- Poruka
- 204.206
Joj, Tile pre bih pucao sebi u koleno iz tetejca ( ono, da ga razmrska skroz) nego da gledam te dve spodobe.
![]()
Tetejac ga ne bi razmrskao, samo bi prošao kroz koleno, to je odlika kalibra 7,62mm. Tzv. sra*e od metka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, Tile pre bih pucao sebi u koleno iz tetejca ( ono, da ga razmrska skroz) nego da gledam te dve spodobe.
![]()

Tetejac ga ne bi razmrskao, samo bi prošao kroz koleno, to je odlika kalibra 7,62mm. Tzv. sra*e od metka.
Није срање, мени се допада ефекат. Не волим заустављање него бушење.

I to što je bila odmazda to opravdava? Inače ne bi streljali? Ovo ko da čitam stormfront.
Šta ćemo sa streljanjem u Pančevu, zašto su tad streljali?
Otkud 17 miliona mrtvih ruskih civila, sve odmazda?

Opet nisi razumela pitanje. Da ponovim - Misliš da Nemci ne bi streljali inače?
Ne, da ih niko nije čačkao, ne bi streljali. Koliko su streljali po ostalim zemljama Evrope koje su olkupirali, a gde nije bilo budala da slušaju nekog komunistu iz Zagorja?
Četnici su krenuli u akciju, oslobodili nekoliko varošica i videli da su veći problem crveni. Borba protiv daleko jačeg neprijatelja, koji je zgazio skoro celu Evropu i pola SSSR-a nije baš imala neku perspektivu, osim da Nemci urade ono na šta su upozoravali - masovnu odmazdu.
![]()
Мунзе конза!![]()
![]()

Muerto, nisu to Ruski, već SSSR civili i vojnici. A oni, koliko znam, nisu bili u okupiranoj Jugoslaviji.
Ne, naravno da ne opravdava, ali se znalo da će odmazde biti i to strahovite. Da li je to zaustavilo grupicu SKOJ-evaca i ostalih lopova? Da li ij je bilo briga za tim životima? Nije, oni su radili po nalogu, a zanmo ko je tu imao glavnu reč.
Da nije bilo tih napada na Nemce, ne bi bilo streljanja. Isto kao u ostalim okupiranim zemljama.
Što s etiče Pančeva, zvanična verzija je da je usledilo nakon pogibje njihovog vojnika, a za to su optužili Srbe, iako je reč o pucanju i pijanstvu. To znači d aje zvanično bila odmazda. Jeste zločin, ali tamo gde nije bilo ubijenih Nemaca, nije bilo ni streljanja.
- - - - - - - - - -
Ma sa tim bušenjem ništa ne uradiš, ispališ 5-6 komada u nekoga, a on ili pobegne ili nastavi na tebe. Uzmeš jednu lepu .45-cu i da vidiš kako će posle prvog metka da stane... tj. padne.![]()

Ne bih znao za svaki posebno, ali u svim tim zemljama su postojali pokreti otpora.U Francuskoj su streljali 645 (od toga 205 dece ispod 14 godina) stanovnika sela Oradour-sur-Glane, bez ikakvog razloga. U Italiji, 5420 civila u preko 40 različitih masakara. U Grčkoj 8600 civila u preko 20 masakara.
Treba još?
Muerto, nisu to Ruski, već SSSR civili i vojnici. A oni, koliko znam, nisu bili u okupiranoj Jugoslaviji.
Ne, naravno da ne opravdava, ali se znalo da će odmazde biti i to strahovite. Da li je to zaustavilo grupicu SKOJ-evaca i ostalih lopova? Da li ij je bilo briga za tim životima? Nije, oni su radili po nalogu, a zanmo ko je tu imao glavnu reč.
Da nije bilo tih napada na Nemce, ne bi bilo streljanja. Isto kao u ostalim okupiranim zemljama.
Što s etiče Pančeva, zvanična verzija je da je usledilo nakon pogibje njihovog vojnika, a za to su optužili Srbe, iako je reč o pucanju i pijanstvu. To znači d aje zvanično bila odmazda. Jeste zločin, ali tamo gde nije bilo ubijenih Nemaca, nije bilo ni streljanja.
- - - - - - - - - -
Ma sa tim bušenjem ništa ne uradiš, ispališ 5-6 komada u nekoga, a on ili pobegne ili nastavi na tebe. Uzmeš jednu lepu .45-cu i da vidiš kako će posle prvog metka da stane... tj. padne.![]()
Ne bih znao za svaki posebno, ali u svim tim zemljama su postojali pokreti otpora.
Da ponovim, nisam ljubitelj Nemaca, ali sam siguran da bi Srbi bolje prošli da nisu došli ni komunisti ni onaj zločinac iz Zagorja. Ništa sa tim nisu uradili osim što je pobijen jedan broj Srba, niti su spasili nekog logoraša. Na kraju su nam drugi oslobodili zemlju, a to bi bilo i bez komunista.
Siguran sam da praviš razliku između puno ubijenih u znak odmazde prilikom okupacije i koliko toliko mirnom životu u okupaciji. Kad je enko mnogo jači, nije pametno biti hrabar... naročito ne kad znaš da batina ide po tuđim leđima.
Eh, sad...45. Dobro nisi haubicu pomenuo.![]()

