СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ozbiljno sportsko kladjenje se igra samo na singlove.

Samo na singlove, i nista drugo.

a ja ću za dan dva dobiem PANINI FIFA KUTIJU pa ću tu da stavjam duplikate :D

malo mi uvruta situacija... Partizan sam skoro popunio, Zvezda samo par igrača, nema grbova, nema timske slike...
Mislim, ok i dalje kupujem na po par komada kesica, ali nešto slabo izlaze grbovi generalno
Seljačka posla...

plus uveliko nude komplete slajbi sa albumom, pa da se zove za cenu...
znači neko pametan... iz firme...

Najvece zracenje koje DU emituje je ono od koga mozes da se zastitis i kada obuces farmerice, alfa zracenje, i u principu, on je verovatno opasniji u tom toksicnom smislu, nego u smislu radijacije, kada vece koncentracije urana udju u sistem, vazduh, zemlju itd.

Naravno, opet kazem, to je smesa izotopa, i u nauci je sve stvar manje ili vise procenata, i manje ili vise opasnosti. I niko nikada i ne moze da kaze da je DU potpuno bezopasan, ili da je zdrav, to je idiotizam i pomisliti.
Ками, оно што ти све време одбијаш да схватиш јесте да је бачено 15 тона осиромашеног уранијума.
Значи, не причамо ми о једној честици, већ о билијардама истих...заправо, тај број ни не постоји у аритметичком низу колико их је.

Код тебе у крају је мерена радиоактивност земље по 1000 пута већа од дозвољене.

А из бројки које сам оставила у оном посту где сам објаснила у чему је уствари ''квака'', може се израчунати да је Србија данас изложенија свакодневно 20 пута већем зрачењу него што је дозвољено. И више од 20 пута!

А како је време полураспада дужи од постојања цивилизације, то значи да ћемо за 100 година овде сви цркавати од рака, ако наш организам не буде изнашао начин да превлада препреку.
То што је НАТО урадио овде, у Ираку, заливском рату и где све нису бацали такве бомбе, буквално је геноцид (посматрано на дуже стазе).

Настави ти да их браниш и да их оправдаваш нашом глупошћу, али немој после да се чудиш кад ти неко каже да немаш кичму.

a ja ću za dan dva dobiem PANINI FIFA KUTIJU pa ću tu da stavjam duplikate :D

malo mi uvruta situacija... Partizan sam skoro popunio, Zvezda samo par igrača, nema grbova, nema timske slike...
Mislim, ok i dalje kupujem na po par komada kesica, ali nešto slabo izlaze grbovi generalno
Seljačka posla...

plus uveliko nude komplete slajbi sa albumom, pa da se zove za cenu...
znači neko pametan... iz firme...

Ja imam Zvezdinu timsku i Partizanov grb.

Postoji razlog zasto ovi uzimaju to na kutije Irone.

Panini su teska gveda, i otprilike imaju po kolekciji isti broj sjajnih slicica u svakoj kutiji.

Ako tipa uzimas 5-10 kesica, moze da ti se zadesi da bas uzmes one gde nema sjajnih.

Zato kada uzimas po toliko kesica igras rulet, poneki put dobijes veci procenat sjajnih od proseka po kutiji, a nekad manji procenat od proseka po kutiji.

Ne znam da li me razumes, i sam sam sebi konfuzan sta sam krenuo da objasnjavam sada :dash:

Ками, оно што ти све време одбијаш да схватиш јесте да је бачено 15 тона осиромашеног уранијума.
Значи, не причамо ми о једној честици, већ о билијардама истих...заправо, тај број ни не постоји у аритметичком низу колико их је.

А из бројки које сам оставила у оном посту где сам објаснила у чему је уствари ''квака'', може се израчунати да је Србија данас изложенија свакодневно 20 пута већем зрачењу него што је дозвољено. И више од 20 пута!

А како је време полураспада дужи од постојања цивилизације, то значи да ћемо за 100 година овде сви цркавати од рака, ако наш организам не буде изнашао начин да превлада препреку.
То што је НАТО урадио овде, у Ираку, заливском рату и где све нису бацали такве бомбе, буквално је геноцид (посматрано на дуже стазе).

