СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a cuj , ma nemoj tako , dosla zemska vamo da zaradi nes para , jer bo kaze u SERBIJI , NEMA SE VISE para.

nema JUGEEEEEE , NEMA RAJE.

Da sam se Ja pitao , dao bih joj pare samo da ne krestiiiii.

- - - - - - - - - -

pametan ,

i cuke i mace ,

100 puta su bolji neg neki koji sebe nazivaju da su -LJUDI.

Pa što joj ne dade?

Stis'o se za par dolara.

Nije čudo što se pajtaš s rifatom, slični se prepoznaju z:)

Svuda Bosanci...

Kad budu sreli stanovnike Marsa biće ono
- MI DOŠLI SA ZEMLJE, MI PRIJATELJI
- MI BOSANCI

- - - - - - - - - -

znači kraj sa bogatijim vernicima

A tek sto mi jedan ide na....uvek se grebe , elem uplatih 12 kafa , za drustvo, i iz pladnja , frajer uzo jednu...

i to bez pitanja, na pitanje , sta to radis i sa odgovorom njegovim ,

pa Ja sam POPA, valjda je mislio , tako sam naucio , uzmem i ...bez pitanja uzivam.

E dobi takvu lekciju da se je posramljen , rekao IZVINI I IZVADIO NOVCE DA PLATI , TU JEDNU KAFU..

i da , vise nikada se nije drsko ponasao prema drugima.

A DA se vernici dodvaraju ......a ove nove POPE , bre sve dosli tanki a sada , pustili stomacine...

a cuj , ma nemoj tako , dosla zemska vamo da zaradi nes para , jer bo kaze u SERBIJI , NEMA SE VISE para.

nema JUGEEEEEE , NEMA RAJE.

Da sam se Ja pitao , dao bih joj pare samo da ne krestiiiii.

- - - - - - - - - -

Pa što joj ne dade?

Stis'o se za par dolara.

Nije čudo što se pajtaš s rifatom, slični se prepoznaju z:)

ma TEO JA , STA VISE SAM I DREKNUO NA KRAJU DA TE I TAKVE PESME SU ZA KAFANU A NE I ZA DOCEK NOVE GODINE- SERPSKE

inace , placeno je njima za sviranje i pevanje , no , ostalo im je taj, obicaj , da idu od stola do stola , da bi dobijali pare.....sa narucenim pesmama.

i jos nesto ne dajem pare pevaljkama......

a REEFETA , treba i licno da upoznas , da bi i njega mogla i shvatiti ...zasto se zeza na vaki nacin.

neg sledeci put , po mom dolasku , idemo na po kafu , ali onu pravu , recimo , koja se dobija u SRPSKOJ KAFANI.

ma TEO JA , STA VISE SAM I DREKNUO NA KRAJU DA TE I TAKVE PESME SU ZA KAFANU A NE I ZA DOCEK NOVE GODINE- SERPSKE

inace , placeno je njima za sviranje i pevanje , no , ostalo im je taj, obicaj , da idu od stola do stola , da bi dobijali pare.....sa narucenim pesmama.

i jos nesto ne dajem pare pevaljkama......

a REEFETA , treba i licno da upoznas , da bi i njega mogla i shvatiti ...zasto se zeza na vaki nacin.

neg sledeci put , po mom dolasku , idemo na po kafu , ali onu pravu , recimo , koja se dobija u SRPSKOJ KAFANI.

Sledeći put idemo u Korcagina.

Ja castim, znam da je vama svaki taj evro & dolar velik ko Rusija.z:)

Sledeći put idemo u Korcagina.

Ja castim, znam da je vama svaki taj evro & dolar velik ko Rusija.z:)

e jos se nije nasla ta osoba , koja ce marsovcu platiti , sta vise , posto sam onoga staroga kova , da muskarac placa ...

nece moci , ok

A dolar mi je ka DOLAR, onak , i nije nesto ,,,narocito kada ga imaaaaaasssss.

i si videla , onu sliku iz KALENIC RESTORANA.

decko i dobi PIVU, ZASLUZENOOOOOO.

Ma kakav Kalenic, to je ko i Nišava za lokalne pijance i dođoše zavicajce, ja te vodim na pravo mesto, ukucaj Korcagin sa tvrdim č i videćeš.

e ta kafana ima svoju draz , narocito kada si mlad i gladan ,

one moje kafane iz mladosti , polako su nestajale, i Orac i Polet I Pod Lipom i Sumatovac I ....

i bese doooobro PIVO U....A I KLOPA

29oo39x.jpg

Pa ko te tera da dolaziš ovde? Ko si ti da "rasteruješ ljude" i vređaš nas (govoriš stalno u množini, pa se i ja osećam prozvanom).
Idi u provod sa društvom, troši velike pare stečene vrednim i poštenim radom.
Seti se refke, vrati "film" jedno 3 godine unazad. Šta si govorio ovim gastosima?
Istim ovim sa kojima si se sad udružio i pljuješ po svom Narodu u svojoj Državi.
A patriJoto?
Sećaš se priča o pranju tanjira i klozeta?
Oni su otišli ali njihove porodice i rodbina su ostali ovde. Ti si ovde a verovatno i tvoja porodica i rodbina. A govorite u množini

- - - - - - - - - -

A koji si onda ti **** u toj priči? Čiji si ti? Odakle ti lova frajeru?
Porodično nasledstvo? Iz doba kraljevine?
Nisu ga uzele komunjare?

