СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pusti one sa jeftinijim ulaznicama, Rifke, da su imali za bolje, bi oni. Verovatno.

Nego ja zamenio X-Pro2 za X-T2. Sašio sam rafal od 30 slika sa decom i nije omašio nijednu, sve u fokusu. Grip ima opciju da koristiš sve tri baterije odjednom, pa sam ivukao 1200 snimaka. Meniji su čudo, najzad da neko logično i jednostavno prezentuje AF opcije. It's a keeper, this one.Pride je i oštriji od Canona 5Ds sa 50 megapixela FF senzorom.

crni Rifke, Sasa Ilic uopste nije ruzan, nemoj da si ljubomoran na mladje i uspesnije od sebe :cmok2:

Jedino ako smo svi ćoravi. A ono jeste uspešniji, u teranju lopte, to priznajem. Mada, posmatrano svako u svom polju delovanja, on je na dnu.

- - - - - - - - - -

ali stvarno, cuj Ilic ruzan :lol:

Pa dobro, moraju nekome i takvi da se sviđaju. :confused:

Ozbiljno sportsko kladjenje se igra samo na singlove.

Samo na singlove, i nista drugo.

I jos hiljadu nekih stvari koje su vezane za bankroll manadzment, koje su najbitnije za svako kockanje, a koje imaju svoje specificnosti i kada je sportsko kladjenje u pitanju, koje me mrzi da ti objasnjavam, a trenutno se i ne bavim sportskom kladionicom.

Mislim, idem tamo samo zbog riba koje rade tamo na kucanju tiketa.

- - - - - - - - - -

Ne mogu da ga prave nezdravije od srpskih seljaka, to definitivno :lol:

- - - - - - - - - -

Taj bold- Da, ti to mislis, i nekoliko puta si ovde provaljivao kao fazon, ali ja znam da ti to iskreno u sebi mislis, jer verovatno tako pravdas caleta koji te je lemao da ne zvrndas na ulici verovatno.

- - - - - - - - - -

DAKLE KAMI

MALKO MI JE LAKSE NA JANGLESKOM, DA DAM OBJASNJENJE O :

ACUTE STRESS REACTIONS

IMA SE

DAKLE PORED PHYSICAL , PORED OSTALIH SIMPTOMA ...JE I CHANGES IN LIBIDO, NAUSEA, VOMITING, TREMORS, HEADACHES, ETC, ETC

EMOTIONAL: SADA IMA SE PUNO ..I HAJDE DA SE SAMO ZADRZIM : RESENTMENT, SCAPEGOATING, EMOTIONAL NUMBING ,HELPLESSNESS, , LOSS ,ABANDONMENT, GRIEF , GUILT , DEPRESSION, ANGER

COGNITIVE-CONFUSION, SHORT ATTENTION SPAN, POOR MEMORY, POOR CONCENTRATION, IMPAIRED THINKING AND DECISION- MAKING, INTRUSIVE IMAGES AND FLASHBACKS

BEHAVIORAL
- PACING RESTLESSNESS, ERRATIC MOVEMENTS, CHANGING IN ACTIVITY, SPEECH PATTERN, EMOTIONAL OUTBURST

I sad sto reci Kami.

mozda da se i koristim tvojim patentom i kazem DOBRO ( ali se i pitam za koga i kome moze biti dobro):think:

525.jpg

I ZA SRNIĆA JEDAN GLASIĆ, SAD JE NA 525-OM MESTU OD 780 :D

- - - - - - - - - -

Pismo je stiglo čak na adresu.
Putovalo je kao PREPORUČENO čitava 2 dana, pet kilometra izmedju pošta :D

Preporučeno pismo u civilizovanom svetu, isporučuje se najkasnie sledeći dan do podne,
inače plaćaju kaznu do € 10000, ima nešto i pozitivno u jbn kapitalističkom sistemu.

Original postavio tebi moja dolores Pogledaj poruku
Ne, Balkanci se svrstavaju u ciganjerose i crnce.

Po tom ključu pripadaju rasama koje je Hitler tamanio, kao što je ruski narod.

ja sam mislio da ti volis crnce... :)

Šta joj vredi što se loži na crnce, nemaju oni geometrijski kočić u gaćama da ga ubadaju svukud. :roll:

Poslednja izmena:
Original postavio tebi moja dolores Pogledaj poruku
Ne, Balkanci se svrstavaju u ciganjerose i crnce.

Po tom ključu pripadaju rasama koje je Hitler tamanio, kao što je ruski narod.

ja sam mislio da ti volis crnce... :)

Šta joj vredi što se loži na crnce, nemaju oni geometrijski kočić u gaćama da ga ubadaju svukud. :roll:

a ti si bitan? sa kim se ti poredis? daj dokaze :lol:

smesan si Rifke, poredis se sa covekom koji jeste dobro poznat u svetskom fudbalu i veoma uspesan u svom poslu...rekoh ti vec, ne blamiraj se

U svom poslu jesam odličan. Daleko bolji nego što je ovaj u svom poslu. Ne znam šta ti znači - dobro je poznat u svetskom fudbalu? Koji su to rezultati po kojima je poznat? Pusti sad neke primitivne navijačke strasti, probaj da budeš objektivna.

Другари, како стојите са погубном DU радијацијом?

Је л' боље сад? Надам се да је боље.

Ja mislim da ovde u Srbiji ljudima nije uopste jasno kako Hirosima danas uopste i moze da postoji.

To je njihovo shvatanje radijacije, A bombi i H bombi.

Verovatno misle da je postojanje Hirosime danas laz, i da je to neka maketa, i da su ljudi placeni da pricaju da zive u Hirosimi.

Ja mislim da ovde u Srbiji ljudima nije uopste jasno kako Hirosima danas uopste i moze da postoji.

To je njihovo shvatanje radijacije, A bombi i H bombi.

Verovatno misle da je postojanje Hirosime danas laz, i da je to neka maketa, i da su ljudi placeni da pricaju da zive u Hirosimi.

Sreća pa u Hirošimi niko nije umro od radijacije, ni prvog dana, ni godinama kasnije.

Saša Ilić, debil.

Šta reći o govedu koje se kladi protiv sopstvenog kluba i misli da to neće da se sazna?

sasa%20ilic.jpg

Pa zato ja i jesam u problemu kako iskoristiti serijske kodove...
Grobari su očigledno glasali svog favorita
Sad da ispucam sve na Zvezdu, teško da će preskočiti poslednje plasiranog Neimara

a opet...

Kako vreme bude odmicalo iz ostalih zemalja će stizati glasovi za njihove igrače a tu smo po populaciji go kuratz.
Pa možda poispadaju svi naši jer šta je to par hiljada glasova iz Srbije naspram desetine hiljada glasova iz belog sveta?

Onda da zejbem Mesija pa da Ronaldo bude najskuplji golden sticker?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back