, suše, prave slatko, ma milina.
ko što rekohRif ga stvarno gaji na terasi,ne zajebavam ga
Даћу их Ненаду, си видео што има тепих да му слаже са патикама...E jesi balvančina sa dna, bre!Nikad pošten fenseraj od tebe, da baciš te patike, nisu za tebe.
moj drug doneo sa Jamajke liker od bananeДаћу их Ненаду, си видео што има тепих да му слаже са патикама...
Уосталом ***** воће од кога се не прави ракија. Тачка.
Ено у Уганди ћамуге праве вараџи од два пут дестилованих банана... еј.. препеченица од банана. А ти ми ту кандираш кукумквате кукавче сињи.
oće i on kumkvatŠto tučeš zid?![]()
a da zaobilazim ovu kafanuMa сви се најели, напили и сав кисеоник ангажован за варење хране, пића и слаткиша... нема се снаге за куцкање по форуму, пошљедње време дошло, видиш ли ти то Нина... црни дани за блејање по форумима...![]()
И куку и леле... Па нису се ваљда и сељаци пропеде.. ...хипстерисали?Za ovog našeg nedoraslog @~zmaj~ da vidi ko gaji kumkvate! Ne vi u zelenim patičicama, već mi poljoprivrednici i ostali narod pošteni!
Seljak.me, bre!
https://www.seljak.me/oglas/prodajem-kumkvat-fortunelu/