СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да баш то, крв и овас и не знам ни ја шта.

Свака част али Британци не знају да направе ни виршле како треба, ни кобаје, ни ништа од тих ствари. А и те крвавице мене некако не маме.

Te tradicionalne breakfaste sam batalio pre 5 godina, jednostavno svako jutro sam bio naduven kao balon, a imam genetski slab stomak i želudac tako da mi uopšte nije bilo ugodno.

Jela sa krompirom isto, da mogu i na tortu bi ga stavili.

Да баш то, крв и овас и не знам ни ја шта.

Свака част али Британци не знају да направе ни виршле како треба, ни кобаје, ни ништа од тих ствари. А и те крвавице мене некако не маме.

пробао сам својевремено Cornish pasty, и то на месту где то као добро спремају. а још је Cornwall као познат по доброј кухињи. како сам загризао, тако сам оставио.

пробао сам својевремено Cornish pasty, и то на месту где то као добро спремају. а још је Cornwall као познат по доброј кухињи. како сам загризао, тако сам оставио.

То је зато што пести мора да ти умеси права девојка Корнволанка, са љубављу и само за тебе.

Е онда је супер. z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

И ја их слабо једем, баш кад неко инсистира. Е да, и онај пасуљ је исто вишак. Али нису лоши.

Нисам неки љубитељ доручка, кроасан и чај и доста. Бирхермусли ако ми баш треба енергија, али обично не.

Пасуљ јесте вишак.

И онај испржени парадајизчић.

Иначе је ок.

Да :(

Нису неки кулинари, зашто то не рећи. Има једно четири-пет слаткиша који су океј, седам-осам озбиљних јела, а остало је све углавном или богу плакати или врло стандардне кајзерице, печења или шта већ.

Ја волим епл&рубарб крамбл, рецимо, и то је океј, али гомиле неких преслатких, лоших колача добрано заливених кастардом... то не. Шортбред, супер. Стејк&кидни пај, мулигатони... нека. Савелој и све те кобаје које праве и у које увек натрпају празилука и не знам каквог зелениша, за то би у Немачкој касапин завршио на робији по неком геботу из петнаестог века против продавања кобасица у којима није само месо.

Али моје искуство је да и код најчемернијих Швеђана којима је најегзотичније поврће била репа (и најулитанијих Шиптара, такође) обично има бар пар неких њихових ствари које су врло пријатно изненађење. Само треба наћи.

Te tradicionalne breakfaste sam batalio pre 5 godina, jednostavno svako jutro sam bio naduven kao balon, a imam genetski slab stomak i želudac tako da mi uopšte nije bilo ugodno.

Jes zajebano , ja baš volim da se prežderem za doručak ,al onda posle nisam ni za qurac ,recimo spičim 300-400 grama bureka masnog pola sir-pola meso i onda u kancelariji krenem da kljucam za kompom , glava mi pada od masnoće .

Али моје искуство је да и код најчемернијих Швеђана којима је најегзотичније поврће била репа (и најулитанијих Шиптара, такође) обично има бар пар неких њихових ствари које су врло пријатно изненађење. Само треба наћи.

Sweden has no redeeming qualities.

- - - - - - - - - -

Jes zajebano , ja baš volim da se prežderem za doručak ,al onda posle nisam ni za qurac ,recimo spičim 300-400 grama bureka masnog pola sir-pola meso i onda u kancelariji krenem da kljucam za kompom , glava mi pada od masnoće .

И онда се узнервозиш, и падне ти мрак на очи, и попови, и краљ, и монархија, и Бог, и то све као бику да покажеш црвено, и онда упаднеш у неку нихилистичну депру и дођеш на крсту.

Ти си колега перверзан човек. Ја ујутру не могу да гледам храну.

Зато је најслађе наждерати се негде у два или три ујутру, нешто баш онако озбиљно, масно, сласно. Ух, то волим. Па онда у кревет онако ождеран и припит и Бог те веселио.

