СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na koliko dana majke ti?
Koliko su srpskih domaćina četnii pobili?
Ni decu nisu štedeli.
To je bila stoka lopovska i šta ćemo sad?

Nisam brojao, ali kažu manje nego partizani komunisti. Naravno, tu računamo sve civile koji su stradali zbog gluposti i zla komunjarskog. Znaš, oni jadni iz Užica i okolina, pa oni streljani u Kragujevcu, pa oni nikad izvučeni iz mnogo logora, oni poginuli na Sremskom frontu, kao i oni stradali u svim savezničkim bombardovanjima. A ne treba zaboraviti ni streljani ili upucane u potiljak i poslane u logore nakon zvaničnog završetka rata.

- - - - - - - - - -

To mačku o rep.
Elita nije bila u ratu, saradnici sa okupatorom jesu bili proterani.
PA ko saradjivao tada sa Nemcima ko danas sa Amerikancima

SARADNIK NIJE ELITA NEGO JAJARA ZA PARE

A taj tu smrdljivi Novi Beograd da ti ne kažem ko je naseljavao i koja mu uloga bila.
Još manje će njihova deca da mi sole pamet

Nemaš ti pojma štaz nači elita. Nemaš ni pojma šta je gospodin ili gazda.
A u Novom Beogradu živi onaj koj ranije tu dobio stan, pa ga ptkupio ili onaj ko je dovoljno zaradio i kupio od ovih prvih ili kupio novogradnju. Svejedno, platio je skup kvardrat.

- - - - - - - - - -

То је наш Ајрон.

Он је форумска легенда.

Потпуно је хистеричан, и није баш сав свој од како му је девојка побегла са неким босанцем, али некако је пусто без њега.

Поента је не читати његове дуге монологе.

Pazi kad to nikad nisam radio, ne samo njegove. Kad napiše par rečenica, to pročitam, ali kad ga uhvati ludilo uglavu i krene po dobrim jaranima i rođama izbosne naširoko, ne mogu. Bude mi nešto teško i oko srca i u stomaku. Dođe mi da ga tako nesrećnog zagrlim i drugarski pomazim po grbi.

- - - - - - - - - -

Nego drugari, vratim se ja sa mora onako slan i veseo, naručim pljesku na kajmaku u lokalnom kiosku, odvaljuje koliko je dobra, a ona puna luka. Pole toga partija bjuti slipa i evo me sad... morao sam malo gazirane minerlane da popijem, javlja se onaj luk. Kad ste već pisali o klopi.

Nisam brojao, ali kažu manje nego partizani komunisti. Naravno, tu računamo sve civile koji su stradali zbog gluposti i zla komunjarskog. Znaš, oni jadni iz Užica i okolina, pa oni streljani u Kragujevcu, pa oni nikad izvučeni iz mnogo logora, oni poginuli na Sremskom frontu, kao i oni stradali u svim savezničkim bombardovanjima. A ne treba zaboraviti ni streljani ili upucane u potiljak i poslane u logore nakon zvaničnog završetka rata.

- - - - - - - - - -

Nemaš ti pojma štaz nači elita. Nemaš ni pojma šta je gospodin ili gazda.
A u Novom Beogradu živi onaj koj ranije tu dobio stan, pa ga ptkupio ili onaj ko je dovoljno zaradio i kupio od ovih prvih ili kupio novogradnju. Svejedno, platio je skup kvardrat.

- - - - - - - - - -

Pazi kad to nikad nisam radio, ne samo njegove. Kad napiše par rečenica, to pročitam, ali kad ga uhvati ludilo uglavu i krene po dobrim jaranima i rođama izbosne naširoko, ne mogu. Bude mi nešto teško i oko srca i u stomaku. Dođe mi da ga tako nesrećnog zagrlim i drugarski pomazim po grbi.

Ergo, partizani su krivi jer su naterali jadne, nedužne Nemce da pobiju srpske civile. Što je veoma čudno, jer Nemci to nikad i nigde nisu radili, posebno ne Slovenima. Bošsačuvaj u Poljskoj i Rusiji.

Ergo, partizani su krivi jer su naterali jadne, nedužne Nemce da pobiju srpske civile. Što je veoma čudno, jer Nemci to nikad i nigde nisu radili, posebno ne Slovenima. Bošsačuvaj u Poljskoj i Rusiji.

Što se tiče streljanja u Kragujevcu, ili one nepotrebne i glupe "Užičke republike" naravno da su krivi. Kao i za nenapadanje logora za koje su znali. Isto kao i za teranje dece na Sremski front i sve nakon toga.

2h80c2g.jpg

- - - - - - - - - -

Погледајте коментаре... Људи се коначно више не плаше z:)

Nisu se plašili nego ih bolelo uvo. Verovatno ih boli i sada ali izgleda da ih plašilo demokratsko lupanje po džepu.

2 days ago
I'm glad Trump stood up for himself. CNN has lost so much credibility. I spent most of my adult life trusting what CNN would tell the american public but no more. Fake news is right. Get your act together. I hope the Trump administration bans you permanently. I trust nothing of what you supposedly report anymore. CNN is like the National Enquirer to me at this point.

Ne verujem, ne dok ih ne čačkaš. Za ove pomenute je bila jasna odmazda. Pazi, ne ljubim ja Nemce, smao kažem da je zlo bilo da dođe neko iz Hrvatske, napali seljake i šljakere da su bitni i onda sa njima i čačka mečku u Srbiji.

:lol:

Да, да, Немци су били драги посетиоци, и певали су љубавне песме... Боже, шта све нећу прочитати овде... :lol:

:lol:

Да, да, Немци су били драги посетиоци, и певали су љубавне песме... Боже, шта све нећу прочитати овде... :lol:

Opet nisi razumela pitanje. Da ponovim - Misliš da Nemci ne bi streljali inače?
Ne, da ih niko nije čačkao, ne bi streljali. Koliko su streljali po ostalim zemljama Evrope koje su olkupirali, a gde nije bilo budala da slušaju nekog komunistu iz Zagorja?
Četnici su krenuli u akciju, oslobodili nekoliko varošica i videli da su veći problem crveni. Borba protiv daleko jačeg neprijatelja, koji je zgazio skoro celu Evropu i pola SSSR-a nije baš imala neku perspektivu, osim da Nemci urade ono na šta su upozoravali - masovnu odmazdu.

Joj, Tile pre bih pucao sebi u koleno iz tetejca ( ono, da ga razmrska skroz :lol: ) nego da gledam te dve spodobe. :lol:

Ма исти случај Нане, зато и кажем дуел 2 сличномишљеника. Превасходном хитно треба компензација за онај јучерашњи блам са возом и Тачијеву прозивку, па му на брзака написали сценарио шта да каже он и шта да каже та хистерична жена, како би као фол спрао блам са образа

Ne verujem, ne dok ih ne čačkaš. Za ove pomenute je bila jasna odmazda. Pazi, ne ljubim ja Nemce, smao kažem da je zlo bilo da dođe neko iz Hrvatske, napali seljake i šljakere da su bitni i onda sa njima i čačka mečku u Srbiji.

I to što je bila odmazda to opravdava? Inače ne bi streljali? Ovo ko da čitam stormfront.

Šta ćemo sa streljanjem u Pančevu, zašto su tad streljali?

Otkud 17 miliona mrtvih ruskih civila, sve odmazda?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back