СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислила сам оно што сам и написала.

Неком треба материјално да би био срећан. А неко није срећан уз сво материјално благостање.

Не разумем зашто себи допушташ острашћено расправљање о систему који је евидентно био лош. Није се распао јер је био стабилан.
На крају крајева, за стабилност је потребна чврста воља и много енергије.
Ни у том смислу тај систем то није задовољавао, очито.

С друге стране, живиш у друштву које је дијаметрално супротно у сваком смислу од тог некадашњег социјалистичког и хвалиш се благостањем, редом, уживањем...

Схваташ ли да си у колизији? Можда зато и допушташ себи ту острашћеност. Или покушаваш себе да убдеиш у нешто што нема тежину.

Не знам, само знам да ми се то не свиђа.

draga moja

neko vrsi seciranje ...da bi dosao do spoznaje za uzrok.

drugi to vrse na neki drugaciji nacin i koristi se sa ...metodologijom drustvenih istrazivanja.

a tu su i razlicite tehnike.

A sta MARSOVAC radi , i na koji nacin , dolazi do materijala . je , .... malko razlicit od onoga, sto je tu kod vas.

SOFKA ti i dalje , misli , sta je se htelo sa pisanijama tj skrabanjima ili nedorecenim recenicama...marsovac hteo.

mozda je u pitanju KE. Who knows

- - - - - - - - - -

Marsijaner je beta rogonja pa ga je ostavila žena.

Sad ima dovoljno vremena da prikuplja socijalnu pomoć NATO milostinje i mrvica.

pa , lepo te pitah , kako se osecas , kada primas ga...u dinarima.

Eh , sta uradi ONAJ RUS da si zavrsila na kackoj petlji jaginjice.

- - - - - - - - - -

Evo. Ovde ćeš naći način za zaustavljanje pokreta pri vetriću i inače. Self-explaining.

1zzq43q.jpg

U onom vremenu se naročito činilo i radilo za dobrobit Srbije. Recimo, uopšte se nije pričalo o ustaškom genocidu nad Srbima, a naročito o Jasenovcu. I onaj separatistički ustav iz 1974. je naročito dobro delo. I one nestašice kafe, nestašice šećera, nestašice ulja, nestašice deterdženta, restrikcije struje su naročito dobro delo.
Mislim, koga farbaš sa tim bajkama o SFRJ raju?

kao sto znas , a i lako se moze i proveriti , rad , moj u toj mojoj zemlji , onoj celoj bivsoj.

za dobrobit stanovnistva.

ovaj drugi element , o kojem ti pricas , mi je itekako znan i moglo bi se sprovesti kroz floskulu MENTALITET ljudi sa balkana.

- - - - - - - - - -

On to radi zato sto misli da tako provocira likove poput mene, Pobedonosceva ili Jaguarke, ne zato sto on misli da je nesto bolje od drugog.

A to je u stvari i jos smehotresnije onda.

opet , ti pokusavas da dokucis , Sta je to sto MARSOVAC RADI , i cini , i ZASTO.

za sve ima se razlog.

KE

- - - - - - - - - -

Да, вас троје сте као јаје јајету. :rotf:

Мада, морам признати да ми је тешко да извучем и најмањи заједнички чинилац.

ako pokusas da stavis jeda prema jedan i jos jedan , ondase dobije i cinilac...

za sve ima se razlog

Реално ти једва знаш и да склопиш смислену реченицу, а не да за све што радиш имаш смислен разлог.

Далеко је убедљивија слика како дуго и с напором гледаш ципеле пре него што их обујеш, јер се не сећаш више шта је лево, а шта десно.

Мислим, мало реалности ипак није на одмет.

Zajednicki cinilac je da je Marsijev sistem vrednosti palanacki i jako uskogrud, i misli da su svi kao on, pa nas provocira na nacin na koji misli da cemo mi kao da se cimamo i besnimo.

Naravno, on nema pojma o nama, zato sto nema pojma o bilo cemu, u njegovoj glavi, mi smo isti.

Marsovski sistemu vrednosti su za tebe ne dokucivi i tako ce bit ...

opet Ti sise umislio da su to provokacije...

recimo , vrsi se jedan ogled sa slicicama i onda se i vidi reakcije...i na osnovu toga i drugih parametara , se i pravi zakljucak

uz korekciju tu i tamo

i jos jedno kamicku , ti si veoma dobra tj , jedna od najboljih izmisljenih virtualnih persona.

tako da , kazem , nisi isti ,

- - - - - - - - - -

nisi ti halapljiv nego nestrpljiv

da si halapljiv kupio bi bar 5 kutija da imaš za duplikate
ovako si nestrpljiv jer čak da su ti sličice poredjane u te 2 kutije opet nemaš za ceo album

a moze bit da je to sve ono kriv FROJD.

- - - - - - - - - -

Panini daje 50 sličica po izboru a naši 30

- - - - - - - - - -

Sad kad si se oslobodio sFRJ sad imaš pandure sa lanca da pljačkaju zemlju i da radiš bez prijave
a za peziju ako imaš šta da prodaš ili crkni

za sada NIKO nije vratio ni SFRJ STAN ni SFRJ PENZIJU... čak štaviše SFRJ PENZIJU čekaju mamini i tatini internet pljuvači SFRJ od 30-40 godina

a teo što niko ne priča o monarhiji... valjda se i tamo radilo bez ugovora pa crkni isto...

- - - - - - - - - -

a inače ovom narodu ne valja ni jedno uredjenje pošto je kvalitet naroda slab...

evo šta su u stanju da urade Bosanci po inostranstvu... još ih vode u policijama pod SRBI??? pa ne dolazi u obzir...