Данас сам спичио три парчета гибанице са кајмаком и сиром. Била је борба да не закљуцам. :lol:

Sweden has no redeeming qualities

Ја гајим наде да ћу у свакој џамахирији коју посетим открити нешто ново и дивно, и онда се увек блажено сећати тог сладоледа од крављег мозга који су ми понудили Ескими или шта већ.

Швеђани имају неку своју традицију млечних производа, неке посебне културе јогурта и сл. То бих баш волео да пробам, и неке њихове старе сиреве. Код Амера сматрају да су ћуфте шведско јело, и то сам пробао. И нису ништа.

Ја гајим наде да ћу у свакој џамахирији коју посетим открити нешто ново и дивно, и онда се увек блажено сећати тог сладоледа од крављег мозга који су ми понудили Ескими или шта већ.

Швеђани имају неку своју традицију млечних производа, неке посебне културе јогурта и сл. То бих баш волео да пробам, и неке њихове старе сиреве. Код Амера сматрају да су ћуфте шведско јело, и то сам пробао. И нису ништа.

Шведска је једина џамахирија у којој не може да се нађе ништа. Немају чак ни некакав кебаб или кус кус.

И то ништа кошта 160 евра, на пример.

Sweden has no redeeming qualities.

- - - - - - - - - -

И онда се узнервозиш, и падне ти мрак на очи, и попови, и краљ, и монархија, и Бог, и то све као бику да покажеш црвено, и онда упаднеш у неку нихилистичну депру и дођеш на крсту.
Pa na poslu i nisam nervozan ,hvala velikom Allahu Dz S što kaže neprežaljena kolegica januarka , nervoza i depra je kad povežem 2 ili više dana šenlučenja i raskalašanog života , pa onda kad prekinem... z:cry:
Ти си колега перверзан човек. Ја ујутру не могу да гледам храну.

Зато је најслађе наждерати се негде у два или три ујутру, нешто баш онако озбиљно, масно, сласно. Ух, то волим. Па онда у кревет онако ождеран и припит и Бог те веселио.
Ja mogu ujutro ,a mogu i uveče ,samo što mi bude loše kad se prežderem kasno ,naduje mi se stomak , gorušica me seva ,moram da istresem kesicu sode bikarbone pre spavanja .

Za švedske ne znam ,al danski sirevi su mi jedni od najboljih koje sam jeo ,šteta što ih nema u Srbiji ,valjda je danska idealna za stočarstvo tog tipa .
Шведска је једина џамахирија у којој не може да се нађе ништа. Немају чак ни некакав кебаб или кус кус.

И то ништа кошта 160 евра, на пример.
Kebab je zakon ,al samo kod Tureta i eventualno Kurda u Njemačkoj , ovi kod nas imitiraju Grke i uglavnom je sve sranje ,meso ništa posebno i još ti ga stave manje od 100 g,na trpaju salate i premaze i naplate 300 dinara ,a nisi se ni najeo . Kod Tureta u Beču ili BRD se bar usereš za 4 evra i imaju dobre one ljute soseve .

Кебаб код турчина са једном великом обрвом негде иза поноћи и мортус пијан, то је традиционални оброк енглеског студента.

Из блискости са том посластицом су проистекле и многе симиле, као рецимо "pussy like a poorly packed kebab" за жену чије... али да не саблазнемо ове другарице у цокулама.

Kebab je zakon ,al samo kod Tureta i eventualno Kurda u Njemačkoj , ovi kod nas imitiraju Grke i uglavnom je sve sranje ,meso ništa posebno i još ti ga stave manje od 100 g,na trpaju salate i premaze i naplate 300 dinara ,a nisi se ni najeo . Kod Tureta u Beču ili BRD se bar usereš za 4 evra i imaju dobre one ljute soseve .

Јесте, то је тачно.

Кебаб само код брата Турета са месом сумњивога квалитета.

Тад је најслађе.

- - - - - - - - - -

Кебаб код турчина са једном великом обрвом негде иза поноћи и мортус пијан, то је традиционални оброк енглеског студента.

Из блискости са том посластицом су проистекле и многе симиле, као рецимо "pussy like a poorly packed kebab" за жену чије... али да не саблазнемо ове другарице у цокулама.

