СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Читао сам на овом напаћеном форуму пре пар месеци нешто о DU.

Рече напаћени колега, отприлике, "Период полураспада је четири милијарде година! Јасна ствар, ово је геноцид!"

Не капирају да је t1/2 у тим редовима величине знак да се ради о далеко мањој радијационој опасности него да је распад брз. Имам нека искуства са радом са радиоизотопима и хтео сам да им објасним, али сам схватио да нема сврхе ни покушавати. Није смислено.

Уместо тога, другови моји забринути и поштени, ево једне слике Рози Хантингтон-Вајтли са једним црнчетом малим.

Doduše, bombardovanje DU municijom je jedini način na koji napaćena latino i negro sirotinja i white thrash koji su ušli u američku vojsku izvojuju nekakvu pobedu. Kad stupe čizmom na tlo, to se završava kao u Somaliji, kad su ih crnčad razvlačila po ulicama.

E pa vala bas da se nadje neko od koga Vidojkovic ne moze da dodje do reci, ionako cesto ne mogu da ga slusam.

Neko ko vodi ovakav dijalog:

Rudan: "koliko ljudi je NATO pobio u Srbiji?"
Milić: "JER VI ZNATE KOLIKO JE POBIJENO U RUANDI!?"
Rudan: "NATO je u Srbiji ubio malu devojčicu na noši".
Milić: "JER VI ZNATE KOLIKO ŽENA UMRE U INDIJI!?"

- - - - - - - - - -

Ма знам, Америка капут.

То смо већ апсолвирали, мој напаћени колега.

Zaista me interesuju, sa profesionalne strane, misaoni procesi koji dovode do ovakvih zaključaka.

Neko ko vodi ovakav dijalog:

Rudan: "koliko ljudi je NATO pobio u Srbiji?"
Milić: "JER VI ZNATE KOLIKO JE POBIJENO U RUANDI!?"
Rudan: "NATO je u Srbiji ubio malu devojčicu na noši".
Milić: "JER VI ZNATE KOLIKO ŽENA UMRE U INDIJI!?"

Pa Rudankine poente su debilne i besmislene, i samo je pitanje stila kako da joj odgovaras.

Ja se ne slazem sa tim Milickinim stilom, jer deluje histericno, ja bih isao na podhebavanje i nipodastavanje njihovog znanja.

Да, сви имате професионалне капацитете на врло високом нивоу.

И то знам.

Zaista me interesuju, sa profesionalne strane, misaoni procesi koji dovode do ovakvih zaključaka.

- - - - - - - - - -

Ti si slusao Korn i Slipknot kada si bio mali pretpostavljam?:think:

Ma sve je ok, samo da nisi onog morona od Fred Dirsta ili kako se vec zvao, i njegov retard Limp Bizkit

Ne, kao malog me tata zarazio bluzom, a mama diksijem. Tako negde oko petog osnovne.

• Podržavam
Reactions: Tol
Читао сам на овом напаћеном форуму пре пар месеци нешто о DU.

Рече напаћени колега, отприлике, "Период полураспада је четири милијарде година! Јасна ствар, ово је геноцид!"

Не капирају да је t1/2 у тим редовима величине знак да се ради о далеко мањој радијационој опасности него да је распад брз. Имам нека искуства са радом са радиоизотопима и хтео сам да им објасним, али сам схватио да нема сврхе ни покушавати. Није смислено.

Уместо тога, другови моји забринути и поштени, ево једне слике Рози Хантингтон-Вајтли са једним црнчетом малим.

JS95385960.jpg
Da, ja nekada čak prihvatim njihove premise, pa kažem: "OK. Znači rukovodstvo Beograda je 1999. sebi dozvolilo da ulaskom u rat uništi generacije narednih 4.000.000.000 godina. Smatrate to simpatičnim potezom?"

Oni onda po pravilu kažu: "Ali Klinton je još veća bitanga!"

Međutim to je po meni slab comeback, ako su Milošević i SRS uradili nešto opsega 4.000.000.000 godina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back