Настави ти да их браниш и да их оправдаваш нашом глупошћу, али немој после да се чудиш кад ти неко каже да немаш кичму.

Ja mislim da Ameri to i nece da kazu koliko su tacno bacili, jer je sigurno vojna tajna.

Opet kazem, taj hemijski deo je opasniji tu od fizickog- radijacije. A same koncentracije u tom hemijskom smislu su meni licno presmesne kada se pogleda sira slika- sa cime se mi sve ovde trujemo. Da, sigurno ima negde vise koncentracije uranijuma, cak i mnogo vise, ali onda udji u sve gradove, i pogledaj kakvu cadj izbacuju kroz dimnjake.

U Kuvajtu su bacili mnogo vise DU nego na Kosovu npr., tamo bi po toj logici trebalo da bude 5 puta vise raka nego ovde.

Ako dovoljno dugo zivimo, svi cemo crkavati od raka, objektivno.

Ja se ne ljutim kada mi bilo ko kaze bilo sta, pljuju me ovde redovno godinama, nije mi bitno.

A zašto ponavljaš da je on Osiromašen, kad upravo to negira tvoje priče.

Da li vidiš koliko ti je RTS isprao mozak, da moraš da pričaš Osiromašen Osiromašen Osiromašen.

539.jpg

Top 10 Best Player stickers

18% - Cristiano Ronaldo
15% - Lionel Messi
7% - Radja Nainggolan
6% - Jamie Vardy
5% - Jan Oblak
5% - Saša Ilić
4% - Marco Reus
4% - Gianluigi Buffon
3% - Stefanos Kapino
3% - Neymar J

THE RED SUPPORT!

- - - - - - - - - -

Ja bih rado i dalje glasao za Zvezdu, ali ako je srpski predstavnik uveliko u top 10 u društvancetu sa Mesijem, Ronaldom, Neimarom...

šta da radi prosečan Zvezdaš?

da podvije rep i glasa za kapitena :heart:

Или ти , можда, не схваташ да је поента у кумулативном ефекту?:think:
Толико си егоцентричан да сваку честицу посматраш у једнини, са изолованим ефектом? :lol:

Sve je povezano, narocito kada je rak u pitanju.

O tome ja i pisem.

Kada stresiraju dete da mora da ima peticu iz matematike, oni ga truju stresom.

I sve je gore i gore i nakuplja se i gomila.

I onda kako da iskuliras kada ona hoce da ide na letovanje u Grcku, a tebi se sedi kuci i gleda ti se NFL i NBA, i igra ti se Deus Ex na kompu? :sad2:

Tako je i sa uranijumom, naravno, to nikako nije nesto zdravo.

Poslednja izmena:
a ti mutav? nemoj molim te...

što se umiranja tiče, imaš mišić koji kad prestane da radi džaba ti bilo i da si sportista iz Amerike sa CIA zaštitom od okoline

Danasnja nauka ti omogucava da zivis i kada srce prestane da ti radi.

Cak moze da ti ne radi i vise minuta, a da posle zivis jos 20 godina.

E sad, problem je i sto srpsku Hitnu pomoc mrzi da dodje na vreme da te reanimira cak i kada lezis u bolnici, a kamoli kada si u nekom vukojebina selu.

Pa ne moze bas 20 minuta da ti ne radi.

Ali ako dodju na vreme, mozes da zivis i 20 godina, ako ti je ostalo u telu relativno zdravo.

Mislim, valjda si mislio na srce, nisi valjda na mozak, to nije misic? :dontunderstand:

Софке, не рече ми ти данас, а ја не стигох да те поново питам јер ме изнервирао овај Ками :rtfm::lol:, јел' ДУ стварно може да утиче и на појаву дијабатеса, или не? Чисто да проверим веродостојност оног чланка што га споменух данас.

Ti Slobisti koji prde o Uranijumu nisu stvarno zainteresovani za zdravlje, nego samo za demonizaciju slobodnog sveta i glorifikovanje SSSR.

