Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.457
Тако ти је, мала моја, кад љуби Босанац!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na koliko dana majke ti?
Koliko su srpskih domaćina četnii pobili?
Ni decu nisu štedeli.
To je bila stoka lopovska i šta ćemo sad?
To mačku o rep.
Elita nije bila u ratu, saradnici sa okupatorom jesu bili proterani.
PA ko saradjivao tada sa Nemcima ko danas sa Amerikancima
SARADNIK NIJE ELITA NEGO JAJARA ZA PARE
A taj tu smrdljivi Novi Beograd da ti ne kažem ko je naseljavao i koja mu uloga bila.
Još manje će njihova deca da mi sole pamet
То је наш Ајрон.
Он је форумска легенда.
Потпуно је хистеричан, и није баш сав свој од како му је девојка побегла са неким босанцем, али некако је пусто без њега.
Поента је не читати његове дуге монологе.
Nisam brojao, ali kažu manje nego partizani komunisti. Naravno, tu računamo sve civile koji su stradali zbog gluposti i zla komunjarskog. Znaš, oni jadni iz Užica i okolina, pa oni streljani u Kragujevcu, pa oni nikad izvučeni iz mnogo logora, oni poginuli na Sremskom frontu, kao i oni stradali u svim savezničkim bombardovanjima. A ne treba zaboraviti ni streljani ili upucane u potiljak i poslane u logore nakon zvaničnog završetka rata.
- - - - - - - - - -
Nemaš ti pojma štaz nači elita. Nemaš ni pojma šta je gospodin ili gazda.
A u Novom Beogradu živi onaj koj ranije tu dobio stan, pa ga ptkupio ili onaj ko je dovoljno zaradio i kupio od ovih prvih ili kupio novogradnju. Svejedno, platio je skup kvardrat.
- - - - - - - - - -
Pazi kad to nikad nisam radio, ne samo njegove. Kad napiše par rečenica, to pročitam, ali kad ga uhvati ludilo uglavu i krene po dobrim jaranima i rođama izbosne naširoko, ne mogu. Bude mi nešto teško i oko srca i u stomaku. Dođe mi da ga tako nesrećnog zagrlim i drugarski pomazim po grbi.
Ergo, partizani su krivi jer su naterali jadne, nedužne Nemce da pobiju srpske civile. Što je veoma čudno, jer Nemci to nikad i nigde nisu radili, posebno ne Slovenima. Bošsačuvaj u Poljskoj i Rusiji.
Нема краву. А када би се кравама куповале гаће колико будала на свету никад не би видело пичку*.![]()

Све су то жене и дјеца.

Jeste, istina je. Misliš da Nemci ne bi streljali inače, bez partizana?
- - - - - - - - - -
Погледајте коментаре... Људи се коначно више не плаше![]()
2 days ago
I'm glad Trump stood up for himself. CNN has lost so much credibility. I spent most of my adult life trusting what CNN would tell the american public but no more. Fake news is right. Get your act together. I hope the Trump administration bans you permanently. I trust nothing of what you supposedly report anymore. CNN is like the National Enquirer to me at this point.
Ne verujem, ne dok ih ne čačkaš. Za ove pomenute je bila jasna odmazda. Pazi, ne ljubim ja Nemce, smao kažem da je zlo bilo da dođe neko iz Hrvatske, napali seljake i šljakere da su bitni i onda sa njima i čačka mečku u Srbiji.

Другари, кога занима, на ТВ Пинк за 5 минута ТВ дуел два сличномишљеника: Јелена Милић против његове превасходности
) nego da gledam te dve spodobe. 
Поздрав Сурби, срећна Српска Нова Година![]()

Да, да, Немци су били драги посетиоци, и певали су љубавне песме... Боже, шта све нећу прочитати овде...![]()
Joj, Tile pre bih pucao sebi u koleno iz tetejca ( ono, da ga razmrska skroz) nego da gledam te dve spodobe.
![]()
Ne verujem, ne dok ih ne čačkaš. Za ove pomenute je bila jasna odmazda. Pazi, ne ljubim ja Nemce, smao kažem da je zlo bilo da dođe neko iz Hrvatske, napali seljake i šljakere da su bitni i onda sa njima i čačka mečku u Srbiji.