7.62 zaustavlja trenutno. Budi siguran.
Nisu bili ruski vojnici? Komunisti, pa su i trebali da ginu, i deca i žene su bili komunisti pa nije bitno?
Jesi li ti svestan da su bili Sloveni i samim tim predviđeni za istrebljenje, ne odmah kao Jevreji, ali u roku od 20 godina, putem teškog rada, izgladnjivanja, potpunog nedostatka medicinske nege? Otvorio sam pre par godina temu Generalplan Ost ovde sa detaljnim prikazom kakva je sudbina bila namenjena Slovenima, sa sve citiranim dokumentima, izjavama i knjigama koje se time bave.
- - - - - - - - - -
Onda da uđemo u NATO, jači su?
To je običan kalibar. Ima i jačih, ništa posebno. Osim što u momentu zaustavi svakoga.
- - - - - - - - - -
Netačno, 7,62 pištoljski ima veliku, preveliku probojnu moć, dok mu je zaustavna moć skoro nikakava (osim ako pogodi vitalni organ). Predaje premalo kinetičke energije telu, većinom je potroši na proboj.
Kakav sad NATO? Zar su oni postojali u vreme II rata?
Nisu se plašili nego ih bolelo uvo. Verovatno ih boli i sada ali izgleda da ih plašilo demokratsko lupanje po džepu.
Zaustavlja namrtvo. Video ja u praksi.
NATO je dominantna sila u Evropi i svetu. NATO kaže: bombardovali su nas za odmazdu zbog zločina koje smo počinili. Imaš neki problem s tim?
Пази, демократе су у Америци увеле својеврсан вербални деликт. Односно, вербалне нападе невиђене окрутности на свакога ко се усуди да другачије размишља.
Зато је већина која је уз Трампа "Тиха", а сада се тек усуђује да проговори.
Ja pričam o 7.62 M70AB2. To zaustavlja u mestu, staviš na rafal 3 metka i miran si.
Zaustavlja namrtvo. Video ja u praksi.
NATO je dominantna sila u Evropi i svetu. NATO kaže: bombardovali su nas za odmazdu zbog zločina koje smo počinili. Imaš neki problem s tim?
Ja pričam o 7.62 M70AB2. To zaustavlja u mestu, staviš na rafal 3 metka i miran si.

Pa kad krene da luta po stomaku i kida crevca... bereta je zakon.

Pa kad krene da luta po stomaku i kida crevca... bereta je zakon.
Bereta, kamen, prst, nebitno.Zakon je bilo šta što spase život.Bereta, kamen, prst, nebitno.

Možda si video pogodak u vitalan organ? To je kalibar koji ima samo probojnu moć, ne i zaustavnu.
Ne znam šta pokušavaš sa tim neuspelim skretanjem sa teme, NATO nema veze sa okupacijom Jugoslavije 41. godine.
- - - - - - - - - -
Kakav rafal sa pištoljem? Da li si primetio da pišemo o pištoljima?
- - - - - - - - - -
Bereta je brend, marka oružja ne kalibar.![]()
Ne seri da je brend
Drzo svakaka gowna od utoka u ruci.., ona nekako najlepse lezi....
A pištolji. For pussies.
NATO nema veze? Dobro ako ti tako kažeš. A da li smatraš da ubijanje civila u odmazdi abolira počinioce tog zločina, zato što je počinjen u odmazdi?
Koja? Ona mala .22, .32 Auto ili neka od 92 pa na dalje?
Drž'o i ja baš puno, to mi u ono vreme sankcija bio fin posao. Mani se sviđa Walther P5, ali od tih malih mi je baš legla Češka Zbrojovka 83, ali u kalibru 9 Makarov.
- - - - - - - - - -
Naravno da ne, ali u ovom slučaju je veliki deo krivice na komunistima koji su sa određeneom namerom išli na kačenje sa jačima u Srbiji, ne u drugim delovima zemlje.
Pištolji su najlepše oružje, daleko pre revolvera i bilo kakave puške, čak i automatske. Pištolji rulz! I to oni većeg kapaciteta i kalibra.