Bombe same po sebi nisu zdrave, i truju i zemlju, i vazduh, i vodu.

Ne znam koji je to trip da posebno naglasavas DU, kao da je olovo nesto sto je zdravo, pa je municija sa olovom skroz ok :mrgreen:

Mislim, provaljujem da je to zbog radioaktivnosti, jer u tom hemijsko-toksickom smislu, postoje jos 1000 stvari koje su nezdrave u bombama, i bilo gde.

Poslednja izmena:
Ti kada bi hteo da izadjes negde gde je radijacija 0, nikada u zivotu ne bi izasao bilo gde, a ne bi bio cak ni u kuci jer je i tu radijacija.
Probaj i ti da vidimo koliko je bazopasna ta "minimalna i osiromašena" radijacija.

- - - - - - - - - -

Ne, Balkanci se svrstavaju u ciganjerose i crnce.

Po tom ključu pripadaju rasama koje je Hitler tamanio, kao što je ruski narod.

Da, ali ja sam pripadnik bele rase, a to se vidi kratkim pogledom na mene, svetla kosa, zelene oči, visina, lepota... imam sve odlike te rase. Ne pripadam tim azijskim pustinjama na koje se ti ložiš, ali ne smeš da odeš tamo.
Hitler je tamanio, ali je na kraju izgubio, kao i svi ostali koji su krenuli na te Ruse. Kao i Ukrajinci nedavno. Zato je danas Krim ponovo deo svoje matice Rusije.

- - - - - - - - - -

A zašto ponavljaš da je on Osiromašen, kad upravo to negira tvoje priče.

Da li vidiš koliko ti je RTS isprao mozak, da moraš da pričaš Osiromašen Osiromašen Osiromašen.

Osiromašen znači da ima manje nego pun. Ali to i dalje znači da postoji pogubna radijacija. Sreća u nesreći je da je ta radijacija najjača među osvajačima Šiptarima, pa neka ih tamo koju godinu.

Probaj i ti da vidimo koliko je bazopasna ta "minimalna i osiromašena" radijacija.

Hajde Refke ovako cemo-

Kada ja dobijem rak debelog creva, i ako krenem ovde da vam kukakam kako je to zbog DU, a ne zato sto se drogiram sa ljutom hranom, i zderem kao stoka, odmah da me gadjate asovom u glavu.

Sada za vikend cu da se nadisem cadji i ugljen dioksida, samo da bi napravio 30 tegli ultra-ljutog ajvara, koji je ultra-nezdrav.

I koliki ja pomahnitali lik moram da budem pa da mislim da to nema nikakve veze, ali da je ono kljucno sto mi jbe zdravlje, DU.

Mislim, to je bre vec i sizofrenija.

- - - - - - - - - -

To isto vazi i za Guarane, i za svadjanje sa zenama.

Софке, не рече ми ти данас, а ја не стигох да те поново питам јер ме изнервирао овај Ками :rtfm::lol:, јел' ДУ стварно може да утиче и на појаву дијабатеса, или не? Чисто да проверим веродостојност оног чланка што га споменух данас.

Ne verujem, mada danas još uvek ne znaju šta pokreće autoimuni sistem (kad je reč o tipu 1). Kod tipa 2 su tek male šanse, jer je vezan za genetiku i naslednost (nasleđuje se sklonost ka tipu 2).

Hajde Refke ovako cemo-

Kada ja dobijem rak debelog creva, i ako krenem ovde da vam kukakam kako je to zbog DU, a ne zato sto se drogiram sa ljutom hranom, i zderem kao stoka, odmah da me gadjate asovom u glavu.

Sada za vikend cu da se nadisem cadji i ugljen dioksida, samo da bi napravio 30 tegli ultra-ljutog ajvara, koji je ultra-nezdrav.

I koliki ja pomahnitali lik moram da budem pa da mislim da to nema nikakve veze, ali da je ono kljucno sto mi jbe zdravlje, DU.

Mislim, to je bre vec i sizofrenija.

- - - - - - - - - -

To isto vazi i za Guarane, i za svadjanje sa zenama.
Koliko gluposti u jednom postu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back