СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Марси
Значи немаш паре?

Како то може да бидне да чоек,твог реномеа и репутације буде без пара?

pa za tebe i nemam , para upssss, moram pogledati , koliko mi je ostaloparaposlemojegazadnjegabivstvovanjabeogradskoga.

neg , jel ti sesvidjaju moji SOMOVI.

- - - - - - - - - -

E Marsi, hajde bre cuti malo, hocu da gledam Mareja da vidim da li bi nesto moglo da se odigra u nedelju kada igra finale sa Noletom.

gledaj ti ovoga ,mora da mu nije sve ...po tackicama u glavi.

Cccc, o cem se on brine.

Да, али СФРЈ је умрела.

Што више дискутујемо о њојзи?

Ових недеља и наредних недеља се бавим стравично досадним стварима.

Сад бих рађе расправљала и о жутим мравима.

А кад смо код мрава....ове године сам имала забавн годишњи. Једно јутро сам затекла меду изнад куће како рова мравињак. :eek::lol:

Не зна се ко је брже побегао. :mrgreen:

ostaloparaposlemojegazadnjegabivstvovanjabeogradsk oga.

Вас цум тојфел ист дас?

- - - - - - - - - -

А кад смо код мрава....ове године сам имала забавн годишњи. Једно јутро сам затекла меду изнад куће како рова мравињак. :eek::lol:

Да, зато ја не волим Природу.

Ја волим мирис Асфлата, Бетона, Азбеста, па нека то и буде мирис Мезотелијома, нека иде живот!

:eek:

gde si to bila?

Jel se predstavio, možda je bio Rasmejani?

Мирис високо октанског керозина на аеродрому једног прохладног јутра, док авион чека.

Мирише као победа.

Осетиш се живо.

Иначе сви Немци иду у некаква планинарења и пешачења викендом и то називају "Wandern".

Обуку khaki панталоне неке цокуле изнад којих вире беле чарапе, беж мајице, и ранце са тоном воде и крену по шумама и горама наше земље поносне.

И сви, кад чују где живим, питају, онако усихећно, да ли сваки дан идем у Вандерн.

"Wandern?" са лудачким осмехом, као кад неко у Триполију 1974. пита "Тито?" након што му кажеш "Југославија".

А ја кажем "не".

Осетиш се живо.

Иначе сви Немци иду у некаква планинарења и пешачења викендом и то називају "Wandern".

Обуку khaki панталоне неке цокуле изнад којих вире беле чарапе, беж мајице, и ранце са тоном воде и крену по шумама и горама наше земље поносне.

И сви, кад чују где живим, питају, онако усихећно, да ли сваки дан идем у Вандерн.

"Wandern?" са лудачким осмехом, као кад неко у Триполију 1974. пита "Тито?" након што му кажеш "Југославија".

А ја кажем "не".

Kada sam bio u Minhenu pre nekoliko godina, iznenadio sam se, kao svaki seljak, kada sam video da imaju posebne semofore za bicikliste po gradu :eek:

I onda putesestvije po Bavarskom countryside-u, imaju i rent-a bike cak i po tim manjim gradicima.

Ovde kada vide nekog na bicikli, misle za njega da je cudak i govore deci da beze od njega.

A kod nas cak i Panduri zaustavljaju seljake i pisu im kazne kada voze biciklu po glavnoj ulici, jer je to zabranjeno :mrgreen:

A bas sam mislio da cu onako da se uklopim, jer su i Bavarci seljaci kao i ja...:sad2:

Швајцарци сваке године имају силне муке са Немцима који практикују ФКК по њиховим алпинским стазама. Чизме, шешир, штап, руксак, и ништа друго.

Подигни то одмах на виши степен - "freilich! aber nur nackt."

Kada sam bio u Minhenu pre nekoliko godina, iznenadio sam se, kao svaki seljak, kada sam video da imaju posebne semofore za bicikliste po gradu :eek:

I onda putesestvije po Bavarskom countryside-u, imaju i rent-a bike cak i po tim manjim gradicima.

Ovde kada vide nekog na bicikli, misle za njega da je cudak i govore deci da beze od njega.

A kod nas cak i Panduri zaustavljaju seljake i pisu im kazne kada voze biciklu po glavnoj ulici, jer je to zabranjeno :mrgreen:

A bas sam mislio da cu onako da se uklopim, jer su i Bavarci seljaci kao i ja...:sad2:

Да, они много возе те бицикле, али имају посебне бициклистичке стазе које не сметају возилима.

У Србији се у уској уличици између две уџерице угурају двојица бициклиста и камион.

- - - - - - - - - -

Имам једног пацијента који је то радио.

Да, али СФРЈ је умрела.

Што више дискутујемо о њојзи?

Potsećamo licimure da vrate SFRJ stanove i SFRJ penzije...
Nek žive od nekradjenog
ako umeju naravno... :kafa:

- - - - - - - - - -

Швајцарци сваке године имају силне муке са Немцима који практикују ФКК по њиховим алпинским стазама. Чизме, шешир, штап, руксак, и ништа друго.

tebi je švajcarski FKK jedini način da vidiš šta ti treba... ostali bar gledaju žene..

tebi je švajcarski FKK jedini način da vidiš šta ti treba... ostali bar gledaju žene..

Све што је ван твог села те већ традиционално збуњује! То је немачки ФКК, швајцарци су много конзервативнији.

Само питај ако имаш недоумице.

Те СФРЈ станове је изградила САД.

Зато морамо ући у НАТО.

Vukov Spomenik je pod sankcijama platila EU
a što su se nagumali naši.... mogli su tri Vukova Spomenika da naprave...
To se knjižilo, to se pisalo, to se prepravljalo...

- - - - - - - - - -

Mnogi se nešto ljute kad pomeneš Vukov Spomenik... oće i da hapse...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back