:hahaha:

I ja sam jeo kao izbeglica , dok u dvadeset petoj nije krenulo da mi zvoni u ušima od pritiska a da mi stepenice izazivaju srčane probleme

Šta su to partizani branili i koga? Protiv Nemaca se nešto i nisu borili, uglavnom su kampovali po šumama.Imali su par nepotrebnih akcija sa ciljem smanjenja populacije u Srbiji, za ostalo nešto i ne znam. Izazavali su nesreću u Užicu i Kragujevcu, a znam da se nisu baš mešali u rad dobronamernih logora.
Prvi oslobođeni grad u Jugoslaviji je Loznica, oslobođena od strane Četnika. Ujedno su to i prvi zarobljeni nemački vojnici u Evropi.

Na koliko dana majke ti?
Koliko su srpskih domaćina četnii pobili?
Ni decu nisu štedeli.
To je bila stoka lopovska i šta ćemo sad?

To je tvoj doživljaj i neka ga, ali isto tako si više puta pokazala koliko imaš pogrešne poglede na relanost, eto to je moj doživljaj, tako da... samo ti nastavi da glasaš i uživaj u demokratiji i tranziciji. Njemu vi krezubi ne smetate, meni smetate, ipak ima više prava da na to upozoravam. z;)

- - - - - - - - - -

To jeste najveći probme, elita je 45. pobijena i oterana u logore. Danas imamo samo bogate naslednike komunističkih direktora, koji sve mere samo kroz materijalno, dok se deca onih krezubijih i danas plaše Crkve i veruju u marksisitčke parole kojima su naučeni njihovi roditelji, ili oni sami ako su zakačili i taj grozni deo naše istorije. Ono malo poštenih i radnih koji umeju da zarade su se povukli u naletu ološa.

To mačku o rep.
Elita nije bila u ratu, saradnici sa okupatorom jesu bili proterani.
PA ko saradjivao tada sa Nemcima ko danas sa Amerikancima

SARADNIK NIJE ELITA NEGO JAJARA ZA PARE

A taj tu smrdljivi Novi Beograd da ti ne kažem ko je naseljavao i koja mu uloga bila.
Još manje će njihova deca da mi sole pamet

jel to vi četnici branite Srbiju po belom svetu a najčešće kod najvećeg ološa?
jel plaćaju za ponudjen obraz?

- - - - - - - - - -

Јесте, то је тачно.

Кебаб само код брата Турета са месом сумњивога квалитета.

Тад је најслађе.

- - - - - - - - - -

:hahaha:

to samo budala naviknuta da se sve pravi od istog brašna može da potvrdi

- - - - - - - - - -

koji ste vi stiskavci siće po džepovima...

И ја их слабо једем, баш кад неко инсистира. Е да, и онај пасуљ је исто вишак. Али нису лоши.

Нисам неки љубитељ доручка, кроасан и чај и доста. Бирхермусли ако ми баш треба енергија, али обично не.

Za štatebi treba enregija? Da prdiš?

- - - - - - - - - -

О Боже, талас напаћености.

Прети опасност поплаве горких и бесних суза транзиционих губитника.

Small ship advisory.

Aj kukavče, biće valjda sunny day i kod tebe...

- - - - - - - - - -

Ništa bolje od babine savijače

Ne zanosi se patentima nesrećnika od kuge i kolere kolika im higijena bila a i danas smrde
Zato su im ona njihova njesra koncentrovama - da ublaže smrad

Okruženi vodom a smrde?

- - - - - - - - - -

a za šta imaš para kad za kompir nemaš?

- - - - - - - - - -

pišem ja našoj Ambasadi da deportuju Gurbete nazad da ne brukaju Srbiju zbog lažnog predstavljanja

Imaš malih problema sa razumevanjem, verovatno zato što nisi baš najbistriji.

Napisao sam da se u NI krompir trpa u gotovo sva jela, i da se meni to lično ne sviđa. Para imam da jedem šta poželim.

То је наш Ајрон.

Он је форумска легенда.

Потпуно је хистеричан, и није баш сав свој од како му је девојка побегла са неким босанцем, али некако је пусто без њега.

Поента је не читати његове дуге монологе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back