KRATKO I UBITACNO

objasnjenje o MENTALITETU balkanskome.

jakih cutolovaca i onijeha koji su stavljali ispred svoj interes a pokrivali se uzrecicom u IME NARODA...je bilo i kao sto i danas vidimo , ima ga.

recimo , niko ama bas niko nije se zapitao , STA JE TO DA U SRBIJI VLADA MIT VODJA.

Реално ти једва знаш и да склопиш смислену реченицу, а не да за све што радиш имаш смислен разлог.

Далеко је убедљивија слика како дуго и с напором гледаш ципеле пре него што их обујеш, јер се не сећаш више шта је лево, а шта десно.

Мислим, мало реалности ипак није на одмет.

bas mi je drago da si se javio.

s obzirom da nista ne znas o univerSUMU marsovca, moram ti reci da si, pogodio vise neg marica.

a kada bi samo pokusao da se pitas.

Zasto marsovac tako i pise......

KOJI SU TO MOTIVI.....

KOJI MU JE CILJ...

Sta dobija , satakvim nacinom pisanja...

i jos mala observacija..

postoji neke metode , sa kojima izgleda da i nisi upucen....jer da jesi , video bi da je skoro pa knjiski uradjeno na ovom sajtu .

pisanje marsovca.

e sada ako se i pitas zastooooo.

ranije su i pisani pismeni radovi, tj knjige o UTICAJU MAS MEDIJA NA OMLADINU -fokus nasega istrazivanja je bilo , osnovci i srednjoskolci, bivse mi zemlje.

Evo. Ovde ćeš naći način za zaustavljanje pokreta pri vetriću i inače. Self-explaining.

1zzq43q.jpg

U onom vremenu se naročito činilo i radilo za dobrobit Srbije. Recimo, uopšte se nije pričalo o ustaškom genocidu nad Srbima, a naročito o Jasenovcu. I onaj separatistički ustav iz 1974. je naročito dobro delo. I one nestašice kafe, nestašice šećera, nestašice ulja, nestašice deterdženta, restrikcije struje su naročito dobro delo.
Mislim, koga farbaš sa tim bajkama o SFRJ raju?

A šta ako nema kamer'cu sa tim točkićima za te neke šatere i slične mater'ne? :evil: :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Glupi Flash player ne radi na LG televizorima, mamu im naninu. :evil:

A šta bi ti sa Flešom na teveju? LG ima svoje plejere, koji su vrh vrhova.

ma , vidi Ti njega...FLASH Mu ne radi ..

A sto ne pozoves FLASHA GORDONA ili DR. ZARKOVA.

sigurno ce ti srediti flash , neg jel to onaj iz PMSa

Jesi li citao Porodicu Taranu?

Ti si otprilike to, samo na seljacki nacin.

- - - - - - - - - -

dakle , sto ne potrazis knjige..o tome.

Tada bi i video , kako su se stvarali ' fudbalske Grupe" kao i ko ih je podrzavao.

i ukazivala se i problematika kao i NACIN RAZRESAVANJA...

posledice ....su vidljive moj kamicku...

Otvori temu o huliganima.

Problem je u tome sto NFL Game Pass podrzava samo Flash Plejer.

A to mi je najbitnija stvar, bitnija od bilo koje druge aplikacije, muzike ili filmova.

Ovako moram da ga povezem preko HDMI-ja sa laptopom.

Aaaaaaa pa TI I ZNAS , sta je HDMI i jos znas da ga koristis.

upppssss , kako i zasto sam Ja imao impresiju, da si u zabiti u nedodjiji , tj , da si i ti deo JUTE.

Problem je u tome sto NFL Game Pass podrzava samo Flash Plejer.

A to mi je najbitnija stvar, bitnija od bilo koje druge aplikacije, muzike ili filmova.

Ovako moram da ga povezem preko HDMI-ja sa laptopom.

Baš sam to hteo da ti kažem da uradiš. Ili još bolje, poveži ih sa wi fi vezom. Morao bi taj LG da ima, ak ose sećam uzeo si solidan model.

a ti znas za bioskop ....e vala , svaka ti cast.

znaci , direktno iz LE LE A SA KU KU, Ti oma...doso do spoznaje sta je FILMSKO PLATNO i to bas u taj.

Aaaaaaa pa TI I ZNAS , sta je HDMI i jos znas da ga koristis.

upppssss , kako i zasto sam Ja imao impresiju, da si u zabiti u nedodjiji , tj , da si i ti deo JUTE.

:roll:

o kaki je to lijep osecaj , kada znas da i nisi a mozda i jesi i mozda ni ne zelis da si

u SUNCEVOM SISTEMU

na matici zvanoj ZEMLJA i balkaniji.

- - - - - - - - - -

Ало слепац..

Ја још увек чекам на оних 2 сома долара.
шта си одлучио?

pa , jel si ti gluv ..

dadoh TI ja dva MOJA SOMA.

i uzivaj ....

Inace, tek od skora sam saznao da su one prve japanske crtace koje su prevodili na zapadu, tipa Roboteku, Voltrona i Saber Rider tamo 80-ih, u stvari Ameri skroz editovali, cak i od par crtaca pravili jedan, sa skroz drugim scenarijom.

- - - - - - - - - -

Baš sam to hteo da ti kažem da uradiš. Ili još bolje, poveži ih sa wi fi vezom. Morao bi taj LG da ima, ak ose sećam uzeo si solidan model.

Ma ja sam stalno NFL Game Pass gledao preko HDMI-ja i laptopa na TV-u, samo sam se sada ponadao da necu morati da ga koristim, ali jbga...

A videcu i to za bezicnu vezu, to nikada nisam radio :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back