- Poruka
- 62.443
E Marsi, hajde bre cuti malo, hocu da gledam Mareja da vidim da li bi nesto moglo da se odigra u nedelju kada igra finale sa Noletom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Марси
Значи немаш паре?
Како то може да бидне да чоек,твог реномеа и репутације буде без пара?
E Marsi, hajde bre cuti malo, hocu da gledam Mareja da vidim da li bi nesto moglo da se odigra u nedelju kada igra finale sa Noletom.
Да, али СФРЈ је умрела.
Што више дискутујемо о њојзи?

ostaloparaposlemojegazadnjegabivstvovanjabeogradsk oga.
Ових недеља и наредних недеља се бавим стравично досадним стварима.
Сад бих рађе расправљала и о жутим мравима.
А кад смо код мрава....ове године сам имала забавн годишњи. Једно јутро сам затекла меду изнад куће како рова мравињак.
Не зна се ко је брже побегао.![]()
А кад смо код мрава....ове године сам имала забавн годишњи. Једно јутро сам затекла меду изнад куће како рова мравињак.

gde si to bila?Ових недеља и наредних недеља се бавим стравично досадним стварима.
za kamicka
nisikoro je imao 3 lopte da oduzme gem ali je sada all
Ја волим мирис Асфлата, Бетона, Азбеста
za kamicka
nisikoro je imao 3 lopte da oduzme gem ali je sada all
Да, али СФРЈ је умрела.
Мирис високо октанског керозина на аеродрому једног прохладног јутра, док авион чека.
Мирише као победа.
Осетиш се живо.
Иначе сви Немци иду у некаква планинарења и пешачења викендом и то називају "Wandern".
Обуку khaki панталоне неке цокуле изнад којих вире беле чарапе, беж мајице, и ранце са тоном воде и крену по шумама и горама наше земље поносне.
И сви, кад чују где живим, питају, онако усихећно, да ли сваки дан идем у Вандерн.
"Wandern?" са лудачким осмехом, као кад неко у Триполију 1974. пита "Тито?" након што му кажеш "Југославија".
А ја кажем "не".

"Wandern?" са лудачким осмехом, као кад неко у Триполију 1974. пита "Тито?" након што му кажеш "Југославија".
Kada sam bio u Minhenu pre nekoliko godina, iznenadio sam se, kao svaki seljak, kada sam video da imaju posebne semofore za bicikliste po gradu
I onda putesestvije po Bavarskom countryside-u, imaju i rent-a bike cak i po tim manjim gradicima.
Ovde kada vide nekog na bicikli, misle za njega da je cudak i govore deci da beze od njega.
A kod nas cak i Panduri zaustavljaju seljake i pisu im kazne kada voze biciklu po glavnoj ulici, jer je to zabranjeno
A bas sam mislio da cu onako da se uklopim, jer su i Bavarci seljaci kao i ja...![]()
Подигни то одмах на виши степен - "freilich! aber nur nackt."
Да, али СФРЈ је умрела.

Швајцарци сваке године имају силне муке са Немцима који практикују ФКК по њиховим алпинским стазама. Чизме, шешир, штап, руксак, и ништа друго.
Подигни то одмах на виши степен - "freilich! aber nur nackt."
Potsećamo licimure da vrate SFRJ stanove i SFRJ penzije...
Nek žive od nekradjenog
ako umeju naravno...![]()

ne verujem jer je iz usta ne vade..gde god se okrenem prica se o njoj
tebi je švajcarski FKK jedini način da vidiš šta ti treba... ostali bar gledaju žene..
Те СФРЈ станове је изградила САД.
Зато морамо ући у НАТО.