- - - - - - - - - -

p.s. "mi" smo napaćeni, vas nekoliko ste paćenici. (doćiće i vašoj patnji kraj)

Jadnice nesrećna, pisao sam o Srbiji, na o forumu. :fdlan:
Smaraj nekog drugog i ne brini o mom poslu i novcu.
Nikad nisam pljuvao po svom narodu, niti ću to raditi.
Sledeći put probaj da shvatiš nešto, možda ti uspe?

Да ли је данас паметно купити две краве и почети свој бизнис? То зависи одакле сте и, наравно, од других околности па претходно проверите...

Социјализам: Имаш две краве и једну даш комшији.

Комунизам: Имаш две краве. Влада ти узме обе и да ти мало млека.

Фашизам: Имаш две краве. Влада ти узме обе и прода ти мало млека.

Нацизам: Имаш две краве. Влада ти узме обе и стреља те.

Бирократизам: Имаш две краве. Влада ти узме обе, стреља једну, помузе другу и баци млеко.

Традиционални капитализам: Имаш две краве. Продаш једну и купиш бика. Твоје стадо се множи и приходи расту. Продаш их све и пензионишеш се са великом пензијом.

Америчка корпорација: Имаш две краве. Продаш једну и тераш другу да производи млеко као четири друге. Касније запослиш експерта да испита зашто је крава цркла.

Француска корпорација: Имаш две краве. Ступаш у штрајк зато што хоћеш три краве.

Јапанска корпорација: Имаш две краве. Редизајнираш их да буду величине десетог дела обичне краве и да дају 20 пута више млека. Онда направиш лукав цртани који назовеш Кравамон и рекламираш их по целом свету.

Немачка корпорација: Имаш две краве. Преправиш их да живе сто година, једу једном месечно и саме себе музу.

Британска корпорација: Имаш две краве. Обе су луде.

Италијанска корпорација: Имаш две краве али не знаш где су. Одеш на паузу за ручак.

Грчка корпорација: Имаш две краве. Порекло им истакнеш на видно место. Одеш на плажу и чекаш да Европљани дођу да их помузу да би се када се вратиш са плаже бавио трговином млека.

Руска корпорација: Имаш две краве, пребројиш их и схватиш да има пет крава. Поново их пребројиш и схватиш да има пет крава. Поново их пребројиш и схватиш да има 42 краве. Поново их пребројиш и схватиш да имаш две краве. Престанеш да бројиш и отвориш нову флашу вотке.

Кинеска корпорација: Имаш две краве. Имаш 300 људи да их музу. Тврдиш да је запосленост 100 посто, висок принос млека и ухапсиш новинара који је објавио цифре.

Индијска корпорација: Имаш две краве. Обожаваш их док не цркну.

Српска корпорација: Имаш две краве. Држава прода твоје краве на тендеру, а тебе прогласи технолошким вишком.

Smejati se narodu sto je krezub, a zna se da odavno zubarske usluge kostaju, je ravno kompleksu da nema kud, jer dzaba nekom zubi ako nema pameti, i jer zubi ne cine pamet kao ni bilo sta spolja.

Nego neki kao da zubima zele da nadoknade pamet i druge komplekse i nezadovoljstva licne prirode, e pa to ne biva. Ali mozda je najveci odraz kompleksa tj. zasto ne otvorerno reci - gluposti takvih, povezivanje "krezubosti" sa politickim opredeljenjem.

Nasli pa zasli a pitam se, cim to primecuju, imaju li oni uopste sve zube jer su mahom iz inostranstva gde su te usluge jos skuplje, ili ako su odavde, mahom su cicije i starci mada to i za ove prve vazi, cast izuzecima ako ih uopste ima.

Poslednja izmena:
O jadni moj refercicu. Boleo te zub? Pa neces valjda i ti da okrezavis?

Nije me boleo zub, mudri ljudi idu kod zubara na kontrole, isto kao i kod svakog drugog lekara. A ti čekaš da te zaboli zub? To je tako tužno, ali uobičajeno kod glasačkog tela u Srbiji.

- - - - - - - - - -

Kerky draga, pa gde si ti ovih dana? U kojoj si fazi danas?

Zasto bih bila u bilo kakvoj fazi ako zelim da skrenem paznju na malogradjanstinu i foliranje?

Ali ako moram da odaberem, onda bi to bila faza kad mi je doslo do guse da zbog nekih pritvornih kaobajagi dobronamernih ljudi, gusim istinu, ono sto mislim i osecam, i svoja uverenja, koja samo zato sto su nekom nedraga, ispada da nisu prava, iskrena i motivisana icim osim istinom i licnom zapazanjem a na bazi mog izrazenog smisla za pravdu koja podrazumeva gledanje na stvari sa obe strane, a ne sa jedne i ne jednoumlje, pa bilo ono nacionalisticko ili kao kod tebe - fol libertrandski nastrojeno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back