- Poruka
- 18.758
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel sam ja to dobro razumela,kami trazi devojku?
ne mogu da listam 20 strana..je li dolazio Rasejani?![]()

ne mogu da listam 20 strana..je li dolazio Rasejani?![]()
Hoces da ga probudim?kukuuuuAko ti je sestra muško onda traži dečka.![]()
Voli momak da se druži a ti se zapanjila.
- - - - - - - - - -
Javio se. Gurnuli ga niza stepenice, nekom je maznuo slajbe FIFA-e.![]()

SpavaHoces da ga probudim?

![]()
U našem gradiću svakog 11 jula se napravi ovakva lomača, na koju nakačite sva obeležja tradicionalnih neprijatelja, polijete motornim uljem i zapalite.
Kada vidite policiju onda se brzim korakom udaljite jer je kazna oko 50.000 funti.
Palite li vi šta u Srbiji?

Blessings everyone !
![]()
U našem gradiću svakog 11 jula se napravi ovakva lomača, na koju nakačite sva obeležja tradicionalnih neprijatelja, polijete motornim uljem i zapalite.
Kada vidite policiju onda se brzim korakom udaljite jer je kazna oko 50.000 funti.
A kako murija ne vidi toliku konstrukciju od 30 i kusur metara koja nadvisuje lokalne zgrade i kuće pre nego što se upali![]()
mislim jesu panduri uglavnom retardi svuda ,al ovi vaši su baš specijalni .Добро дошла Сурка,мало да се уозбиљимо након хаоса који ова дечица направише.![]()

Ja sam ih nekoliko puta upozorio, ali ne vredi, krenuše one Nina, Anđa, Crvenperka i slične...

A kako murija ne vidi toliku konstrukciju od 30 i kusur metara koja nadvisuje lokalne zgrade i kuće pre nego što se upalimislim jesu panduri uglavnom retardi svuda ,al ovi vaši su baš specijalni .

Jel sam ja to dobro razumela,kami trazi devojku?

Pa ja sam uvek glavni, svašta Surka. .

Pa ja sam uvek glavni, svašta Surka. Nego ove naše devojke poludele, kao da im ubrzo ističe rok upotrebe.

А ти, срећом, као вино.![]()

Добро дошла Сурка,мало да се уозбиљимо након хаоса који ова дечица направише.![]()

![]()