СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Знаш да су нацисти имали планове како да пацификују Пољаке, како да их урнишу и претворе у стоку - да не кажем грбавце - и како да их заувек елиминишу као претњу немачким господарима? Generalplan Ost.

Први корак је планиран као елиминација пољске елите. За те потребе дефинисали су пољску елиту као племство, свештенство, пословне људе, судије и интелигенцију. И почели су то да спроводе, убили су огроман број тих људи.

То су били нацисти, пољски непријатељи. Другде су тако нешто спроводили сопствени сународници, убијајући и черупајући сопствену елиту, али су резултати неизбежно слични.

Ono sto sam danas siguran to je da je milosevic trebao ovu stoku jos vise da bije.

Jedno je plan u toplom ofisu uz vino i sir, teren je nešto sasvim drugo.

84d1d47765e46feedabd6d6057e31a25.jpg

conflict6.jpg

05.05.1999. Otpremanje posmrtnih ostataka dvojice članova posade palog Apach helikoptera. Pad helikoptera se desio dan ranije, 04.05.1999.

Pobedo, da vidiš scenu kad Crvenoarmejci čuče u rovu i čekaju da naiđu nemački tenkovi, a drug borac skine šlem i krene da se moli Bogu. Koliko je to jaka scena. :worth:

Перуну, Велесу, Сварогу.. коме?

- - - - - - - - - -

Данас је Св. Серафим Саровски.

Христос воскресе! :)

Тако је наш добри Старац волео да поздравља посетиоце.

ХВ, радости моја! :)

Норич. Лије киша, истопила сав снег.

Само да се не претвори у ледену кишу, не знам како би то народ поднео. Могло би и удеса бити.

Да ли ће Тереза Меј да спашава завејане бебе у Мидлендсу?

Да ли ће Тереза Меј да спашава завејане бебе у Мидлендсу?

Јесте па да упропасти ципелице и кожне панталоне од хиљаду фунти. Лако је Вучићу у његовом оделу из Трикотаже Чајетина да се јуначи.

Наша Тереза је, иако бабљег лика, склона моди.

Drugari, uživajte u tim vašim kišama i snjegovima, ja odoh malo na more da se brčkam, Vidimo se kasnije. Budite dobro i ne nervirajte Surku, to je moj posao.

- - - - - - - - - -

мислиш, један је Сварог?

Zovi ga kako god želiš, suština je da je i dalje jedan Bog, a mnogo puteva kojim svi mi idemo ka njemu. z;)

Падај кишо горе с неба, падај онда када треба!
Кад Анка (ваљда) баштованка... и сад се не сећам даље.

IMG_3955.jpg

Tell me about it. Treći dan već postižemo nivoe depresije koje su prevelike i za ovu pripizdinu. Još mi pokvaren menjač na kolima, a neprijatelj ništa nije skuvao danas, hodam kao duh po uvek optimističnom krajoliku.

Untitled.jpg

Зато и служи фул инглиш брекфаст, да се орасположе пре изласка на тмурно време.

У твом случају можда фул ајриш, мада ја нисам љубитељ оних крвавица.

Šta je tačno krvavica ? Da ne misliš na black&white pudding ? Nije to toliko loše, samo izgleda gadno.

To jeste najveći probme, elita je 45. pobijena i oterana u logore. Danas imamo samo bogate naslednike komunističkih direktora, koji sve mere samo kroz materijalno, dok se deca onih krezubijih i danas plaše Crkve i veruju u marksisitčke parole kojima su naučeni njihovi roditelji, ili oni sami ako su zakačili i taj grozni deo naše istorije. Ono malo poštenih i radnih koji umeju da zarade su se povukli u naletu ološa.
Davno je bila i 89-ta, a nekmoli 45-ta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back