- Poruka
- 201.127
Kami, možeš rak debelog creva da dobiješ i kad te guze oni tvoji Rusi. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kami, možeš rak debelog creva da dobiješ i kad te guze oni tvoji Rusi.![]()
Nemaš izbora, a ***** je *****.A i da kojim slucajem jesam gej, bio bih topdzija, tako da![]()
Ne verujem, mada danas još uvek ne znaju šta pokreće autoimuni sistem (kad je reč o tipu 1). Kod tipa 2 su tek male šanse, jer je vezan za genetiku i naslednost (nasleđuje se sklonost ka tipu 2).
Damo poštovana i draga, ovaj je baš grdan i ružan. Njega samo majka ovakvog može da voli.![]()
crni Rifke, Sasa Ilic uopste nije ruzan, nemoj da si ljubomoran na mladje i uspesnije od sebe![]()
crni Rifke, Sasa Ilic uopste nije ruzan, nemoj da si ljubomoran na mladje i uspesnije od sebe![]()
ali stvarno, cuj Ilic ruzan![]()
Jedino ako smo svi ćoravi. A ono jeste uspešniji, u teranju lopte, to priznajem. Mada, posmatrano svako u svom polju delovanja, on je na dnu.
- - - - - - - - - -
Pa dobro, moraju nekome i takvi da se sviđaju.![]()
Paljba bre.
- - - - - - - - - -
Ja znam iz glave barem 2 igraca NFL-a koji igraju na vrhunskom nivou sa dijabetesom, a sigurno ih ima jos vise.
ne blamiraj se![]()
Ako ga poredimo sa ozbiljnim fudbalerima u svetu, on je na dnu. Može li tako? Ili misliš da je on nešto bitan u svetskom fudbalu?![]()
Ozbiljno sportsko kladjenje se igra samo na singlove.
Samo na singlove, i nista drugo.
I jos hiljadu nekih stvari koje su vezane za bankroll manadzment, koje su najbitnije za svako kockanje, a koje imaju svoje specificnosti i kada je sportsko kladjenje u pitanju, koje me mrzi da ti objasnjavam, a trenutno se i ne bavim sportskom kladionicom.
Mislim, idem tamo samo zbog riba koje rade tamo na kucanju tiketa.
- - - - - - - - - -
Ne mogu da ga prave nezdravije od srpskih seljaka, to definitivno
- - - - - - - - - -
Taj bold- Da, ti to mislis, i nekoliko puta si ovde provaljivao kao fazon, ali ja znam da ti to iskreno u sebi mislis, jer verovatno tako pravdas caleta koji te je lemao da ne zvrndas na ulici verovatno.
- - - - - - - - - -
DAKLE KAMI
MALKO MI JE LAKSE NA JANGLESKOM, DA DAM OBJASNJENJE O :
ACUTE STRESS REACTIONS
IMA SE
DAKLE PORED PHYSICAL , PORED OSTALIH SIMPTOMA ...JE I CHANGES IN LIBIDO, NAUSEA, VOMITING, TREMORS, HEADACHES, ETC, ETC
EMOTIONAL: SADA IMA SE PUNO ..I HAJDE DA SE SAMO ZADRZIM : RESENTMENT, SCAPEGOATING, EMOTIONAL NUMBING ,HELPLESSNESS, , LOSS ,ABANDONMENT, GRIEF , GUILT , DEPRESSION, ANGER
COGNITIVE-CONFUSION, SHORT ATTENTION SPAN, POOR MEMORY, POOR CONCENTRATION, IMPAIRED THINKING AND DECISION- MAKING, INTRUSIVE IMAGES AND FLASHBACKS
BEHAVIORAL - PACING RESTLESSNESS, ERRATIC MOVEMENTS, CHANGING IN ACTIVITY, SPEECH PATTERN, EMOTIONAL OUTBURST
I sad sto reci Kami.
mozda da se i koristim tvojim patentom i kazem DOBRO ( ali se i pitam za koga i kome moze biti dobro)![]()
![]()
I ZA SRNIĆA JEDAN GLASIĆ, SAD JE NA 525-OM MESTU OD 780
- - - - - - - - - -
Pismo je stiglo čak na adresu.
Putovalo je kao PREPORUČENO čitava 2 dana, pet kilometra izmedju pošta![]()
Original postavio tebi moja dolores Pogledaj poruku
Ne, Balkanci se svrstavaju u ciganjerose i crnce.
Po tom ključu pripadaju rasama koje je Hitler tamanio, kao što je ruski narod.
ja sam mislio da ti volis crnce...![]()
Original postavio tebi moja dolores Pogledaj poruku
Ne, Balkanci se svrstavaju u ciganjerose i crnce.
Po tom ključu pripadaju rasama koje je Hitler tamanio, kao što je ruski narod.
ja sam mislio da ti volis crnce...![]()
a ti si bitan? sa kim se ti poredis? daj dokaze
smesan si Rifke, poredis se sa covekom koji jeste dobro poznat u svetskom fudbalu i veoma uspesan u svom poslu...rekoh ti vec, ne blamiraj se
Другари, како стојите са погубном DU радијацијом?
Је л' боље сад? Надам се да је боље.
Preporučeno pismo u civilizovanom svetu, isporučuje se najkasnie sledeći dan do podne,
inače plaćaju kaznu do € 10000, ima nešto i pozitivno u jbn kapitalističkom sistemu.
Ja mislim da ovde u Srbiji ljudima nije uopste jasno kako Hirosima danas uopste i moze da postoji.
To je njihovo shvatanje radijacije, A bombi i H bombi.
Verovatno misle da je postojanje Hirosime danas laz, i da je to neka maketa, i da su ljudi placeni da pricaju da zive u Hirosimi.
Saša Ilić, debil.
Šta reći o govedu koje se kladi protiv sopstvenog kluba i misli da to neće da se sazna?
![]()